- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Napokon belül megjön az új, M4-es Mac mini is
- Home server / házi szerver építése
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
hellboy0415
aktív tag
válasz bmwe30 #14649 üzenetére
Szerintem az kevés sőt még ha vissza is van szabályozva az nem a legtutibb. Nekem 1200 fordulaton mennek a ventik és van egy picike kis susogó hangjuk de nem igazán zavaró. Ha 1200-est veszel és azt szabályzod vissza 800-ra akkor is jobb a hűtési teljesítményed mint most.
[ Szerkesztve ]
Samsung S20 ULTRA
-
bmwe30
tag
válasz hellboy0415 #14651 üzenetére
most raktam rá egyet pluszba így megnézem h milyen.
-
bmwe30
tag
válasz hellboy0415 #14648 üzenetére
6 db ot nem tudok rárakni mert látod h ott van a gépház tetején de mostmár 3 van rajta.
-
kaszas19
senior tag
válasz bmwe30 #14653 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe a coolink swift2 120p ventilátorokat nagyon jól mozgatják a levegőt még alacsony fordulaton is, hangja olyan 1200rmp-től kezd lenni de azért mert tolja a levegőt a radin át rendesen
-
bmwe30
tag
válasz hellboy0415 #14655 üzenetére
küldenél képet a tiedről?Kiváncsi vagyok hogy oldottad meg.
-
MrPetya19
addikt
Az előző pár hsz-t olvasva megint felmerült bennem egy kérdés.
Mekkora különbség van push és pull között?,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
Insolent
aktív tag
válasz bmwe30 #14652 üzenetére
Először is lehet rögzíteni kellene azt a radiátort a házba (ha van hely) másodszorra alulra kell tenni ventilátort fújóra, hogy átfújja a radiátort.
Sokat számít az elhelyezés is. Ha nincs hely a gépházban akkor valahogy úgy rögzítsd, hogy alulra kerüljenek a ventilátorok. Pl: csinálj valami tartó konzolt a tetejére.." A bugyi nem a legjobb dolog a világon, de közel áll hozzá "
-
bmwe30
tag
válasz hellboy0415 #14662 üzenetére
és a nagyon h vannak a ventik?
Az alsók fújják a levegőt a fentiek pedig huzzák kifelé?
Meg jobban járok ha lerakom a földre?[ Szerkesztve ]
-
hellboy0415
aktív tag
válasz bmwe30 #14663 üzenetére
Igen az alsók fújnak a felsők pedig az alsók felől szívnak amik meg bent vannak szintén felfelé fújnak. Szóvak ha ez elindul még a függönyi is mozog... Miért raknád le a földre? Igaz nem valami szép így a gép de baromi hatékony a hűtése és nekem ez a lényeg.
[ Szerkesztve ]
Samsung S20 ULTRA
-
Insolent
aktív tag
válasz hellboy0415 #14662 üzenetére
Ötletes!
Sima távtartó ami a ház a ventilátor között van?
" A bugyi nem a legjobb dolog a világon, de közel áll hozzá "
-
Insolent
aktív tag
válasz bmwe30 #14668 üzenetére
Akkor esztergáltass hisz a házadon ha jól láttam a furatok már megvannak csak távtartó kell másold le technikát amit hellboy0415 csinált..
Úgy talán hatékonyabb lenne a rendszer és még pofásabb is..[ Szerkesztve ]
" A bugyi nem a legjobb dolog a világon, de közel áll hozzá "
-
Insolent
aktív tag
válasz hellboy0415 #14670 üzenetére
Úgy én is csináltam, nem volt rossz csak macerás volt vinni lanpartya
[link]" A bugyi nem a legjobb dolog a világon, de közel áll hozzá "
-
Insolent
aktív tag
válasz hellboy0415 #14672 üzenetére
Nem nem,,, az a Xaser volt a tanulópénz
Volt egy ikertesója alkatrésznek" A bugyi nem a legjobb dolog a világon, de közel áll hozzá "
-
atomanti19
aktív tag
Sziasztok!
Egy EHEIM Universal 1250 es pumpa jólenne vízhűtéshez? Akváriumhoz bevált. 3 év garancia és szerintem erősebb mint 2db DDC1 es sorbakötve. Meg talán árban is elég jó. Beválhat? valaki használ ilyesmit? vagy fűtéshez való keringető szivattyút?
Nem akarok egy vagyont költeni Laing D5 re. Használtan nem szeretnék venni semmit a vízhűtésemhez :/Sok ember azthiszi hogy az anyukája méhéből csúszott ki mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják hogy az apjuk tökéből jöttek!
-
kaszas19
senior tag
válasz atomanti19 #14674 üzenetére
Nekem ilyen keringteti a vizet automatára kötöttem a vezérlést,semmi hangja és 2 blokk+ radiátor van + 3 vagy 4db 90es könyök ami még fogja de így is elég rendesen mozgatja a vizet pedig ez max 600lt/h-ás.
-
kaszas19
senior tag
válasz hellboy0415 #14676 üzenetére
Itt a PH-án vettem Baltoafarkas-tol 6k-ért jó használtan de semmi baj nincs vele és az a jó benne hogy cserélhető a rotor meg a komplett forgó rész gumibakokkal együtt
[ Szerkesztve ]
-
baboss
őstag
Sziasztok.
Ezt vlaki beárazná.Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz atomanti19 #14674 üzenetére
Jóval erősebb, mint a PCnél használt HPPS. Lehet használni, csak ennyiért én inkább DDC-t vennék. Vagy mire kell a kalória?
Arra kell figyelni hogy menjen akváriumon kívül is, különben dobozolgatni kell. Meg hogy mindkét csonk használható lehessen csövet rátéve.Amúgy ott van közöttük a HPPS is az 5W-os, pontosabban csak ugyan az de a 12V-230V áramkör nélkül. Meg ha minden igaz rotorban különböznek még picit.
[ Szerkesztve ]
-
atomanti19
aktív tag
válasz #90933760 #14679 üzenetére
2 db 360 as radiátort tervezek. Cpu+Vga+Chipset hűtéssel. Illetve nyáron lapcsere után 2db VGA lesz.
Nem szimpatikusak ezek a kis PC-s pumpák, de ha azt mondod jobb akkor hajlok a szavadra.
Jó erős pumpát szeretnék, garanciával lehetőleg 20e ft alatt.Sok ember azthiszi hogy az anyukája méhéből csúszott ki mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják hogy az apjuk tökéből jöttek!
-
mackosajt
addikt
válasz atomanti19 #14680 üzenetére
B-C energiaosztályú fűtési keringető szivattyú Nekem ez a "fétisem", hisz ilyenem van.
20 alatt már kapható akár. Igaz, jóval erősebb bármelyik akvarisztikai, vagy pc vízpumpánál.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
törölt tag
válasz atomanti19 #14680 üzenetére
Akkor a 18W-os DDC. Jó erős, van kis hanga is azért azt érdemes nem elfelejteni. 20-ért megkapod újonnan. És el fogja bírni mindazt amit leírtál. [link]
Később két vga lesz a körben? Milyen alkatrészekből fog állni a rendszer? Mert két kártya azért fűt és jó lenne beleszámolni a radiátorokat elegek-e. Egy körös rendszeren. Gondolom nem akarsz két köröst.
[ Szerkesztve ]
-
mclaren-d
aktív tag
Szevasztok,megakadtam Mivel alaplap + proci csere lett itt vannak a képek
[ Szerkesztve ]
★Corsair vengeance c70★MSI B450 Tomahawk ★AMD Ryzen 2600★Sapphire5700
-
mclaren-d
aktív tag
Szeva,Ip*n, Már kész voltam a géppel,amikor a megrendelő ide hozta a lapot meg a procit
-
mclaren-d
aktív tag
Tudom De minek? nagyon jók a hőfokok, igaz szebb lenne
-
apollo12
veterán
válasz fatal1ty1984 #14691 üzenetére
nem a rezgést hallom, hanem a motor hangot
szabályozni hogy lehet?[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest