Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sharpapa

    aktív tag

    Én pedig tényként mondom hogy először volt 2 amit az aranyborjút látva Mózes összetört., ezután visszament a hegyre és készült másik 2. Az összetörtek elvesztek (nyilván nem áltak neki összeseperni), viszont a megmaradt 2 a frigyládában van ami ugye a mai napig nem került elő, valószinüsíthetőleg a templom hegy alatt van, több monda kering arról hogy a közelmúltban végzett ásatások közben egy rabbi ráakadt egy alagútrendszerben, aztán vissza is ment és eltüntette a nyomokat mivel a biblia megmondja hogy amig Isten nem ad rá parancsot a zsidóknak ne próbálják megtalálni. Azt tényként kezelik hogy a frigyláda létezik ergo a kőtáblák is merthogy benne vannak. A forditásokkal kapcsolatban: ez az ahány másolat annyiféle történet ökörség egy az egyben. Több féle forditás van, de a történetek mindenhol egyeznek, mindössze a nyelvezete más. Ezalól kivétel a katolikus biblia, ahol a tízparancsolat nem egyezik meg az eredetivel, okaira ne térjünk ki... ;) Na ennyit mára a Bibliáról:DDD


    ON

    Két rendőr biciklizik. Az egyik leszáll, leengedi a hátsó kereket. - Miért engedted le? - kérdi a társa.
    - Túl magas volt a hátsó nyereg.
    - Ezért? Te teljesen hülye vagy! - mondja a másik, s leszereli a nyerget meg a kormányt. A kormányt a nyereg helyére teszi, a nyerget pedig a kormány helyére.
    - Ezt miért csináltad?
    - Nem megyek tovább ilyen hülyével, inkább megfordulok.

    - Tengerparton van egy kő. A kövön ül egy nő. Míg a nő mormolja imáját, a tenger hulláma nyaldossa a térdét...
    - De Pistike, ez nem is rímel.
    - Nyugi-nyugi, semmi aggály, lesz majd rím, ha jő a dagály!



    - Nagymama, nem láttad a tablettaimat? Az volt rajuk irva, hogy ''extasy''...
    - Leszarom a hülye tablettáidat! Láttad már a sárkányt a konyhában?!


    Mari néni leesik a létráról, és eltöri a lábát. A kórházban begipszelik, majd az orvos azt tanácsolja neki, hogy egy ideig ne másszon létrára. Két hét múlva Mari néni visszamegy megmutatni a lábát.
    -Doktor úr mászhatok már létrára?-kérdi.
    -Árulja el miért akar maga begipszelt lábbal létrára mászni?
    -Hát csak azért, mert nehéz már második hete az esőcsatornán felkapaszkodni a padlásra!

    [Szerkesztve]

    "Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)

Új hozzászólás Aktív témák