Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ponix

    aktív tag

    válasz Dalai Láma #4367 üzenetére

    "a szeretet-törvény szempontjából vajon mekkora jelentősége van annak, hogy Jézus, vagy Jesuah, és hogy Márk valóban Márk volt-e? Azt is tudjuk, hogy Mózes 5 könyvét sem Mózes írta, és lehetne sorolni. Azt gondolom, ezen lovagolni fingfűrészelés a javából."

    Aprócska ferdítések, csúsztatások, de tudod: A kis kovász az egész tésztát megkeleszti! Ha nagy látványos, karakteres hazugságokkal találkozok, már csak nevetek rajta, annyira egyértelmű, hogy még meg is sértődök, hogy ilyennel akartak átverni :DD
    De a kis finom elmosódott mondatocskák, egy kicsi eltérés a meghatározott iránytól! Itt egy 1°-os eltérés, egy kilométerrel arrébb már 1 méter távolság az eredeti iránytól! Ha szeretnéd, hogy valaki 180°-ot forduljon, így csinálod! először mondod neki, hogy forduljon 10-et! Nem nem, kis győzködés után fordul 1-et! következőleg megint egyet, így rövid idő alatt eléred, hogy úgy tűnjön az embernek, ő maga akart megfordulni! Ezt csinálja a média ma! Nap mint nap a szemed előtt van, és az ember mindennapos kommunikációjában is megjelent ez! Ezekre kell oda figyelni a kis alattomos csúsztatásokra! Mi volt a neve a prófétának? hol lakott? Hol született? kivel, mit beszélt? ha ilyen alapvető kérdésekben nincs igazság, akkor a nagy horderejű kérdésekben, mint a megváltás, hogyan hihetjük, hogy az ígéret valóban úgy volt, hogy Jézus Isten fia, hogy egyáltalán a koncepció valóban úgy épül fel ahogy írva van, hogy az írás igaz-e vagy sem? De a hazugság kovásza is megkeleszti a tésztát, vagyis kis hazugság, hazuggá teszi az igazságot is! Ezért vagyok ennyire aprólékos, és fingfürészelő, mert mindenhonnan ki kell válogatni az igazságokat, mert jelen hazugságrendszerünkben nincs tiszta egyértelmű igazság sehol!

    Viszont a fingfürészelésen felröhögtem, folyt a könny a szememből úgy megnevettetett:DDD Tetszik ez a szó, alkalmazni fogom :))

    Most mennem kell, majd én is folytatásokban írok :))

    A bölcs alkot, de művét, nem birtokolja, cselekszik, de nem ragaszkodik, beteljesült művét nem félti, s mert magának nem örzi, el se veszíti!” Tao Te King

Új hozzászólás Aktív témák