- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plasticbomb
addikt
válasz Demo07 #59830 üzenetére
Kivágtam őket a fenébe, sajnos nem tudok márkát, elvile aquatuningtol rendeltem, talan phobyia, de nem vagyok benne biztos. Most légtelenítésnél tartok, majd kábel rendezgetés, de azon agyalok, hogy most inkább lefekszam már, esetleg hagyom járni a rendszert, hagy dolgozza ki a bubikat, még egy szivárgásom volt, javitva, most már jó kell legyen.
Ahogy cseréltem a toldókat, még sikerült belenyalnom a antibacis vizbe is, még egy lecke, hogy csak azután tegyem bele, ha már biztos a rendszer.
Hja igen: két tartály van, az egyik eg nagy alphacoolos , az a végállomása a körnek, a masik a pumpán van, s a pumpa még nincs bet a helyén. Utalom, hogy felhabosítja a vizet a pumpa, inkább a nagyba gyűljön a levegő.
[ Szerkesztve ]
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- ARCTIC Liquid Freezer II 420 A-RGB (5év garancia)
- Cooler Master 240L core white Vízhűtés!
- Eladó EKWB Quantum Vector RX6800/6900 DRGB Nickel-Acetal GPU vizhűtő blokk
- ELADÓ SAPPHIRE PULSE RX 6700XT + BYKSKI BLOKK
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest