Új hozzászólás Aktív témák
-
-
13-14k-t gondoltam, de közben kiderült, hogy nem sata, hanem pata.
(sata-t adtam, be, és pata-t kaptam vissza )
Erre a pata-ra már van egy érdeklődő, ha nem viszi el keddig, visszacseréltetem sata-ra.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
-
Úrkútra a benzinköltség kb 1k (oda vissza) a menetidő kb 1 óra, ha beleszámítjuk az eltévedést is. Vacak autóm van, GPS nélkül és én sem vagyok különösebben jó autóvezető.
Nem akarok nagyüzemben, mindenfele monitort kalibrálni. Inkább csak helyileg Veszprémben gondoltam.
Az Úrkútra autózást még megfontolom, ha másként nem jön össze.
-
_kovi_
aktív tag
Eladó Sportos üléshuzatkészlet. Vadiuj.
Sajnos nem lett jó a Leon-omba, a kagylóülés miatt.
Fekete színű, egy sport felirat van hímezve középre.
Itt vettem: nagykeráron adom tovább.
somogyi4900 Ft
[ Szerkesztve ]
-
-
Igen, rászánom magam. Ideje letérni a megszokott utakról.
Mégvalami:
Samsung 19" PVA eladó. Van pár pici(?) hibája.
1 halvány folt a képernyő közepén, csak homogén felületen látszik, akkor is alig.
1 zöld szubpixelhiba viszonylag a képernyő szélén.
halvány "beégés" a képernyő bal alsó sarkán, ez is csak homogén felületen látható.A kalibráció hozzá ingyenes. Irányár 17k
-
FoBCRaistlin
őstag
S939.es foglaltra keresek tuninghűtőt. 6K környékén. Egy nagyon kellemesen húzható Sandiego lenne a pajtása
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
dokar
addikt
válasz FoBCRaistlin #9159 üzenetére
tudsz venni nekem zalában olyan olajzósprayt dsz-hez?
extra - SEXRay
-
kem
addikt
-
ocsi19
senior tag
Halihó!
Lehet veszprémben DVI hosszabító kábelt kapni valahol
üdv.
-
KaZo
tag
Sziasztok!
Lomtalanítok a szekrényemben, milkacsokiért elvihetők (leginkább egyben mind)
AT ház + táp + socket7 alaplap
AT/ATX socket7 alaplap
Woodoo2 gyorsító
Gus classic hangkártya (piros)
P1, MMX, K6-2, P2 slot processzorok
9 és 64 bites memóriák
belső telefon modem
ISA videókártya
Floppy + kábelEzek a cuccok a kitermelésükkor általában működtek, garancia nincs.
Van néhány rossz atx tápom is, ha valakinek kell ventillátort/hűtőbordát kitermelni
Leginkább privátot írjatok! köszi!
Amíg csak fizetgetnek, addig csak dolgozgatunk... Intel(R) Core(TM) i5-4300M CPU 8GB
-
ttt1
őstag
A 22-es beninea monstrum eladva már csak a 19es tft van meg ..
-
kem
addikt
-
madve
tag
Lejjebb vittem a Yakumo PDA-m árát...
Ennyiért már ajándék...
Navira is tökéletes...[ Szerkesztve ]
Nem az a baj, hogy ekkora Isten állatkertje, hanem az, hogy igen alacsony a kerítés..........
-
-
ocsi19
senior tag
-
gombavadasz
tag
Sziasztok,
április 19.-én vasárnap szállítás Veszprémbe, Zircre, Ajkára, Pápára.
Cd-dvd-memóriakártya-festékpatron-utántöltők. -
kem
addikt
-
dokar
addikt
majere & helkis
átjöttök 7végén F1-re?
extra - SEXRay
-
Male
nagyúr
Na most húzzák be a Digisek itt a kábelt... elkezdte átrángatni a két ház közötti csövön, jócskán szorult, végül elakadt... aztán kicsit vissza, és most csavargatja meg csinál vele mindent... ez biztos jót tesz a kábelnek
-
helkis
veterán
mi dögrováson vagyunk valami vírustól, ma szabin is vagyok, ezért sajna nem tudok átmenni..
de a következő futamokra már bérletet váltanék, mert itthon a kinderekől nem lehet hallani semmit belőle"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
nagyharcos
csendes tag
Sziasztok!
Hátha valakinek pont ez kell:
4db Hankook Optimo (V sebességindex) 195/55/R15 4mm-es futófelülettel 1500HUF/db vagy 5000HUF/db.
Hibátlan SATAII winyó csere is érdekel, vagy ha valakinek van jóáras 320GB vagy fölötti akkor priviben keressen.Mindenkinek megvan a maga baja..... Üdv: Adrián
-
kjanek
tag
Sziasztok!
Gigabyte HD 4870 512MB ÚJ Bontatlan
Vadonat új, bontatlan, garanciával.
Beszámítás nincs, posta van.
Irányár: 40000Ft
Ájánlatokat légyszíves privátban írjatok. -
kem
addikt
Eladó:
ASRock K7VM2 R3.0
AMD 1800+ Palomino (133*11,5 / 256 kess)+cooler
300W-os noname táp
256Mb/333MHz valami DDR
2*256/466MHz Kingmax DDR
1Gb/400MHz CSX DDR 7k1db 78bad sectoros 2,5" Samsung SATA vinyó(használható)
Zalman CNPS9500AM2 6k
775-ös DFI lap 6kKöszi!
-
ttt1
őstag
válasz nagyharcos #9185 üzenetére
Bazz 3 hete vettem hankook gumit ..áhh..kicsit több volt mint amennyiért hirdeted...
-
[HUN]Zolee
őstag
Eladó Mio P550m. Árcsökkenés!!
''<[HUN]DrH>valaki mondjon egy tuningolos programot a mivel kocsis képeket tudok tuningoloni.'' https://ferromag.aranyoldalak.hu/
-
Mégis mi a pontos típusa? (K715,K406,K415)
Mitől függ, hogy 1500 darabja, vagy 5000 darabja?Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
nagyharcos
csendes tag
Pontosítás:
4db Hankook Optimo (V sebességindex) 195/55/R15 4mm-es futófelülettel 1500HUF/db vagy 5000HUF/4 db. Egyébként K406. Én Bridgeston Turanza-ra váltottam, így ezek már nem kellenek. 3 nyarat használtam őket.Mindenkinek megvan a maga baja..... Üdv: Adrián
-
Vpben lehet kapni USB-IDE/SATA adapter-t?
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Male
nagyúr
Azért ezekkel vigyázz... a kép alapján ugyan ilyen van nekem is, és egyszercsak úgy döntött a tápja, hogy tuningolja a rajta lévő vinyót
Konkrátan 18V-ot ad a kimenetén, ami már pont elég volt a vinyónak, hogy elfüstöljön rajta valami(Itt vettem én is a PH!-n valakitől újonnan... talán pont tőle, sajnos már nem emlékszem.)
-
Azért az jelent valamit, hogy a 35eurós cuccot 4k-ért árulja. Gondolom van az eredeti, meg van ami úgy néz ki, csak kinai barátaink ócóér megoldották. Remélem még garis volt a winyó!
csibor: Köszi, de "állandóra" kellene, mert folyamatosan jönnek mennek a winyók, és már uncsi ezért egy külön gépet mindég megbontva az asztalon tartani.
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Male
nagyúr
Hááát... igen, elég kínai ( én még 3500-ért vettem... )
Garis... és amilyen mákom volt, épp semmi fontos nem volt rajta.
Viszont maga az átalakító megúszta, így azóta is használom... csak most a gépből hoztam ki a tápcsatit hozzá
(Illetve Helkis forrasztott egy másik külső táphoz egy átalakítót, hogy hordozni is lehessen azért )Állítólag megy egyszerre a PATA és a SATA része... ez hamarosan kiderül, amint meglesz az új DVD-m
-
helkis
veterán
-
Male
nagyúr
Köszi, de akkor kell valami ilyesmi az 5V-ra is... az már dupla költség.
Nomeg ki tudja mikor dönt úgy, hogy nem 18V hanem 230V lesz a kiemeneten . Szétkaptam, de nem láttam benne semmit, ami eldurrant volna... így odaadtam havernak, hogy kezdjen vele valamit ha tud
(Neki a külső ház adta meg magát, de a táp jó, így azt megkaptam ....pontosabban lízingeltem )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Politika
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hálózati / IP kamera
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Formula-1
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest