Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz ÁdiBá #78514 üzenetére

    Már összeállt a rendszer (azaz a nagyrésze). A tartály nem a legmagasabb ponton van csak addig volt azon amíg feltöltöttem.
    A pumpa/tartály a radiátor tetejéből szívja a vizet, majd fel a blokkba és onnan a meleg meg le a radi aljára. A pumpát kb 3/4-es beállításon használom.
    Igazából mivel zárt rendszer lett így ahogy nézem nincs jelentősége a magasságnak csak a feltöltés idején, meg ugye kifolyni sem tud sehol és a tartályból sem megy vissza levegő a radi felső részébe.

    Venti vezérlést kissé elcsesztem tervezéskor.
    Arctic 10-es hubot vettem ([link] ilyet de 1eft volt aprón) de nem vettem észre hogy pwm only ezért a 3 vezetékeseket nem lehet vezérelni, szóval még mókolnom kell egy egyedi molex-sata kábelt amelybe a hagyományos ventivezérlést belerakom. Amúgy fullon se hangos, lehet simán 7v-ra belövöm a ventiket az egyszerűbb.
    A rendszer még nem végleges (igen van egy pár gyorskötöző :D ). Valami talpat akarok építeni a radiátorra meg a szivattyúra hogy egyben legyenek, Illetve még rendes folyadék sincs benne csak sima ioncserélt víz. Csövek is össze vissza vannak tekeredve. Gépházon is kell még valami módosított takarólemez. Lehet a polcra fogom rakni a dolgokat és arra rögzítem le. Tudom mehet a gányolás topikba...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák