Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bog

    HÁZIGAZDA

    válasz PLaci58 #3344 üzenetére

    "Én nem merném állítani, hogy a TM-es térkép jobb itthonra mint a TA."

    Ööö... Szentendrei-félsziget? Nagyon durva hibák vannak a legfrissebb TA térképen. A NavteQ szerintem is komolyabb versenyző. Hamarabb volt rajta a lakópark, ahol élek, mint a TM-en.

    Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u

  • PLaci58

    őstag

    válasz Bog #3351 üzenetére

    Persze hibákat mindegyikben lehet találni.
    Sokáig azt hittem, hogy a Navteq a TA térképeit használja.
    Egy régi hír a Navteq térkép lefedettségről : [link]
    Ami számomra érdekes ebben a 2007-es cikkben:
    A teljes ország részletes lefedettségű térképe várhatóan 2008-2009 folyamán készül el, ehhez a NAVTEQ Magyarország 6 emberrel valamint 3 videóval és számítógéppel felszerelt autóval folyamatosan járja az országot.

    És ez igaz is, mert a kis falumban olyan sebességkorlátozások is rajta vannak a 2008Q4-en, ami a TM-es térképen sosem fog megjelenni. Nagyon precíz munkát végeznek.
    Kiváncsi leszek, hogy a most aszfaltozás alatt levő utca mikor fog benne lenni a térképekben :D
    Szerintem az NV 2009Q4-en már rajta lesz.

    "Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"

  • Vandor76

    tag

    válasz SixStitch #3348 üzenetére

    Bog, SixStitch :
    Én is úgy vagyok vele, hogy hiszem ha látom.
    Mondjuk azután, hogy az első sorozatból kihagyták a fényérzékelőt, most meg már benne van, simán el tudom képzelni azt is, hogy egyszercsak sikerült nekik jó áron 128megás memóriamodulhoz jutni és elkezdték azzal gyártani.
    A régebbi kiadások tulajdonosai meg így jártak (vagy becserélik garanciában, ha bemegy valaki, hogy valamiért csak a meghirdetett memória felét "látja" a gép :-) )

    << "A játékos a látható lézer szállal rendelkezik, ezért ne nézze egyenesen a játékos" - koreai DVD-lejátszó dobozáról >>

  • tam@s

    tag

    Sziasztok!

    Szerintem ez a hozzászólás kivételesen nem warez-szagú lesz..., ami ebben a fórumban ...khm... :B

    1-2 hónapja használ a családom egy Wayteq X820-ast, nagy elégedettséggel, keresztbe-kasul Kelet-közép Európában. Szerintem a célra tökéletes.
    A dráma most következik:
    Feleségem a tartón lévő egyik anyacsavart elvesztette (a nagy feketét), aközül a 2 közül, amely a tartó pozicionálásában segítenek. Mivel jól van nevelve ;] , ezért egy sima anyát tett a helyére, így igazából simán lehet használni.
    Azonban ez láthatóan idegesíti, így azzal a kéréssel fordulok a fórum felé (ez eléggé rómaiasan hangzik), hogy akinek van egy ilyen felesleges (mert eltörött a tartó, rossz lett a navi...), dobjon meg vele, legyen olyan kedves. Az is jó, ha postán feladja, aztán utalom a költségét, ezen már nem múlik. Hát ilyen problémáim vannak!

    Cserébe tudok adni német márkát...jó áron...

  • Bog

    HÁZIGAZDA

    válasz PLaci58 #3352 üzenetére

    Alábecsülték a melót :D

    Nálam most TM, NavteQ, TA a sorrend. De változhat, viszont a TM-nek szerintem megvan az az előnye, hogy hamarabb tud reagálni a változásokra (lásd azt a frissítést, amelyben lezárt Kálvin-tér van), szerintem a lezárt Margit-híd is a TM-ben lesz benne leghamarabb. Mert ők itt élnek. Ez olyan előny, amit nehéz tőlük elvitatni.

    Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u

  • diablo1984

    veterán

    válasz tam@s #3354 üzenetére

    próbálkozz szárnyas anyával, 5ft darabja és kézzel is tudod állítani! lehet van feketében is, de nem vészes horgany színben sem!

    német márka? höhöhöhö ;] inkább már olasz líra! :DDD

  • tam@s

    tag

    válasz diablo1984 #3356 üzenetére

    Köszi, de átmeneti megoldásom már van, az szerintem tökéletes.

    De Te nem ismered asszonyt, szóval valaki dobjon meg egy ilyennel, különben az egész Ph!-t Kiszel+Donatel képekkel fogom teliküldeni! Ezt akarjátok?

  • Vandor76

    tag

    válasz tam@s #3358 üzenetére

    Úgy érted a feleséged elvesztette a csavart és most balhézik hogy miért nem szereztél már helyette? Háááát sajnállak öregem :)

    Wayteq Magyarországgal leveleztél már erről? Hátha nekik nem akkora gond szerezni.

    << "A játékos a látható lézer szállal rendelkezik, ezért ne nézze egyenesen a játékos" - koreai DVD-lejátszó dobozáról >>

  • bakterka

    tag

    Új játékos vagyok itt.Most vettem egy 820BT-.t.Azt szeretném kérdezni BT-t hogy lehetne az FM-re varázsolni.Külön-külön műxik.A navi szoftwert hova érdemes rakni?Gépre vagy kártyára?Köszi a választ!

  • bakterka

    tag

    Ja! A csengő szól a rádión, de a beszélgetés nem.Ja! WinCE felületre hogy tudok eljutni.(Lelkes amatőr)

  • Vandor76

    tag

    válasz bakterka #3360 üzenetére

    A BT-FM kérdést majd nálam okosabbak fogják megválaszolni, a második kérdésed esetében felmerül, hogy mire kell a kütyü.
    Ha csak navigálsz vele és semmi másra nem használod (esetleg még zenét hallgatsz) akkor a belső memóriába tedd.
    Ha mindenféle programokat akarsz kipróbálni, esetleg többfajta navigációt is tennél egymás mellé (pölö autós, túristás, hajós) akkor inkább a kártyára tedd.

    Olvasd el az első és az 1000. hozzászólást, nagyon sokat segíthetnek neked.

    [ Szerkesztve ]

    << "A játékos a látható lézer szállal rendelkezik, ezért ne nézze egyenesen a játékos" - koreai DVD-lejátszó dobozáról >>

  • PLaci58

    őstag

    válasz bakterka #3361 üzenetére

    Megpróbálom megválaszolni ezt a BT to FM kérdést :)
    Mint valamikori szakmabeli és aki látott már pár telefon kihangosított elmondhatom, hogy a telefon kihangosítás nagyon érzékeny eleme a vételi (hangszóró) és adási (mikrofon) helyes hangerő beállítása.
    Ezeket általában egy adott akusztikus térhez állítják be. (Pl. PNA-nál elől a mikrofon, hátul a hangszóró)
    Ha jól tudom már a hangszórós kihangosítás is nagyon viszhangos és szinte egyirányú, mert amikor én beszélek visszaveszi a hangszóró hangerejét.
    Most gondold el, hogy még megnövelnéd az erősítést a rádióval ami mind visszahallatszana a mikrofonba. Olyan gerjedések lennének, hogy csak na.
    Sokan hibának tartják, hogy a BT-s telefonbeszélgetés nem megy ki FM-re.
    Ennek bizony meg van a technikai oka!

    "Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"

  • ATM_automata

    őstag

    válasz SixStitch #3341 üzenetére

    Már éppen ideje volt, hogy a PH is teszteljes a vasat....bocs mobilarena...kissé későn kaptak teszt kütyüt...pláne, hogy már a BT-t kéne tesztelniük és nem a simát...de azért respect, hogy végre megszületett.

    What else?

  • AMD_ok

    őstag

    mennyire megbízható a cucc? azoktól kérdem,akik már használják pár hónapja,mert én most vettem,és már a 2.-at viszem vissza 5 nap alatt :(((

    Az 1. -nek az usb csatija volt kontakthibás, a 2. -nak pedig a érintőkijelzője szart be kb 15 perc alatt, holnap viszem vissza.

    Hagyjam magam meggyőzni,vagy hozzak el még egyet?

    köszi

  • Barnaa

    csendes tag

    válasz ATM_automata #3366 üzenetére

    Sziasztok!

    Nem kapkodták el a tesztet ez tény, de a bekezdésben foglaltak után ezen nem is csodálkozom. Süt belőle a gyűlölet, de a vason sajna nincs fogás a Wayteq jó és mindig is az volt. Azért arra kíváncsi lennék, ha CNS, BP, Alcor vagy más szoftver nélküli csodáról írnak, azt is így kezdik szerintetek? Ezek után muszáj lesz, mert azon sincs szoftver. De lehet elkerülte a figyelmem, hogy egy bizonyos cég támogatja az oldalt? Aki megtalálja a logo-t az kap tőlem egy sört. :) Bognak biztosan egy csoda térképszoftvere van örökfrissítéssel ezért a bevezetőért. :)

    Különben még egy okból nem értem a tesztet. Kapott egy vasat és egy szoftvert, hogy jön ide az igo? Sygicot és Wayteq-et kapott nem? Ha bögyébe van a téma, akkor okés, írjon erről egy külön cikket, aminek legyen a címe a szoftver nélküli pna-k, biztosan kap rá itt teret nemde? Ennek így olyan megrendelés szaga van gyerekek...

    Azért lenne pár megjegyzésem a fórum működéséről!
    Ez ugye egy fórum! Miért vitatkozik itt egy cikkíró azokkal, akik véleményt formálnak? Én még ilyet soha nem láttam! Az újságíró, tesztelő, a cikkben írja meg a véleményét, aztán hagyja a nagyközönségre, hogy vitatkozzanak. De olyat, hogy utána leáll vitatkozni azokkal, akik véleményt formálnak az írásáról, még nem láttam. Talán mégsem újságíró? Nem ez nem is lenne baj, de legalább valami ragadt volna rá, hogy ez azért ilyen formában mégsem illő... Mert megnézek bármely más portált, index, origo, akármi más, sehol ilyen nincs! De az, hogy még jön egy másik zárójeles moderátor és osztja az észt, hogy megszólítva érzi magát e a sok felháborodott hozzászóló, no az már undorító! Bog talán átszólt a másik szobába, hogy fiúk lányok, segítsetek? Szóljatok már hozzá ti is, kevesen vagyunk! És szólnak, mert a kollégának segíteni kell ám. Az meg hogy másokat kizárással fenyeget, ha tovább írja a véleményét, egyszerűen undorító......

    Én anno vettem egy Wayteq-et hivatalos igo-val, egy csudi 350-es kütyü volt úgy 40 körül. Aztán amikor kérdeztem a frissítésről a forgalmazót mondták, majd lesz hozzá. Nem lett, mégpedig azért nem, mert a kedves igosok, nem adtak rá, még pénzért se. Téptem a számat, vitatkoztam a kereskedővel, aki csak tárta szét a kezét... Az importőr nem tudott eredményt elérni, a gyártó sem, mert hazánk fiai, a térképszoftvereseket én a szintén magyar vásárlójuk nem érdekeltem. Erről mi a vélemény? Az miért nincs a cikkben? Vagy miért nem íródik ilyen cikk? Az igazsághoz ez is hozzátartozik! Hasonlóképpen jártak azok, akik nem az igo - bár én inkább IGA-nak hívnám - által támogatott készülékeket vettek, pedig hivatalosan volt ráhegesztve a pna-jukra a térkép.

    Még valami, a cikk után csak pislogok, ha megnézitek ezt a fórumot, mióta van és miről szól, abból látszik, hogy Bog sokáig volt szabin, mert másról sem szól, mint amit kifogásolt a cikk első részében. Ezt miért hagyták? Innentől meg az egész már komolytalan és még inkább megrendeléstől bűzlő........

    Üdv

  • Barnaa

    csendes tag

    válasz SixStitch #3364 üzenetére

    Az x820BT-n a telefon hangja is kitehető FM transmitteren keresztül az autórádióra.

  • Barnaa

    csendes tag

    válasz SixStitch #3371 üzenetére

    vagy tom-tom-ot, de Bog ajánlott más szuper cuccot is! :) Így nem fogsz véjtkezni :)

  • Barnaa

    csendes tag

    válasz SixStitch #3370 üzenetére

    Én is bánnám ha eltűnnél!

    Nem mindenki éri el ezt Bognál:

    "1. Szerintem akkor rágalmazzál, ha tudsz bizonyítékot is mutatni. Különben simán beperellek, de első körben kidoblak innen a vérbe."

    :R

    Azért csináltam volna róla ebben a pillanatban egy képet... szerintetek ennél pirosabb lett volna? :o

  • Barnaa

    csendes tag

    válasz SixStitch #3374 üzenetére

    Ne köszönd, nem Neked szól (bár kedvellek ez tény) csak a véleményem írom le.....

    Bognak is van igaza, de kihasználni a helyzetéből fakadó előnyöket és nem komplexen nézni a problémát az felelőtlenség, ráadásul ami felhúzott, hogy ez nem a teszthez tartozik és csupa általánosítás.

    Elvégre van aki csak videózásra veszi a cuccost nem? :) Addig is elvan a gyerek hátul a kocsiban.... :)

  • Bog

    HÁZIGAZDA

    válasz Barnaa #3368 üzenetére

    No, akkor tételesen:

    Süt belőle a gyűlölet, de a vason sajna nincs fogás a Wayteq jó és mindig is az volt. Azért arra kíváncsi lennék, ha CNS, BP, Alcor vagy más szoftver nélküli csodáról írnak, azt is így kezdik szerintetek?

    Igen, akkor is így kezdjük. Olvass. A Wayteq-en bőven van fogás, de ennyi pénzért jó vétel, ennek ellenkezőjét sehol sem állítottam.

    De lehet elkerülte a figyelmem, hogy egy bizonyos cég támogatja az oldalt? Aki megtalálja a logo-t az kap tőlem egy sört.

    Azért kerülte el a figyelmed, mert nem támogatja az oldalt az a bizonyos cég. Lehet keresni a logo-t.

    Bognak biztosan egy csoda térképszoftvere van örökfrissítéssel ezért a bevezetőért.

    Ja. Egy Garmin Mobile XT és egy demo iGO8.

    Ha bögyébe van a téma, akkor okés, írjon erről egy külön cikket, aminek legyen a címe a szoftver nélküli pna-k, biztosan kap rá itt teret nemde?

    Olyannyira kapok rá teret, hogy lesz is ilyen cikk, sőt. Volt is már.

    Ez ugye egy fórum! Miért vitatkozik itt egy cikkíró azokkal, akik véleményt formálnak? Én még ilyet soha nem láttam! Az újságíró, tesztelő, a cikkben írja meg a véleményét, aztán hagyja a nagyközönségre, hogy vitatkozzanak.

    Hát, tudod, a fórumozók jelentős része értékeli, ha a szerző megválaszolja a kérdéseket, reagál az észrevételekre. Hogy te még ilyet nem láttál, az nem a mi hibánk. Ha nem fórumoznék, akkor AMD_ok kérdésére nem tudtam volna válaszolni, Octi javaslatát nem fontoltam volna meg, és az engem megszólító fórumozóknak nem tudnék reagálni. Jé, te is ilyen vagy.

    Talán mégsem újságíró?

    Mitől lesz az valaki? Hogy poros havilapokba publikált pár marketing cikket? Az online újságírás többek között ott kezdődik, hogy a fórumban a szerző reagál. Az összes PH oldalon, jó reggelt. Jé, és a konkurens oldalaknál is. Te éltél eddig burokban, nem mi. De hogy valaki pont ezt veti a szemünkre, azt sosem gondoltam volna.

    Bog talán átszólt a másik szobába, hogy fiúk lányok, segítsetek?

    Garzonban lakom. És nem, nem szólok át. Ha átszólok, akkor itt 30-an lennénk. Az szól hozzá, aki csak akar.

    Én anno vettem egy Wayteq-et hivatalos igo-val, egy csudi 350-es kütyü volt úgy 40 körül. Aztán amikor kérdeztem a frissítésről a forgalmazót mondták, majd lesz hozzá. Nem lett, mégpedig azért nem, mert a kedves igosok, nem adtak rá, még pénzért se.

    Máskor tájékozódj. Nem az iGO biztosítja a frissítést, hanem a WayteQ. Ők szerződtek az iGO gyártójával, ők állnak kapcsolatban a felhasználóval. Ha ezt a szerződést felrúgja bármelyik fél, akkor nincs frissítés. Nem az importőrön múlik, hanem azon, hogy a WayteQ fizet-e azért, hogy az ügyfelei kapjanak frissítést. Hát nem fizetett, nem is volt drága a géped... vajon miért. (Sixstich-nek: az NNG és a Mio között azért bomlott fel az együttműködés, mert a Mio megvette a Navman nevű céget, s házon belül akarták tartani a szoftverfejlesztést, mert úgy olcsóbb. Ennyi. Be is szopták.)

    asonlóképpen jártak azok, akik nem az igo - bár én inkább IGA-nak hívnám - által támogatott készülékeket vettek, pedig hivatalosan volt ráhegesztve a pna-jukra a térkép.

    Van egy ilyen, hogy naviextras.com. Ott a lista, hogy milyen iGO alapú gépekhez van frissítés. Pillanatnyilag 67 gyártó PNA-ihoz van.

    Még valami, a cikk után csak pislogok, ha megnézitek ezt a fórumot, mióta van és miről szól, abból látszik, hogy Bog sokáig volt szabin, mert másról sem szól, mint amit kifogásolt a cikk első részében. Ezt miért hagyták? Innentől meg az egész már komolytalan és még inkább megrendeléstől bűzlő........

    Hagyta volna a fene. Egyrészt - mint írtam - szólt az NNG. Másrészt - nem tudom, hogy feltűnt-e - a PH fórumon nem kevés topic van. Harmadrészt: miután pillanatnyilag 4db munkahelyem van, éjjel írok cikket, rádióműsort szervezek és koordinálom ezt az egész izét, hidd el, hogy nem voltam szabin egészen pontosan 4 éve.

    Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u

  • PLaci58

    őstag

    válasz plajos #3377 üzenetére

    Az N800-ban ez az FM útja :
    \ResidentFlash2\YFAPP\Setting\FMSetting.exe

    Gondolom az X820 BT is valami hasonló, mivel nagyon hasonló a többi rész is.

    [ Szerkesztve ]

    "Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"

  • Barnaa

    csendes tag

    válasz Bog #3378 üzenetére

    No akkor tételesen:

    Igen, akkor is így kezdjük. Olvass. A Wayteq-en bőven van fogás, de ennyi pénzért jó vétel, ennek ellenkezőjét sehol sem állítottam.

    Olvastam... még szerencse, hogy nem állítottad az ellenkezőjét, akkor már nem sütött volna a gyűlölet, hanem lángolt volna. :)

    De lehet elkerülte a figyelmem, hogy egy bizonyos cég támogatja az oldalt? Aki megtalálja a logo-t az kap tőlem egy sört.

    Nem támogatja, de a végén nem azt írod, hogy szóltak? :)

    Ja. Egy Garmin Mobile XT és egy demo iGO8.

    A vasalód márkája? Ágynemű? Melyik élelmiszeripari egységben vásárolsz? Követni akarlak! :)

    Hát, tudod, a fórumozók jelentős része értékeli, ha a szerző megválaszolja a kérdéseket, reagál az észrevételekre.

    Én úgy veszem észre inkább többen vannak akik nem értékelik... de még a cikket sem. :) Félre ne érts nem a bevezetővel van gond, hanem hogy az nem tartozik a teszthez.

    Mitől lesz az valaki? Hogy poros havilapokba publikált pár marketing cikket? Az online újságírás többek között ott kezdődik, hogy a fórumban a szerző reagál. Az összes PH oldalon, jó reggelt. Jé, és a konkurens oldalaknál is. Te éltél eddig burokban, nem mi. De hogy valaki pont ezt veti a szemünkre, azt sosem gondoltam volna.

    Attól, hogy nem fenyeget meg senkit, hanem érvel a végtelenségig, türelmes, el bírja viselni mások véleményét. Vagy erre nem emlékszel?
    "1. Szerintem akkor rágalmazzál, ha tudsz bizonyítékot is mutatni. Különben simán beperellek, de első körben kidoblak innen a vérbe."
    Talán egy bocsánatkérést megérne nemde? Kíváncsi lennék, mit szólna ehhez a főnököd, vagy aki ez az oldal... a helyében már lendíteném a lábam! Nálunk magasabb kultúrájú országokban már az utcán lennél ezért a beírásért az tuti!
    Mellesleg ha már rágalom, Te minden Wayteq-est szinte letolvajoztál! Aztán zárójelesen odaírtál valamit javítva.

    Máskor tájékozódj. Nem az iGO biztosítja a frissítést, hanem a WayteQ. Ők szerződtek az iGO gyártójával, ők állnak kapcsolatban a felhasználóval. Ha ezt a szerződést felrúgja bármelyik fél, akkor nincs frissítés.

    Tájékozódtam, megkérdeztem és azt mondták lesz. Bog... kedves "újságíróm" mondd, mi van ha a Wayteqnek is ezt mondták, aztán meggondolták magukat a térképesek? Amikor én vettem a 350-es kütyüm, nem volt Naviextras.

    Hagyta volna a fene. Egyrészt - mint írtam - szólt az NNG. Másrészt - nem tudom, hogy feltűnt-e - a PH fórumon nem kevés topic van. Harmadrészt: miután pillanatnyilag 4db munkahelyem van, éjjel írok cikket, rádióműsort szervezek és koordinálom ezt az egész izét, hidd el, hogy nem voltam szabin egészen pontosan 4 éve.

    Feltűnt, de csináljatok annyit, amennyit kezelni tudtok. Nem tudom ki írta, addig kell nyújtózkodni amíg a takaró ér...
    Te Bog, akkor mikor alszol? Ne haragudj, hogy itt piszkállak, menj aludj egy nagyot, biztos Rád fér a mai nap után.....
    Jut eszembe az egészség legalább olyan fontos és van élet a garzonon túl is... :) Szóval hajrá! Csak keményen! Irány a tengerpart! Szabadság! :)

  • ATM_automata

    őstag

    válasz Barnaa #3372 üzenetére

    Ja...becsődölős IconX-et....de most nem láttam nagy piros cikket, hogy Baj van az IconX-ekkel, figyeljetek oda p@rasztok....

    What else?

  • Bog

    HÁZIGAZDA

    válasz SixStitch #3380 üzenetére

    Nyilván a pénz van minden mögött, ezzel nem annyira fedeztél fel túl nagy újdonságot :)

    A Mio így döntött, sokallták az iGO licenszért lóvét, azt gondolták, hogy majd ők fejlesztenek jobbat. Nem jött be. A WayteQ és egyéb sehol nem jegyzett csájníz gépek (MyGuide, Bluepanther, stb) mögött álló, jellemzően pénzügyi befektetők szintén a lóvéra utaznak. Megszedték magukat, eltűntek, support sehol. A WayteQ legalább taktikát váltott, és Európa nagy részén ezzel nincs is gond. Itthon necces a helyzet a béna TeleAtlas térkép miatt. (Megjegyzem, hogy bármilyen furcsa, de az LCP volt a legkorrektebb forgalmazó, sokat pöcsöltek vele, de végül - a csőd előtt - összehozták a legális frissítést a gyártó megkerülésével, közvetlenül az NNG-vel szerződve. Ezt a WayteQ forgalmazója is megpróbálhatta volna a régi készülékek kapcsán...)

    Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u

  • Barnaa

    csendes tag

    válasz Bog #3383 üzenetére

    "de az LCP volt a legkorrektebb forgalmazó, sokat pöcsöltek vele, de végül - a csőd előtt - összehozták a legális frissítést"

    Szoftverük talán lesz a felhasználóknak, csak az elromlott gépüket nem fogják megcsinálni ezek a legkorrektebb forgalmazók. Szobrot nekik! :)

  • diablo1984

    veterán

    válasz Bog #3378 üzenetére

    a cikkhez hozzáfűzve annyit, hogy az n800-as cikkében és itt is nem kis mértékben megemlíted a legális-nem legális dolgot, de szerinted tényleg ezt akarja olvasni egy lajikus olvasó, aki csak konkrétan a készülékre kíváncsi?

    elég lett volna azt beírni, hogy nem igo8 által támogatott készülék oszt jóccakát, nem kellett volna hosszú sorokon belemenni abba, hogyha rárakod, a kezeden kattan a bilincs meg hasonlók, pláne nem az elején bevezetőnek!

    erre vigyázz, mert már az elején elrontod a dolgot, elveszed a kedvét az embernek az olvasástól! és ez visszatérő nálad, mintha személyes sértésnek vennéd a warezolást.....

    amúgy jó cikk, a multimédiás dolgokat szerintem bővebben is lehetett volna kifejteni, de inkább a bevezető volt ami iszonyú lehangoló és nem is oda való!

    további sok sikert az íráshoz! :R

  • Bog

    HÁZIGAZDA

    válasz Barnaa #3381 üzenetére

    Nem támogatja, de a végén nem azt írod, hogy szóltak?

    Vannak jogászaik.

    A vasalód márkája? Ágynemű? Melyik élelmiszeripari egységben vásárolsz? Követni akarlak!

    Te kérdezted, én válaszoltam. Én nem voltam cinikus.

    Én úgy veszem észre inkább többen vannak akik nem értékelik... de még a cikket sem. :) Félre ne érts nem a bevezetővel van gond, hanem hogy az nem tartozik a teszthez.

    Kilencezren olvasták. Ebből 4-5 arc morog itt.

    Attól, hogy nem fenyeget meg senkit, hanem érvel a végtelenségig, türelmes, el bírja viselni mások véleményét. Vagy erre nem emlékszel?

    Végtelenség nincs. Szabályok vannak. Azokon belül türelmes vagyok, neked is válaszolgatok, angyali türelemmel.

    Talán egy bocsánatkérést megérne nemde? Kíváncsi lennék, mit szólna ehhez a főnököd, vagy aki ez az oldal... a helyében már lendíteném a lábam! Nálunk magasabb kultúrájú országokban már az utcán lennél ezért a beírásért az tuti!
    Mellesleg ha már rágalom, Te minden Wayteq-est szinte letolvajoztál! Aztán zárójelesen odaírtál valamit javítva.

    :F Én kérjek szerinted bocsánatot, mert valaki alaptalanul megvádolt? HAHÓ!
    A főnökömnek már szóltam, de az is én vagyok, és magammal egyetértettem. Nem szinte letolvajoztam, hanem konkrétan letolvajoztam. Azokat, akik hekkelt szoftvert tesznek a gépre. Mert a hatályos jog szerint ez bűncselekmény. Hát, hmm, akkor az állam is letolvajozott. A zárójeles megjegyzés a cikk felkerülése óta ott van, nem utólag tettem oda.

    Tájékozódtam, megkérdeztem és azt mondták lesz. Bog... kedves "újságíróm" mondd, mi van ha a Wayteqnek is ezt mondták, aztán meggondolták magukat a térképesek? Amikor én vettem a 350-es kütyüm, nem volt Naviextras.

    Átverte a gyártó a forgalmazót, az pedig téged. Ki a hibás?

    Feltűnt, de csináljatok annyit, amennyit kezelni tudtok. Nem tudom ki írta, addig kell nyújtózkodni amíg a takaró ér...
    Te Bog, akkor mikor alszol? Ne haragudj, hogy itt piszkállak, menj aludj egy nagyot, biztos Rád fér a mai nap után.....
    Jut eszembe az egészség legalább olyan fontos és van élet a garzonon túl is... :) Szóval hajrá! Csak keményen! Irány a tengerpart! Szabadság!

    Addig nyújtózkodom, amíg bírom energiával. Hétvégén alszom egy erősebbet, hétköznap csak pár órákat. Van, akinek az egészség fontos, meg tengerpart, nekem meg az, hogy ezt csináljam. Itt az idő, reagálhatsz rá valami cinikusat.

    Ja, és innentől tegyük OFF-ba. Kösz.

    Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u

  • Bog

    HÁZIGAZDA

    válasz Barnaa #3384 üzenetére

    Szoftverük talán lesz a felhasználóknak, csak az elromlott gépüket nem fogják megcsinálni ezek a legkorrektebb forgalmazók. Szobrot nekik!

    A Mionak van itthon hivatalos szervize.

    Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u

  • Viktor0610

    MODERÁTOR

    válasz Barnaa #3384 üzenetére

    Tudsz olvasni is vagy csak fröcsögsz, mert az jó? :F

    "de az LCP volt a legkorrektebb forgalmazó"

    Igazán befejezhetnéd... :U

    [ Szerkesztve ]

    Samsung Galaxy A54

  • Barnaa

    csendes tag

    válasz Bog #3386 üzenetére

    Te kérdezted, én válaszoltam. Én nem voltam cinikus.

    Én igen, de nem akartam bántó lenni, csak vicces. :)

    Kilencezren olvasták. Ebből 4-5 arc morog itt.

    Ez mit jelent? Lehet ilyen is és olyan is a véleménye.

    :F Én kérjek szerinted bocsánatot, mert valaki alaptalanul megvádolt? HAHÓ!
    A főnökömnek már szóltam, de az is én vagyok, és magammal egyetértettem. Nem szinte letolvajoztam, hanem konkrétan letolvajoztam. Azokat, akik hekkelt szoftvert tesznek a gépre. Mert a hatályos jog szerint ez bűncselekmény. Hát, hmm, akkor az állam is letolvajozott. A zárójeles megjegyzés a cikk felkerülése óta ott van, nem utólag tettem oda.

    Szerintem tedd meg, sokat nőnél a szememben! Bár valószínű ez aligha motivál. :) Arra miért nem térsz ki alaposan, hogy mit írtál NEKI, még ha alaptalanul is vádolt meg.

    Átverte a gyártó a forgalmazót, az pedig téged. Ki a hibás?

    Kicsit belejavítok. Átverhette a SW gyártó a vas gyártót, ezáltal a gyártó a forgalmazót, az pedig téged. Ki a hibás?

    Itt az idő, reagálhatsz rá valami cinikusat.
    Ja, és innentől tegyük OFF-ba. Kösz.

    Csak azt írom ami a véleményem. OFF is csak akkor lesz ha már nincs mondanivaló. Azért nincs harag ugye? Mert részemről nincs..... ;)

  • Bog

    HÁZIGAZDA

    válasz Barnaa #3389 üzenetére

    Ez azért OFF, mert nem kapcsolódik szervesen a témához.

    Én igen, de nem akartam bántó lenni, csak vicces. :)

    A humor szubjektív. Ez van.

    Szerintem tedd meg, sokat nőnél a szememben! Bár valószínű ez aligha motivál. :) Arra miért nem térsz ki alaposan, hogy mit írtál NEKI, még ha alaptalanul is vádolt meg.

    Azt írtam neki, hogy ha alaptalanul vádaskodik, akkor jól beperelem, de az a minimum, hogy kitiltom. Nem tudom, hogy ezért miért kellene bocsánatot kérnem. Ha valaki azt mondja neked, hogy egy büdös paraszt vagy, és erre te azt válaszolod, hogy leütlek, akkor kinek kell bocsánatot kérnie?

    Kicsit belejavítok. Átverhette a SW gyártó a vas gyártót, ezáltal a gyártó a forgalmazót, az pedig téged. Ki a hibás?

    Átverhette, de neki mi oka lett volna rá? Ő pénzt kap azért, ha a frissítéseket biztosítja a szerződött partnereinek.

    Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u

  • Guy69

    csendes tag

    Sziasztok!

    Egy 820BT vásárlását tervezem, de előtte szeretném megkérdezni, hogy navigáció és zenehallgatás működik-e egyszerre, ráadásul az FM transzmitter használatával?

    Köszönöm a választ előre is!

  • Barnaa

    csendes tag

    válasz Bog #3390 üzenetére

    Azt írtam neki, hogy ha alaptalanul vádaskodik, akkor jól beperelem, de az a minimum, hogy kitiltom. Nem tudom, hogy ezért miért kellene bocsánatot kérnem. Ha valaki azt mondja neked, hogy egy büdös paraszt vagy, és erre te azt válaszolod, hogy leütlek, akkor kinek kell bocsánatot kérnie?

    Tökéletesen igazad van, de Te itt nem egy szinten vagy Vele, Neked ezt nem szabadna megengedni Magadnak. Vagy tévedek? Szolgáltató vagy! Ahogy egy eladó sem mondhatja a vevőjének - még ha az elküldi és a mamáját szidja - hogy hülye.

    Átverhette, de neki mi oka lett volna rá? Ő pénzt kap azért, ha a frissítéseket biztosítja a szerződött partnereinek.

    Nem tudom, nem látok bele más agyába, de ok számtalan lehet. A windows sem véletlenül követelt egyre erősebb hardvert.... Egy új mindig drágább, mint a frissítés. :)

  • Guy69

    csendes tag

    válasz SixStitch #3393 üzenetére

    A 820BT-n ha jól tudom WinCE 6.0 van.
    1. Elindítom a zenelejátszást.
    2. majd a navigációt (mondjuk a "legkedveltebbet").

    A 770-esen ez nem ment, mivel ahogy kiléptem a zenelejátszóból megszünt a lejátszás is - vagyis nem maradt a háttérben futásban a lejátszó. A 820BT-nél ez hogy van?

  • ATM_automata

    őstag

    Eléggé elharapódzott itt az adok-kapok....szerintem sok értelme nincs. A cikk megszületett, vannak benne szubjektív dolgok, de hát ez van. Attól még általában jónak tartom ezeket a teszteket, más oldalakhoz képest pedig kifejezetten jók...ezzel nem benyalni akarok BOG-nak, ne legyen félreértés....de azért inkább jók a tesztjei, mint rosszak.

    Én is erős túlzásnak érzem a warezolós kitörést a cikk elején és nem látom benne azt, amit mondjuk fontosnak látnék egy újságírótól, hogy mind a két oldalt értse meg. Korábban már írtam, de leírom megint. Én és még sokan lehet vennénk igo-t erre a vasra, ha lenne, de nincs.....adjon az NNG egy jogtiszta megoldást, aztán verje a mellét a warez miatt. Ha valóban szoftver fejlesztő cég vagy, akkor az a célod, hogy minél több gépen futhasson a szoftvered, és minél nagyobb piacot fedj le....ez amit művelnek erősen diszkriminatív és nem hiszem, hogy etikus piaci magatartás....ezt is érdemes lenne boncolgatni szerintem.

    BOG írt a szabályokról meg törvényekről....szerintem ha már ezeket lehet csak felhozni érvként és válaszként, akkor régen rossz az egész....ha én mint kereskedő nem a vevőt nézném, hanem azt, hogy mit ír a törvény pl, garos ügyekben, már senki nem vásárolna tőlem...meg kell találni a jogi dolgoknak és a vevő érdekének is megfelelő megoldásokat....de ezt csak a kicsik teszik meg, a multiknak mindenki egy darab hús csak...ez lett az NNG is....látszik a hozzá állásukban. IconX-hez majd 1 évig nem volt frissítés.....a szervízük egy nagy szar volt, a dolgozók meg flegmák és útálatosak voltak...sajna van talasztalat, kidobott pénz volt minden g400-as amit eladtunk.....majd 100.000Ft-ért, szóval az LCP-t inkább hagyjuk, mert csak kinyílik a bicska a zsebemben.

    What else?

  • Barnaa

    csendes tag

    válasz ATM_automata #3396 üzenetére

    Tökéletesen egyetértek ATM-el! :C

    LCP ügyben én is hallottam ezt-azt, ez csak megerősít. Félek még a csődből is jól jönnek ki, nem lepne meg, ha feltűnne, valami új csodacég. Magyar szokás ez is..... sajnos.

  • ATM_automata

    őstag

    Még annyit:

    Volt itt szó igo skinekről, meg szoftver moddingról meg egyéb "nem legális" dolgokról, amikre kifejezetten ugrottak az adminok, gondolom a cégek nyomására.

    Van egy gyártó, a linksys, aki csinált egy linuxos routert aminek a firmware-jét kiadta, hogy nesztek gyerekek, játszatok vele kedvetekre. Az lett belőle, hogy a router a világ legnagyobb darabszámban eladott routere lett...ennek hatására a Cisco megvette a Linksyst tokkal vonóval. Aztán most megint kijöttek egy ilyen linuxos routerrel és kiadták megint a firmware-t, mert tudták, hogy nagyon nagy ebben az üzlet és csak jobb lesz, rosszabb semmiképpen sem.....erről is lehetne egy cikket írni, hogy pl, a Wayteq-et mennyire meg lehet (770) vagy lehetne (x820) csinálni, és milyen kiaknázatlan lehetőségek vannak a vasban amit ha a gyártónak lenne esze hagyná, hogy kihasználjon a vásárló közönség. A szerviz meg amúgy is elkéri a lét, ha vissza kell állítani a flash-t....szóval csak nyernének rajta.....szerintem....

    Ez amúgy vonatkozik az igo moddingra is...nem hiszem, hogy kár éri az NNG-t, vagy igen?

    What else?

Új hozzászólás Aktív témák