Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RazielZero

    friss újonc

    válasz agaron #98973 üzenetére

    Hasonló probléma lépett fel nálunk szerda óta. Előtte lévő pénteken cserélték a modemünket (modellt meg nem mondom most hirtelen), gigabites netre álltunk rá az előtte lévő még UPC-s 500-asról. Kábeles netről van szó, wifin külön teszteket nem futtattam. Pár napig minden remek volt, aztán elkezdődött, hogy látszólag van net, mégis Discordon szakadozik amit mondok pár másodpercenként, online játékok (mmo) közben szintén pár másodpercenként megszakad a kapcsolat 1 másodpercre majd megy tovább. Egyszerű netezés közben kevésbé feltűnő, de elvárnám, hogy jobb legyen mert így se kommunikálni se játszani nem lehet rendesen.

    Érdekesség képpen szüleim gépén 500 körül mozog a letöltés, 40 feltöltés, nálam csütörtök-pénteken még 100 volt, majd modem restart után szombaton már 900 körül mozgott, szintén 40 feltöltés (azóta is), és akkor egész nap rendben is volt, majd vasárnap ismét szaggatott többször, tegnap is csak este 8 után volt rendben. Speedtest meg egyéb nem igazán mutott problémát, csak Discord és játék közben látszik meg. Ha külön olyan oldalon nézem ahol folyamatosan tesztel ott már látszik, hogy néha felmegy a feltöltés válaszideje pár másodpercesre. Feltételezem ez jelzi ezeket az ugrásokat.
    Még nem beszéltünk vodafone-nal az ügyben, bár nem mernék csodálkozni ha nem tudnának mit kezdeni vele. Lehet a modem vagy a szolgáltató problémázik, ha nem vagyok egyedül vele. Reménykedem, hogy csak átmeneti.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák