Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vicze

    félisten

    válasz DrKapocs #2062 üzenetére

    Amennyiben profin, fél profin szeretnéd használni, elég nehéz olcsón megúszni.
    TWS-t és általánosan IEM-et nem ajánlanék ilyen hosszú időre. Nagyon egyén függő de egészség ügyi problémákat pl, belső fülgyulladást is okozhat. Itt most elsősorban tényleg hosszú mindennapi 6 órányi használatra gondolok, még egyszer nagyon egyén függő ez.
    Itt offba rakom, mert nem fülhallgatót ajánlok.
    Az ideális és legjobb megoldás egy dedikált zajszűrős mikrofonos, kényelmes on-ear fejhallgató. Még akkor is ha csendes és nyugodt környezetben vagy, a mikrofonon lévő zajszűrés nagyon tisztán érthetővé teszi a beszédet. Nyilván sajnos ennek megvan az ára.
    Plantronics Voyagert Focus-t szoktam ajánlani, de tisztában vagyok a csillagászati árával, és hogy kevesen engedheti meg. :(
    Hasonló vezetékes headset a legolcsóbb megoldás.

    Másik ami esetleg ajánlható költséghatékony megoldás egy mono füles. pl. Plantronics Voyager Legend(csak példa), ez nem IEM kialakítás, vagy ehhez hasonló kialakítás. Ha bármilyen kábeles BT mellett döntesz, akkor azt vedd figyelembe, hogy ezeknek a mikrofonja többnyire lifeg és súrlódhat dolgokhoz, ami a másik oldalon nem túl kellemes, így én a lifegő mikrofon kerülném.
    Csak, hogy TWS is legyen, amikről tudom, hogy kiemelkedően jó a mikrofonja, az az AirPods/Airpods Pro, Jabra 65t/75t, Sony WF-1000XMK3.
    Tudom megint csak nem az az árkategória. :(

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák