Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RandomName

    aktív tag

    válasz PROTRON #8881 üzenetére

    Köszi. Ebbe tényleg beleszaladtam. :)

    Bár vegyük figyelembe, hogy akkor amikor szabványos volt olyan kötést készíteni, még nem nem voltak így szinezett kötőelemek.

    Ha a "végpontokhoz hozzányúlhatott a mestereknek mestere és miután hozzányúlt, nem fog írkálni, meg doksit otthagyni" akkor főleg ott tartunk, hogy nem hiszünk a szineknek.

    Nem egyszerűen arról van szó, hogy a magukat fényező youtube-os, meg tik-tok-os szerelők hülyeségei* miatt kicsit elállítódott az ingerküszöb?

    *Egyik pl olyat mondott, hogy kókány a szerelés, mert MüII** csövet használtak padlóba, amit ő még nem látott erre a célra felhasználni, és olyan régen, amikor még nem volt Symalen. :)

    ** A legenda szerint idehaza a MüII csövet a debreceni házgyár, és debreceni műanyaggyár közösen kisérletezte ki a '70-es években, és fő alkalmazási célja a panel lakások betontesteiben lévő csövezés volt. És másnak nem is gyártották. Betonba lett kitalálva, mert rugalmasabb mint a MüI, de teherbíróbb, mint a MüIII. Gyakorlatban a piaci elterjedése után mindenki ezt használta aljzatban, aki nem hitt az akkori lépésálló gégecsövekben. És ez jó sok év volt a Symalen megjelenéséig.

    "A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)

Új hozzászólás Aktív témák