- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Vezetékes FEJhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD FX
-
PROHARDVER!
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi968
tag
válasz Palkova #26104 üzenetére
Csak egyetlen kiragadott példa : Voip Buster Pro ugyanúgy 120 nap, viszont a mobilhívás olcsóbb. Ezeknél az ingyen vezetékeshívásosoknál az a baj, hogy amit megspórolsz a vezetékesen, annyival többet fizetsz a mobilhívásért.
De én pont ezért linkeltem az oldalt, hogy saját maga el tudja dönteni, neki melyik éri meg jobban, s nem pedig az általam használt Voip szolgáltatót preferálom, mivel másabbak lehetnek az igényei. Én például úgy vagyok vele, hogy vezetékes irányba alig hívok, így inkább olyan szolgáltatót keresek, aminél a mobilhívás olcsóbb. Igy kötöttem ki a Stuntcallsnál. De majd ha egyszer elfogy a feltöltésem, akkor ha még ezek az árak lesznek, váltok a DiscountVoip.co.uk-ra, mivel Angol mobilt sűrűn hívok és az ott igazán olcsó. -
LámaZ
addikt
Helló!
Én még mindig a Stuntcallsnál vagyok. Magyar vezetékes hívások percdíja 1,2 Ft, a mobiloké 4,8 Ft.
Van ennél jobb, olcsóbb, tisztább, szárazabb megoldás most?OK, látom a megelőző hsz-eket, tehát ez nekem még mindig jó, mert főleg magyarországi mobilokat hívok.
Az appom a YourDialer, és gyakorlatilag csak Callback-kel használok (nem szeretem a tökölődést, hogy vajon most jó lesz-e a minőség VoIP-pal vagy sem). Apropó, mennyi a kapcsolási díj most? 10 Ft? Ezen a lapon (Vodafone Tuti csomagom van) 0 Ft-ot ír. Lehetséges ez?[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
z67
őstag
Elnézést, ha olyat kérdezek, amit ki lehetett volna túrni.
Melyik szolgáltató amelyik a legtöbb napot adja ingyenes hazai hívásra? + nem lenne baj, ha utána sem drága.
Milyen lakcím a legelőnyösebb az ÁFA miatt? Svájci?
Nagyon köszönöm!
-
aujjobba
addikt
Üdv
Van olyan lehetőség, hogy a voip hívás a saját meglévő mobilszámomon csörögjön ki?
Illetve sms is azzal a számmal menjen ki. -
Zeki
nagyúr
-
aujjobba
addikt
Igen így, az én számommal menjen ki a hívás.
Elmondom mi az alap probléma.
Van egy 30as számom, amit nem akarok feladni, mert mundenki ezt ismeri. Szeretnék telenorra váltani, de a 30as előfizetésen még hűség van.
Tehát amit el szeretnék érni, hogy miközben a 20as simet használom, a voip hívás a 30as számommal menjen ki.
Ez megoldható egyszerűen? -
Zeki
nagyúr
válasz aujjobba #26113 üzenetére
Persze. Beregisztrálsz a fentebb említett voip szolgáltatók valamelyikére az amerikai/kanadai/ausztrál rokonod címével, és mikor fel kell töltened az egyenleged, végeztet egy telefonszám ellenőrzést. Ezután meg a feltöltés után beállítod, hogy a hívások a te számoddal menjenek ki. Aztán letöltöd a mobilevoip programot a telódra, a névvel+jelszóval belépsz, ott is kijelölöd, hogy a számoddal menjen el a hívás, és bárkit hívsz ezután,a te számodat látja.
-
asdf_
veterán
De a befele jovo hivasok ettol meg a 30-as szamon fognak jonni, tehat ketkartyas telefon, vagy ket telefon szuksegeltetik ehhez a muvelethez. Valamint a 20-as szamot nem hasznalni meg nem megadni senkinek, mert akkor nem fogod tudni a 30-as szamot rahordozni a T-s huseg lejartaval (illetve tudod, csak akkor megint problema lesz, hogy elbuksz egy ismert hivoszamot).
[ Szerkesztve ]
-
-
-
LámaZ
addikt
válasz < CyberBob > #26107 üzenetére
Ez tényleg jónak tűnik, csak kérdés, hogy VoIP korlátozás esetén mit lehet tenni.
A Delmontos klónoknál végső esetben mindig ott van a MobileVoip, mint opció, amit utolsó infóim szerint a szolgáltatók nem tudnak letiltani.
Kérdés, hogy a Reengernél, Zoipernél van-e ilyen lehetőség.Én most töltöttem fel 11 euróval a stuntcalls-os fiókom, és ha elfogy a pénz, akkor szívesen kipróbálnám a Reengert.
Legyen minden jó!
-
jozsi968
tag
válasz lugosi #26125 üzenetére
Lényegében, igen!
asdf
Más szolgáltató szerintem azért nem forszírozza ezt a fajta számhordozást, mert akkor nem tudnák a kártya díját behajtani. PL.: Ha bemégy és kéred a számhordozást Praktikum +Net csomagra, akkor előfizetést kell kötnöd 1590 Ft-ért.[link] Majd erre hordozzák át a számod. Na ők szerintem erről a +profitról nem szeretnének lemondani! -
gabor9991
őstag
Mi lehet a probléma abban az esetben, ha a stuntcalls folyamatosan rossz minőséget produkál egy készüléken ami nem egy rossz hardverrel van szerelve, 5.x (nem tudom pontosan) android rendszer 4 magos processzor 2GB ram, de a stuntcalls nem jó rajta, se az olcsomobilhívás.Rossz a hívások minősége, szaggat, torz, nem jó.
Na most, a telefon szervizbe került, ezért előkerült a fiókból egy régi samsung,4.2.2 androiddal, 768Mb rammal, 2 magos processzorral, olyan lassú szegény, hogy tényleg csak szükségmegoldásként használom , viszont a stuntcalls kifogástalanul működik rajta, szinte jobb a minősége a hívásoknak mint a másik, szervizben lévő telefonomon a normális gsm hívásnak.Nagyon meglepődtem ezen, kíváncsiságból feltettem rá a mobilevoipot, és a stuncalls-al tökéletes.
Szóval hogyan lehetséges ez?Hardver kérdés lehet?Vagy a régebbi rendszer jobb a voiphoz?[ Szerkesztve ]
-
itanczos
senior tag
válasz gabor9991 #26130 üzenetére
Inkább szoftveres ez...
Szerintem az android-os "multitask" lesz a bűnös.
Ezért is mondják azt, hogy az android nem a VOIP barátja...
Az, hogy egy adott android-os telón jó, vagy sem a VOIP, az az erőforrás kezeléstől függ.
Az iphone-os "felhasználói élmény" eléréséhez megy a trükközés, ami nem mindig tesz jót a VOIP minőségnek.Nem szeretnék hitvitákat indítani! Csak ez a tapasztalatom.
Használd a keresőt! | iPhone 13 Pro 256GB | 3D: Tevo Tarantula | NAS: HP MicroServer Gen8 - Proxmox/XPenology | Okos otthon: HomesAssistant - HomeKit - Hirdetéseim (ha van): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/itanczos/index.html
-
LámaZ
addikt
A Yourdialer jó.
Legyen minden jó!
-
radio100jozs
őstag
-
gorbep
senior tag
válasz radio100jozs #26136 üzenetére
SMS-t is??? ki is próbáltad? Mondjuk T-mobilos előfizetőnek küldtél és a Te számoddal ment ki?
- Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......
-
olloczky
senior tag
Na még jó is hogy ez a téma előjött, hogy nem jó a hívás minősége. Nem rég óta használom ezt az egsézet, de az utóbbi időben panaszkodtak, hogy halkan hallanak, vagy esetleg szakadozott is a vonal.. pedig 5 csillagot adott a hívásminsőgére. De egyéb anomáliák is vannak. Amikor engem hívnak, van, hogy nem elérhetőt jelez annak aki hív engem. Vagy csörög náluk de nálam nem, meg ilyenek. Nem tudom a 2nek mennyire van köze egymáshoz de furcsa.. és az a baj, hogy nem is tudom eldönteni, mert amikor belevágtam ebbe, akkor átjöttem kártyásra és új SIM kártyát kaptam (telekom)
Most feltettem a zeon által javasolt 4.62-t meglátom mi változik esetleg
[ Szerkesztve ]
Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!
-
itanczos
senior tag
-
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Rég jártam erre...Kérdésem, hogy manapság a Zoiper Béta vagy Lite verzió a megbízhatóbb? Már ha lehet ilyet kérdezni...
-
8zabi
őstag
egy kis információ
StuntCalls tökéletesen működik Egyiptomban Vodafone 4G hálózaton (ping 150 ms), így most 5 forintért telefonálok haza a Telekom 768 forintja helyett...
szánalmas
-
pinnacle
nagyúr
Melyik szolgáltatót ajánljátok, ahova vezetékes számot tudnék hordozni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- alza vélemények - tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs