- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
Blade2
aktív tag
válasz Achill3uS #2800 üzenetére
Lghűtéssel megy alapfeszen hiba nélkül kb 20°% terhelés alatt. Olyan 65°C-on 0°terhelés alatt. És sztem a ram időzitések, és a magas hőmm miatt nem megy rendessen hiba nélkül. Tehgát addig lehet használni így, amig nem terhelem a CPU-t.
De majd a vízecske.... Kicsit olvass vissza.Penge!™
-
Achill3uS
nagyúr
jaja h még építés alatt én most vettem még 12-est mindjárt nekiállok azt bekötöm
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Sörrobika
csendes tag
Hali!
Elkészült a vízhűtésem és túlvagyok néhány teszten is.
Az elvárásaimnak bőven megfelel az összhatás, de.
Ha nyúzom a gépet a proci környékén lévő kondik,ellenállások és kütyük baromira melegszenek mondhatnám forrók. Ez lehet hogy természetes dolog de mikor ventim volt ez nem tünt fel a légáramlás miatt. Mivel én a vízhűtést elsősorban a csendes működése miatt csináltam, nem szeretnék bele ismét ventiket pakolni. Félek hogy ez a forróság kinyírja az alaplapot. Szerintetek aggódjak emiatt, vagy ez törvényszerű. Érdekelne ezzel kapcsolatos tapasztalataitok, véleményetek. Ja, és az alaplapom Abit IC7.
Elöre is köszi! -
Achill3uS
nagyúr
de van, küldök ha akarod bár most építem át mer új 12-es m1 a házba és a 6600 is fog a héten kapni egy másik 8centis UV Aerocool-t de azért küldök képet h milyen most még 15 percig
[Szerkesztve]"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Blade2
aktív tag
-
Achill3uS
nagyúr
én is tudom hol kell megnézni vkinek a mailcímét azt hittem egyértelmű h oda küldöm akkor mindjárt m1..
Ki kell próbálni, elméletileg elbírja csak jól be kell rögzíteni mindent..
egy Zalman is már fél kg szvsz ne izgulj
[Szerkesztve]"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Blade2
aktív tag
válasz Achill3uS #2812 üzenetére
Zalman ZM-RHS1 chip hűtőborda
Ram hűtőborda, 13mm * 13mm * 13 (6)mm, használható RAM-hoz, VGA és alaplapi chipekhez, alumínium hűtőborda, 8db/csomag
13x13x13mm és 13x13x6mm
Nekem 40x37x18mm, akkor pont ha félbevágom, és levágok esetleg a magasságából egy kicsit akkor jó lessz sújra is.
[Szerkesztve]Penge!™
-
Router
őstag
háát igen de az nálad van ahol nem látszik a gép belseje de nálam eléggé gázul nézne ki egy 12cm-es venti nembaj mert így egyáltalán nem lehet hallani a chipsethűtést és a FETeken vannak bordák amit chipsethűtőből vágtam szét
fölöttük meg ott a táp 12cm-es hűtője így hűsöl minden és nem is hangoswww.reballing.hu/forum
-
LukE
veterán
de nem is rosz. Es ures olajos hordoba lehet vizet is tolteni
hummer, tudod mit jelent az '' ElOxAlVa'' szoban az ''El''? elektrokemiailag es valahogy ketlem, hogy elet tartos lenne a sima savazassal alkotott oxid reteg.
Sörrobika: kell valamilyen hutes.
szerk: ja, Blade: mit akarsz te azzal a ventivel? 12V-os ventit 230V-ra kotni? Azzal rovid uton megsutod a ventit, esetleg a kornyezetet is.
[Szerkesztve]''Firefoxot hasznaljanak csak a gyavak. Az Explorer az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag!'' ιQι
-
G.A.
aktív tag
Végre itt az új ház! atw re mindjárt kiteszem.... csak még át kell neveznem a képeket...
-
bim
veterán
látszik mert nincsen rajt az oldala
és egyszerüen kellett a venti mert a pwm hőfok 60° fölé ment simán!
és a gép hátuljára szerelt + a táp also ventije sem volt elég,csak az irányitott lassu fordulatu 12-es
ezt üzenem az IC7 tulajdonosnak is aki számüzött minden ventit.kell a venti oda és kész!lassanforgo, halk és nagy!
[Szerkesztve] -
Blade2
aktív tag
Most nincs fenn a gép oldala, és maxon megy a venti a tápba, így csak 60°C a CPU.
Az Everest ezt irja:
Érzékelő tulajdonságai:
Érzékelő típusa Winbond W83627THF (ISA 290h)
Alaplap neve MSI K7N2 Series
Hőmérsékletek:
Alaplap 30 °C (86 °F)
CPU 59 °C (138 °F)
Maxtor 6Y120L0 25 °C (77 °F)
SAMSUNG SP0812C 30 °C (86 °F)
Hűtőventilátorok:
CPU 2500 RPM
Burkolat 4355 RPM
Feszültség értékek:
CPU mag 1.67 V
CPU aux 3.31 V
+3.3 V 3.17 V
+5 V 5.08 V
+12 V 1.92 V
+5 V készenléti 5.06 V
VBAT telep 2.83 VPenge!™
-
Blade2
aktív tag
Itt be tudod jelőlni nekem paintba az ősszes melegedő részét a lapnak?
http://www.madshrimps.be/articles/MSIK7N2Delta2PlatinumAthlonXPnForce2Revi-jmke-4384.jpg
Azokra a FET-ekre, meg vmi Déli-híd-ra stb.. gondolok, ami nem számottevő, de megérdemel esetleg egy kis bordát...Penge!™
-
G.A.
aktív tag
Bocs hogy ilyen bazinagy képeket raktam fel
Ja csináltam hűtőzsírba hővezetést növelő(elméletileg) port. Alapban 27-30 10% Ovelcklockingnál max 50, de lefagy 20% nál??? Eddig 30% is ment...
Valakinek adhatok ebből a cuccból tesztelésre? Nem vagyok bennebiztos hogy müxik ezért is lenne jó több gépnél kipróbálni... Ha érdekel valakit az szóljon...
Ja és 2GB már a RAMom.... (egy időre)
[Szerkesztve] -
Sörrobika
csendes tag
Mivel nem vagyok nagy topikos amatőr kérdésem a következő. Hogy nyomhatok fel képet?
-
gery03
senior tag
Mien port csináltál pontosan? Mert ha valami nem kémiailag előállítottról van szó, akkor nem fog bevállni, mert alapvetően a paszta, nem a hőátadásra van kiatlálva, csak a rések kitöltésére, de így otthon nem tudunk olyan finom port előállítani, ami beférne ezekbe a mikrorepedésekbe, tehát a hűtőfelületek távolabb lesznek -> a hőátadás jelentősen romlik, mert a fémes kapcsolat sokszor jobb hőátadást biztosít, mint a paszta.
-
Achill3uS
nagyúr
A pumpa a víztartályban van h az se melegedjen, meg a hangját se halljam, azért is van leszigetelve
Amúgy egy sima 350L/h-s sztem vmi akváriumpumpa lehet, de tökéletesen áramoltatja a vizet és halk, amúgy van belőle egy új tartalékom is"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Sörrobika
csendes tag
http://img65.echo.cx/my.php?image=teszt3kf.jpg
Íme egy-két eredmény a saját készítésű vizitechnikámról.
Egy prociblokk, egy északi híd blokk, kettő 6600GT blokk, egy 600l/h szökökútszivattyú (szuper csendes) no meg tíz liter víz egy hűtőtáskában. A tápventi fordszám szabályozós. Netezésnél majdnem látom a lapátokat, filmek, game max fordulat de akkor nem számít az a kis zaj.
Radiátor nincs, ameddig ezeket a paramétereket hozza.
Ezek a paraméterek bekapcsolás után kb: egy óra netezés utániak, kb egy óra game (Far Cry) után 5-7C fokkal magasabb.
Szerintem ez naon klassz. És ami a legfontosabb, hogy Qss van a szobában.
[Szerkesztve] -
somodisoma
senior tag
Sziasztok!
Meg tudja nekem valaki mondani, hogy mi a kulonbseg a desztillalt, es az ioncserelt viz kozott? Gyartasilag nagyjabol tudom, de a vegeredmeny ugyanaz? Teljesen? Vagy a desztillalt viz tartalmaz ionokat is?A Világ IQ-ja állandó, csak egyre többen vagyunk rá!
-
Efbialy
tag
válasz somodisoma #2842 üzenetére
nem pont ellenkezöleg a desztvizben nincsenek inonok mig az ioncseélt vizben a nem tompontosan milyen ionokat (amik vizkövesedést okoznak) kicserélik olyanra ami nem rakodik le.
[Szerkesztve] -
Efbialy
tag
válasz somodisoma #2844 üzenetére
azért mert nem kivonják hanem valami kémiai reakcióval kicserélik
-
Bigya
őstag
válasz hummerdikk #2795 üzenetére
A hajszárítóval mit csinálsz? kiszárítod belülről?
Az eloxálás, nem elektrokémiai eljárás?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője