Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • agaron

    tag

    Sziasztok! Mivel a Vodafone nem igazan tudta eddig megoldani a problemamat, ezert teszek 1 probat, hatha valaki mar talalkozott ilyennel, es esetleg van ra megoldas/workaround.
    Sztori a kovetkezo: barmilyen voice chat szoftvert hasznalok engem alig hallanak, inkabb akadozva, en viszont mindenkit hallok tisztan. A Discord kisse toleransabb, ott tobbnyire ertenek, de mivel HO van most, ezert hasznalnom kell webexet is, ami viszont kevesbe tolerans, es 2-3 percig jo, majd kesve, vagy meg se halljak, amit mondok (mikor kesik, akkor is csak ledaralja). A webexnek van egy toolja, ami meri a latency-t es a jittert, es a jitter megugrik az audio UDP uploadnal, mikor nem hallanak, illetve ha csak pingelek valamit, akkor sokszor az is timeout, vagy 8000+ms valaszido van, amikor nem hallanak. Ami eddig tortent:
    - augusztusban csereltek dobozt, kaptam egy uj CH7465VF eszkozt, nem segitett
    - probaltam modem uzemmodban, nem segitett
    - probaltam VPN-t hasznalni, reszben segitett, de annyit nem, hogy hasznalhato legyen
    - kikapcsoltak az IPv6-ot
    - 2x volt technikus, korbeneztek mindent, es ok is azt allapitottak meg, hogy itt minden jo, errol az oldalrol mast nem tudnak tenni. Probalkozzak a Vodafone-nal, de nem igen fognak vele mit kezdeni, szerintuk.
    Tippre valami koztes halozati eszkozzel lehet gond, nem nalam, es addig jutottam tegnap este, hogy valami masik karbantarto csapatnak nyitottak ticketet, hogy akkor deritsek mar fel. Valamiert a technikussal torteno beszelgetesem utan kevesbe bizok ennek a sikereben. Nyilvan opcio lehetne, hogy valtsak szolgaltatot, de nincs mas itt sajnos. Es extra csavar, hogy 2,5 hetig jo volt, mult szerdan kb 4-5 oran keresztul nem volt net, es azota panaszkodnak ismet kollegak, ez is inkabb azt erositi bennem, hogy a hiba tenyleg nem nalam van (illetve tegnap az ugyfelszolgalatos srac erdekesnek is talalta, mert a karbantartas elott a jelek rosszabbak voltak, mint utana, ahogy latta).
    Szoval barmi otletet szivesen veszek. :)

    Steam Deck | PC | PS5

Új hozzászólás Aktív témák