Új hozzászólás Aktív témák
-
RpPRO
őstag
2 GB-os MicroSD-t akarok venni a GPS-embe. Van-e sebessegkulonbseg a markak kozott es egyaltalan eszreveheto-e ez GPS hasznalat kozben?
Milyen memoriat javasoltok?
Koszi. Itt is megkerdezem, ott nem kaptam valaszt, hatha...
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
madve
tag
Szerintem tök mindegy. Nagyon nem érdemes a navi miatt drága kártyát venni. Én Nokia 8 gb -os SDHC-t használok, de nem lehet észrevenni a különbséget....
Szerintem nem kell annyira a gyors kártya. Hacsak nem valami csúcs szuper kütyüd van ami brutál kártyaolvasó interface-el rendelkezik...Nem az a baj, hogy ekkora Isten állatkertje, hanem az, hogy igen alacsony a kerítés..........
-
helkis
veterán
szerintem van különbség, betöltés, reakcióidő, stb.. (GPS-nél kifejezetten nem jelentős a különbség, de az egész gép teljesítménye szar lesz ha lassú, pl pda-nal elég rossz..)
a sebességadatra a class2/4/6 adat vonatkozik, ha keresni kell, akkor már gond van class4-től már be lehet vállalni..Sandisk, Corsair, Kingston
[ Szerkesztve ]
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
madve
tag
Háát. Nekem egy HP614C-ben a class 6 ugyanolyan. Pedig nem gyenge a proci a kicsikébe... Igazából nagyon nem fogja vissza a rendszert a kártya. Mert pl. egy Mo. térkép 13 Mb. Ezt egy rosszabb kártyáról is max 2 mp alatt kiolvassa. (6M/s) Az írás már más tészta. A navik kisebb része ír kártyára. Kivéve persze ha tracklogot csinálsz....
[ Szerkesztve ]
Nem az a baj, hogy ekkora Isten állatkertje, hanem az, hogy igen alacsony a kerítés..........
-
helkis
veterán
jogos, de class2-vel pda-n megőrültem a class4-el már elég jól megy, gondolom itt a chip is számít nem csak a proci, illetve a class osztály az ugye a minimum, nem a fix, tehát kártyája válogatja.. sandisk pl odaírja, hogy cl6 r/w:20/20mb/s
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
madve
tag
Igen igen. Mondjuk én fotózáshoz Sandisk extreme III-at használok, DSLR-hez. Gyakran nagyméretű jpegeket, néha RAW-kat fotózok. De ez a kártya is inkább csak az írásnál gyors. Van hozzá egy nagy sebességű kártyaolvasó is. Na az durva. 22-25Mb/s....
A bluepanther PNA-knál pl. tök mindegy milyen kari volt benne. A navi ugyan olyan sebességű volt. Az én Yakumo-mnál is totál mindegy volt. Sőt volt egy FSC N560-am is. Na ez nem szerette a kártyákat. A guta majd megütött amikor kinyírt egy Sandisk Extreme 2 gb-ost....Nem az a baj, hogy ekkora Isten állatkertje, hanem az, hogy igen alacsony a kerítés..........
-
RpPRO
őstag
helkis, madve! Koszi az informaciokat!
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
dokar
addikt
-
dokar
addikt
-
válasz FoBCRaistlin #9611 üzenetére
Hogyan csináltad?
Folyamatosan lődöztél, és 1x csak sikerült, vagy?Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
FoBCRaistlin
őstag
időzítés/fix hely bemozdulás ellen.
hosszú záridő (3sec)
először mákom volt. az első 5 képben benne volt az egyik tökéletesen elkapott.
utána kb megmértem mennyi idő tellik el 2 villám/dörgés között. és kb addigra lőttem be az exponálást. 2 másik képnél be is jött.de nem mondta hogy tetszik?
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
Male
nagyúr
válasz FoBCRaistlin #9618 üzenetére
Nekem tetszik ....kedvet is kaptam hozzá, várom a vihart
-
Male
nagyúr
Eladó minden
Egy hibás Sharp PG-B10S projektor: 30.000Ft!
Az ár csak addig él, amíg a szervízben meg nem nézik... ha megjavítják, akkor az ár kb duplázódikSamsung mini MP3 lejátszó, bontatlan! Ár: 5.500Ft!
17"-os Acer, DVI-s LCD monitor, hibátlan, pixelhiba mentes! Ár: 22.000Ft.
17"-os Belinea LCD - foltos... Ár: 15.000Ft.
14"-os Fujitsu LCD, foltos + zöld csík. Ár: 8.500Ft.
Elena Dementieva autogramos újság a 2008-as berlini tornáról! Fénykép bizonyítja az aláírás eredetiségét! Ár: 7.000Ft.
(Mindegyikről a többi infó a linkelt hírdetésben... katt a képre/szövegre!)
[ Szerkesztve ]
-
-
-
barnam_
nagyúr
válasz FoBCRaistlin #9618 üzenetére
A tegnap esti viharról nem csináltál képeket?
-
barnam_
nagyúr
válasz FoBCRaistlin #9627 üzenetére
-
Daert
őstag
Üdv.
Sürgős segítség kellene emberek!!
Adott egy WinXP SP3-as rendszer,bootolás helyett nagy fekete képernyő amin ez a felirat:
Hiányzó Ntldr!
Lemezről sem hajlandó bootolni.
Mi lehet a baj és mi lehet rá az orvosság?? -
Male
nagyúr
Első körben kovi ötlete... (van amikor az XP letilt egy partíciót merthogy szerinte nem okés, és a "további adatvesztés elkerülése érdekében" hozzáférhetetlenné teszi... ha lefut utána egy chkdsk rajta, akkor ismét elérhető)
Ha nem válik be, akkor Recovery Console, és ott fixboot.
Ha több partíció is van, akkor lehet meg kell adni a helyes betűjelet is mögé (pl "fixboot c:")... az a partíció kell, amin az ntldr, boot.ini, ntdetect.com van/volt. -
Male
nagyúr
Ggépeld be a parancssorba... "chkdsk /?", és meglátod. (amúgy kb ugyan az, mint amit a meghajtón jobb kattal elérsz az eszközöknél, lemezkarbantartás vagy minek fordították a magyarban... az adott meghajtót nézi át hibák után kutatva)
Recovery Console = Helyreállító konzol... telepítő CD be, és ott tudod majd kiválasztani a telepítés helyett. Szöszöl, aztán ki kell választani melyik XP telepítésbe akarsz belépni, majd kéri a rendszergazdai jelszót... és már kapsz is egy parancssort, ahol javítgathatod a dolgokat... na oda kell beírni a fixboot-ot.
-
D.Orion
veterán
Eladó cuccaim!
-
-
-
ChuckyOsb
aktív tag
Sziasztok!
Veszprémben hol kapok olyan antennát, mint például ami rádiókon is van? (Fém és kihúzható.)
Vagy esetleg egy internet cím ahol találok ilyet.
-
válasz ChuckyOsb #9643 üzenetére
A Bp.út- Cholnoky kereszteződés melletti üzletsoron van egy hiradásipari kereskedő (Gál és Szabó Computer mellett. Ott kapsz mindenfélét, ill. az Ady utcában a konditeremmel szemben is van egy ilyen műszaki alkatrész kereskedés.
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
RpPRO
őstag
2 GB-os Kingston MicroSD kit erdekel par Boci csokiert?
-
-
ocsi19
senior tag
-
helkis
veterán
tudok hozatni finom kis VGA-kat: GigaByte HD4770-512Mb-GDDR5 - 27k-ért, veszprémi átvétellel, akit érdekel, írjon pü-t..
gyakorlatilag elpáholja a HD4850-eseket, OC-vel talán még a 70-eseket is befogja!
aki teheti gyorsan csapjon le rá, mert korlátozott darabszám érkezik a nagykerbe..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hálózati / IP kamera
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs