Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Ez elég valószínűtlen
...de utána át tudod azért venni némi minőségvesztés árán.
Sajnos én most nem tudom felvenni neked, mert a gép még nincs összerakva._Bozo: Nem olvastam most el a leírást... de általában ennyi nem elég... van ott mindig más méretű is. Illetve lehet, hogy amikor törlöd, akkor más néven már rakja is vissza...
A cmd.exe-t megnézted? Az az eredeti file még?
Biztos kell hozzá a cmd.exe? Simán a futtatáshoz is beírhatod ugyan azokat elvileg.( Rendszer visszaállítás nem oldja meg? Sokszor az is segít... )
-
Az ötlet onnan jött, hogy az Alcor 2000 DVB-T tuner USB-s eszközre képes felvenni. (Digikábel MPEG4-ben is nyomja, nem csak analógon. Talán azt is tudja dekódolni.) Bár ez most rajtam nem segít
Azért köszi![ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Male
nagyúr
Még régen olvasgattam róla, de akkor az USB le volt tiltva ezeken a UPC-s dobozokon... vinyó kiszedéssel próbálkoztak páran, de úgy sem lehetett átvenni használható formában.
A Digi gondolom pont ezért nyomja, hogy az ő adásuk így átvehető.
( Talán netre feldobja majd valaki jó minőségben... vagy a DVR-ről majd átveszitek analógon )
[ Szerkesztve ]
-
_BoZo
csendes tag
20-30-40 byte-os nem MZ-vel kezdődő exe és dll, valamint tmp fileok, amik percre pontosan ugyanakkor lettek létrehozva, meglehetősen gyanúsak.
Töröltem mást is, nem csak ezeket a parányi fileokat.
A cmd.exe elvileg ugyanaz az, mint ami az én gépemen van, és rájöttem, hogy átnevezve pl. cmdd.exe-re már annak rendje és módja szerint elindul.
Eddig nem használtam a Windows Defender-t, ezért nem is ismerem, de most próbálkoztam vele. Gondolom van valamiféle kezelőfelülete, valami ablak, de jelen esetben nem jelenik meg semmi ha elindítom, csupán egy Defender-hez tartozó folyamat fut, de semmi több.
Szerintem valamit beékelt a kis féreg a program futtatások elé és ellenőrzi, hogy mit szeretne elindítani a user.
-
-
Veszprém felett az ég ... [link]
(Tegnap délutáni fotó)
-
-
helkis
veterán
válasz FoBCRaistlin #10162 üzenetére
nem gyenge kis gépezet..
van valakinek egy működő bézs DVD-olvasója? pár szőke ciklonnal tudom jutalmazni
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
dokar
addikt
-
FoBCRaistlin
őstag
felkötöm magam... na jó nem.
bazz múltkor egy ujjremegésnyire voltam a jegyrendeléstől. még jó, hogy nem tettem meg.más: rendet raktam a kábeleknél kicsit, mert az előbbi képeken ocsmány volt.
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
FoBCRaistlin
őstag
lenne egy Alphacool Nexxos Extrem dual eladó. tökéletes állapotban, csatikat is tudok adni mellé. az elsőbbség Helkis-é, de ha nem viszi akkor szabad a gazda.
ezenkívül van 8 sima 8/12-es csatim is.Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
kem
addikt
Eladó:
s939 X2 4200+
AGP Sapphire X1950 PRO 512Mb DDR3 (256BIT) + Zalman Fatal1ty FC-ZV9Akit érdekel írjon!
Mai átvétel lenne esedékes, vagy ha valaki nagyon jóban van Helkissel akkor megkérdezhetjük, hogy megőrzi-eFoBCRaistlin
Érdeklődnék, hogy mennyit kérnél érte, és, hogy beszámítanád-e a két cuccom közül valamelyiket
[ Szerkesztve ]
Köszi!
-
kem
addikt
válasz FoBCRaistlin #10177 üzenetére
Még meggondolom, hogy mennyire van szükségem erre radira, egy kisebb már van. Kirakatba építek gépet, csak elég szarul állok anyagilag, ez meg egy érdekes ördögi kör...
dokar:
hehh nekem is nagyon bejön, már alig vártam,h megkapjamKöszi!
-
dokar
addikt
válasz FoBCRaistlin #10180 üzenetére
helkis már majdnem igent mondott
megkérted a kezit?
extra - SEXRay
-
csibor
addikt
Eladó AM2 4400+ 9K
-
RpPRO
őstag
Meg mindig nem birom megszokni a teljesitmenyadot. Miert van az, h egy 12 eves autoval rendelkezo (legyen mondjuk 100 loeros a verda) FELE annyit fizet, mint egy 3 eves 100 loeros auto tulaja??? A 12 eves auto tuti jobban szennyezi a kornyezetet, nagyon a fogyasztasa, rosszabb a muszaki allapota, stb. Ugy fel birom magam k..ni ilyenkor.
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
dokar
addikt
-
vviktor1
aktív tag
válasz csibor #10190 üzenetére
Vitatnám, inkább a mostani autókból van "kispórolva" az anyag, régen azért volt "tartalék" rendesen (mérnöki szempontból) a konstrukciókban, míg a mostani (4-5 évnél fiatalabb) autók 10 évre vannak tervezve, hogy dobhasd el és vegyél újat. Jó példa a "zöldséges" merci amire ha odafigyel a gazdi 20 évet simán elketyeg, egy rendberakás után meg még 20-at (2 ilyen is van az ismerősi körömban gyönyörú állapotban)
Ezeket majd csak azzal ölik meg ha nem lesz alkatrész hozzájukNe dudálj, küzdj !
-
csibor
addikt
válasz vviktor1 #10192 üzenetére
Prémiumot,prémiummal kell hasonlítani.De pl golf2 & új polo,nagyjából azonos hely,tér kínálat,a golf a könnyebb pár száz kilóval.Vagy fogalmazunk úgy az új aló közép kategóriás autó 10 évvel ezelőtt felső közép,esetleg nagy autónak számított.A totalcaron csináltak is valami összehasonlító tesztet.
[ Szerkesztve ]
-
FoBCRaistlin
őstag
valaki tud veszprémben olyan boltot, ahol szgépház belsejébe való fekete szivacsot lehet venni?
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
válasz FoBCRaistlin #10195 üzenetére
-Miért pont fekete? (Belül úgysem látni)
-Sima szivacs nem jó?Vagy pl. ami az alaplapok csomagolásában van?
-
FoBCRaistlin
őstag
feketét szeretnék, most éppen gépsötétítés van
látszik, mert nincs rajta az oldala a gépnek. ha meg visszateszem az oldalát, akkor is ki lesz vágva és be lesz plexizve.
gondoltam én is arra a szivacsra, de kevés is lenne, meg olyan vékony, hogy látszik amit takar. lehet szerezni nagyobb méretben is olyan szivacsot?és hol?Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
Male
nagyúr
válasz FoBCRaistlin #10197 üzenetére
Valahol a Házgyári-úton volt egy nagy szivacsbolt... pontos címet sajnos nem tudok
Ott méretre vágnak neked mindenféle szivacsokat.... gondolom fekete is van. -
csibor
addikt
válasz FoBCRaistlin #10199 üzenetére
Pápai út 37?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kupon kunyeráló
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- LENOVO Thinkpad L14 GEN 3 / i5-1245U / 16GB RAM / NVME SSD 240 GB / FullHD / Win 11 Pro TÖBB DARAB!
- KERESEK: Synology DS224 v DS223
- Phoenix Contact ipari hálózati switch, nem konfigurálható, Portok száma: 8x 10/100 Mbit/s RJ45, DIN-
- Kingston A400 240GB SATA3 2,5" SSD
- Phoenix Contact ipari hálózati switch, nem konfigurálható, Portok száma: 8x 10/100 MBit/s RJ45,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest