Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • r-chee

    őstag

    válasz Blizzardking #4032 üzenetére

    Előfordult már kétszer, hogy úszott a sz.gépasztal és a parketta a vízben, de szerencsére kikapcsolt állapotban. Egyik megrepedt pumpafedél, másik valahogy állásában szétcsúszott csatlakozó volt. Bekapcsolva sem lett volna gáz, mert mindegyik a gépház alján történt, szal nem folyt volna a víz hardverre.

    Pumpaleállás is volt, molex csatlakozó kábeleinek érintkezési hibái miatt. Volt, hogy játék közben állt, meg, volt hogy távollétemben. ATI/AMD VGA lévén 120 fok körül lekapcsolta a kari a gépet, szal nem történt semmi baj (hardveres túlmelegedésvédelem - piros pont) :). Ekkor még nem volt AIDA/Everest riasztási beállításom, ezt követően jött a képbe nálam, mint védelem, ami már bizonyított is.

    Nálam alap amúgy, hogy gépet max. úgy hagyom magára, hogy kimegyek az udvarra, kertbe. Ha elmegyek hazulról egy lépést is, a gép kikapcsolt állapotba kerül előtte. Kevés rá ugyan az esély, hogy leégjen a ház a gép miatt, de az ördög ugyebár nem alszik.

    [ Szerkesztve ]

    Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

Új hozzászólás Aktív témák