Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tuninger

    Topikgazda

    válasz hibavissza #9983 üzenetére

    (#9983) hibavissza Sajnos nem mond semmit számomra a Device Profile, hackintosh alól vagyok, és biztos vagyok benne hogy én rontom el valahol, kellene szereznem egy kalibrátort, mert a windowshoz készült oázis computeres .icm profilomat mintha nem töltené be az OSX rendesen minden alkalmazásba.

    (#9984) Soul Az volt a cél! :D
    A nagylátósok ekvivalens 15mm-en készültek a Canon 10-18 IS STM-el és egy Viltrox EF-E adapterrel.

    #9985) MrChris igen, nálad ahogy nézem konzisztensek a színek és pont úgy néz ki ahogy szeretném hogy kinézzen. Like! A Professzornál igen, kicsit liftelt a shadows, de nem extrém mértékben, kb 5% - 95% közé van lőve a scope, ha kalibrált monitoron nézed akkor az egész kép shiftel kékbe, ha VLC playerben vagy sima kalibráció nélkül akkor az öreg arcbőre pont jó.

    (#9986) taranis Vagányul néz ki! Olyan mintha valóban külön fényforrással lenne hátulról a haj megvilágítva, tetszik, viszont a háttérben a fehér ing furán mászik el türkizbe! A többi felvételre áthúzva milyen ez a grade?

    A többiek is nyugodtan dobjanak be gradeket! Innen továbbra is le tudtok tölteni pár original felvételt!

    (#9991) hibavissza A7R II 1600, A7S II 1800 eur ráadásul újonnan, szerintem az A7 III mindennek brutálisan le fogja tolni az árát, ami giga like! Csakhát így hirtelen nekem is az kéne és nem egy A7S II.... :D

Új hozzászólás Aktív témák