Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Teasüti

    nagyúr

    válasz MPowerPH #71621 üzenetére

    Oké, eleresztem. Kezdem amúgy érteni, hogy itt leginkább hit és empirikus alapon mennek a dolgok, nem feltétel a kérdező egyéni igényeihez igazodva. :)
    De azért egy kicsit erősnek érzem az effajta megnyilvánulást, amikor ész érvekkel képtelenség megindokolni vminek a létjogosultságát, akkor jön a hisztis óvodás színvonal, akitől elvették a nyalókát:
    #Abri, akkor használd a szros lapod adta védelmet.
    Persze ha már az elején azzal kezdte volna a kolléga, hogy mert csak, mert nekünk ez a hobbink és ebbe temetjük a pénzünket és kész, akkor hamarabb elengedtem volna. :)

    #71623DroiDMester
    Már rég felszedtem azt az infó halmazt, amire szükségem volt. Kérdezték mikor lesz vizem. Leírtam mi a terv. A terv készen van, nem volt szükségem további tanácsra. Megkérdőjelezte a közösség a döntéseimet. Én meg módszeresen megindokoltam minden szemszögből. A közösség nem tudott meggyőzni arról, hogy ez így nem fog működni, mert sajnos akár tetszik akár nem, ez így működni fog. :)
    Papíron. Elvileg.
    Aztán majd kiderül, ahogy az itteniek szava járása szerint "a gyakorlat és az elmélet két különböző dolog". (Kivéve a fizikában és matekban, de ember tervezte eszközökben azért lehet szopás, ha vmi mégse úgy áll össze vagy nem kompatibilis, szar a szoftver, stb.)
    Ezzel szerintem akkor le is zárhatjuk.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák