- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci06
senior tag
Az istenért sem tudok belépni a profilomba a UPC-n. Másnak is van ezzel gondja?
-
TeeJay
félisten
válasz kabelmania27 #77893 üzenetére
végül az lett amit ajánlottak 9500ért
500-as net, full TV csomag és nonstop M telefon
szerelős bekötést választottam legalább kijön a figura és ráméretek hogy minden jó lesz-e
annyi hogy mocsok módon drágítottak a smart kártyán és 1ezerbe kerül amiből van 2 darab
de ősztől öcsém költözik saját házba és akkor azt le tudom majd mondaniMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
czbhu
újonc
Átfutottam a topicot, de nem találtam hasonlót:
Saját telken, épületek között szeretném szétszórni a UPC-s kábeles internetet és TV-t. A problémám az, hogy ezek távol vannak egymástól. Azaz a UPC-s lecsatlakozástól, az első végpont is kb. 120 m-re van, ahova már a koax jel nem ér el, ezért erre keresek valamilyen megoldást.
Arra gondoltam, hogy a kerítéstől vagy utp-n, de inkább optikán vinném be a UPC jelet.
A kérdésem, hogy kivitelezhető-e, és ha igen, akkor milyen eszközökkel, hogy a UPC koax kábelről a jelet átkonvertálom optikára, majd onnan vissza koaxra, hogy használni tudjam a UPC modemét, vagy van olyan modem, ami kompatibilis a UPC-vel és nem koaxos, hanem UTP-s?
Esetleg valakinek más ötlete? -
headhunter
addikt
válasz NoOne1976 #77896 üzenetére
...És volt jobb ajánlata...
Mennyivel lett olcsóbb, mint az előzőek?
Nekem jött e-mail-ben egy ajánlat hónapokkal ezelőtt, utána a MyUPC.hu-n belépve most is ugyanaz szerepel és a telefonos megkeresés is hosszas számolás után "fillérre" egyezőt hozott ki...
3 hónapom van a hűségidőből, addig még változhat a konkurencia ajánlata is. (Telekom optika 2000/1000Mbit, Digi optika 1000/300Mbit)
-
tPedro_
őstag
Sziasztok!
Jól sejtem, hogy ha egyik hónapról a másikra pár száz forinttal többet fizetek, akkor véget ért a hűségem?
A számlán ugyanazok a tételek szerepelnek, csak mindegyik drágább lett.Nem szoktak erről előre értesíteni?
Már megszűnt csomag esetében van lehetőség ilyenkor új hűség válalására?
Köszi előre is.
Üdv.
-
NoOne1976
őstag
válasz headhunter #77910 üzenetére
Nem lett olcsóbb, 100Ft-tal több.
120-as helyett 300-as net, gold+hd helyett premium tv, s-es telefon maradt és a 3 eszköz (2 box, 1 ci+). Ez így 5980-ról 6090 Ft-ra változott.De mivel ennyit az infláció miatt a jogszabály szerint is emelhetnének, közben pedig több szolgáltatást adtak, valójában olcsóbb lett, mint korábban.
-
tPedro_
őstag
válasz kabelmania27 #77916 üzenetére
Szia!
Arról tudok, köszönöm. Már eddig is ilyen csomagban voltam, 2 éve intéztem kb személyesen, ezért gondoltam rögtön arra, hogy lejárhatott a hűségem.
Azért bosszant csak, mert nem kaptam róla semmi emlékeztetőt. Pedig az Ő érdekük is lenne, hogy hosszabbítsak. -
norbertoth
senior tag
Nagy észkombájn ez a upc. Felhívtam őket hogy valami mégsem oké a nettel, de hogy kábelen nemtudom lemérni így a wifi-re nincs garancia (még jó hogy azt a promót nyomatják ezerrel nemtudom mióta) és így nem tud mit csinálni, most valamit álllítgatott a csatornán, mégkatasztrofálisabb lett, sőt a 2.4-5Ghz-es sávokat -nem is értettem mit magyarázitt- ketté választotta valami parancssorral, így mostmár manuálisan kell a két sávon kapcsolódni, nagyon szuper... én még mindig a connect box-ra tippelnék, küldene technikust de ha nem náluk van a hiba perkálni kell, viszont lehet a connect box döglött meg, szal mostmár nemtudom mit csináljak, de most mégrosszabb. Be sem tudok lépni a box menüjébe mert nem enged be, valamiféle ügyfélkiszolgálói interfész aktív, gondolom mert ő mókuskodott valamit. Tanács?
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
Topikgazda
válasz norbertoth #77919 üzenetére
Reset
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
norbertoth
senior tag
Gyári teljes visszaállítás után:
[kép]
[kép]semmi változás, 5Ghz egyáltalán nincs, valami a box-al lesz, küldenek technikust, de ha minden kó 2500Ft a kiszállás, nevetséges egy ekkora cégtől ez, nyomatják a wifi promót de a kábelre van garancia, ami nálunk csak xbox meg tv-n van ott nincs viszont speedtest. Mindent megpróbáltam már, viszont olyanokat hullámzik néha a speedtest, mint egy hullámvasút:
[kép]most valamivel jobb de az elején is látható ami eddig sose volt hogy hullámzik aztán erősödik fel a végére, de akkor sem 300-ra vagy 200fölé, mint eddig mindig. A jeltovábbítót (tp-link) kihúztam, be sincs dugva, szóval arra se foghatom higy bekavar. A ping is jóval magasabb.
[ Szerkesztve ]
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
Dave567
addikt
Sziasztok
Mitől van hogy sehogy se tudom elérni a Connnect box beállítást? Folyamatosan csak tölt...
Mozillát használok. -
TeeJay
félisten
a smart kártya 2. és 3. TV-re 1000-1000 forint felár... kicsit vérlázító
ugyanennyi lenne ha Horizon Box lenne kártya helyett?
mert a nő nekem mikor tegnap adta az ajánlatot azt mondta a boxra már nincs ár viszont a kártya drágább lett...Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
törölt tag
Csoda boxra van valami telefonos applikáció? Amivel be lehet állítani, könnyedén?
[ Szerkesztve ]
-
Beniii06
addikt
válasz #70234880 #77924 üzenetére
Miért akarod ki DDOS-olni azt a gyenge eszközt?
Viccen kívül az ilyen alkalmazások, csak backdoornak lennének jók(jelentős biztonsági kockázat). Ha létezik is ilyen, biztosan nem használnám(upc szoftver fejlesztést végképp nem) + végigmennél az utcán és ahol látnád, hogy default ssid/beállítás van már állíthatnád is átfelé, erre gondoltál?
"Got any other secret weapons?"
-
Topikgazda
-
fjudors
aktív tag
válasz norbertoth #77921 üzenetére
attól függ, milyen tv
de xbox-on van böngésző, tehát van speedtest is
én is ott szoktam ellenőrízni, mert a tv csak max 100-as, a laptopot meg azért nem kapcsolom be -
törölt tag
válasz Beniii06 #77925 üzenetére
Hogy te mikre nem asszociálsz.
Nem ilyen célra kell, mert ennek minek? Illetve én nem tartom viccesnek, meg azt se tartottam annak hogy storban bizonyos applikációban default passwordok sorakoznak . Nem is értem mit keres a mai napig a storban. Tehát azt mondod, a jelenlegi All-In-One applikációk kétes eredetűek. Frissítésük, support stb ellenőrizhetetlen. Stb... És jobban jár az ember ha iktatja a gondolatott. Hát jó. Csak reset kellene a csoda boxra, de nincs hozzá kedvem gépet bekapcsolni. Mobilon web gui meg szeritnem nem egy felhasználó barát megoldás. Igaz nem próbáltam, de elbírom képzelni. Ezért gondoltam hátha van valami jó applikáció.
De akkor iktatva a projekt.[ Szerkesztve ]
-
AtaWrc
aktív tag
Sziasztok
Másnál működik az HBO go ?
Én sem telefonon, sem tévén nem érem el. -
AtaWrc
aktív tag
válasz Kicsirics77 #77931 üzenetére
Köszi
-
Storms
őstag
Üdv!
Most aki rendel tv előfizetést(TV Premium), és netet(300-as) az milyen beltérit kap illetve még connect box jár a nethez?
És bekötéskor a koax kábelt (ha szükséges) akkor azt ki kell fizetni?
Online rendeléskor.ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
KIA Ceed
csendes tag
Sziasztok,
Nem tudom mi a csomagom fantázia neve, de van benne
- digital gold+HD
- Fiber power 120
- Nonstop S díjcsomag.
- 1 db digitális TV kódkártya.
- Wifis routerként működő UPC-s végberendezés (connenct box).Júliuban lejár a 2 év hűségem. Tiszta, hogy 1221+lemondás menüben kérem az ügyfélmegtartó csomagot.
Kérdésem, hogy mik most az ügyfélmegtartó csomagok? (Lehet többféléből választani? Ami engem érint a telefont letojom 1 percet nem használtuk 2 év alatt, a net lehetne 300-as, és a TV csomag nagyjából jó a HD a lényeg, esetleg egy 2. kártya még beleférhet) Most 5445 Ft-ot fizetek. Köszönöm!
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Én is kérnék egy kis segítséget a döntésemhez.
Jelenlegi csomagom: digital gold/FiberPower120/NonStop S telefon díjcsomag/Horizon Box + DVR(felvevős) és egy második Horizon plusz mediabox (ez nem felvevős)
Ennek a jelenlegi havi díja 6833 Ft és még szeptember 09-ig hűség idős, akkor jár le. (az elmúlt hónapokban telefonon-emailben többszö kaptam már ajánlatot, de mindegyik 8 ezer forint felett volt, természetesen nem fogadtam el ezeket a drágább ajánlatokat)
Ma kaptam egy emailt, benne a következő ajánlattal: [kép]
Ez a 6999Ft ajánlat ez nem tudom, hogy magában foglalja-e a jelenlegi meglévő mindkettő mediabox használatát is. Próbáltam hívni Őket a megadott 06-80 xxx-xxx számon de vagy foglalt (többnyire igen) vagy nem veszik fel. a 1221 meg adja csodás zenét...Mai napra meguntam.
Ezért kérdezem meg itt, hogy szerintetek mit tegyek? Nem a mostani havidíjhoz képest 170 Ft plusz a gondom, hanem az hogy megint hónapokkal előbb lesz váltás. Ez a csomagom előtt áprilisban járt volna le a hűség, de már előző év szeptemberében hívogattak aztán végül akkor váltottam. Azért van most hűségem szeptemberig. Mindig hónapokkal előbb váltok, mert kapom az ajánlatokat, de nem tudom miért jó ez így?
Szerk.
A második TV-hez (másik szobában) van a nem felvevős Horizon mediabox. Ez a TV tudja fogadni az UPC MediaCard kártyát. Mit javasoltok? Adjam le ezt a második boxot és kérjek egy ilyen kártyát inkább?[ Szerkesztve ]
A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
anglergab
addikt
válasz kabelmania27 #77936 üzenetére
Ezek csak akkor lehetségesek ha vezetékes konkurencia is szolgáltat az adott címen?
-
KIA Ceed
csendes tag
válasz kabelmania27 #77938 üzenetére
A földi vételt milyen mondatba foglaljuk?
-
norbertoth
senior tag
Na továbbra sem javult a rolog, holnap kijön a technikus megnézi, de nagyon kíváncsi leszek ra hogy kicseréli-e a cb-ot, annak fényében hogy a 300Mbit mindig megvolt, de nem is az, a weboldalak is hol lassan hol normálisan reagálnak a betöltéskor, a ping most jó, viszont egy szobával arrébb meg 10Mbit van meg, kb 4-5méterre a modemtől. Az 5Ghz továbbra sincs, elszállt mint a lepke 😀 se a reboot, se a gyári visszaállítás, sem pedig az áramtalanítás nem segített a dolgon, ma még nem próbáltam de azerintem huszadjára sincs értekme, ha ilyen instabilan működik, meg eleobálja a wifis eszközöket. Kivi leszek ez elég ok lesz ahhoz hogy cserélje esetleg, de ezeket ő is latni fogja, viszont amekkora mazlim lesz biztos akkorra javul meg, csak sokra nem megyek vele ha a hétvégére meg elromlik 😂
-
Toth_Jani
őstag
-
imref
csendes tag
Szervusztok!
A CB-t rá lehet beszélni, hogy emlékezzen a 192.168.0.1 belépési jelszóra? -
MODERÁTOR
-
Rage47
veterán
Évek óta nem használtam a Wi-Free-t, gondoltam most kipróbálom, és ugyanaz a probléma jött elő, mint korábban. Az iPhone valamiért a Wi-Free wifire csatlakozik. Ugye ha lockolom a telót, akkor le-fel kapcsolódik a wifin, és mikor lejön a routeremről, akkor rámegy szépen a Wi-Free-re. Ez miért lehet? Miért helyezi előnybe a Wi-Free-t, ami lassabb is és szarabb kapcsolat is, mint a TP-Link routerem?
-
Beniii06
addikt
válasz Rage47 #77946 üzenetére
Nem használtam még wi-freet de ha az 5GHz-en működik, a tplink-ed pedig csak 2.4GHz-en, akkor az lehet a probléma, hogy sok telefonon alap esetben 5Ghz-re kapcsolódik előbb, még akkor is, ha gyengébb a jel sokkal, mint az 2.4Ghz, ez az én tippem.
"Got any other secret weapons?"
-
enginev3.0
félisten
Valaki nem tudja hogy otthoni telefon+net+tv felmondása (monornet) mennyibe kerül ha még van hűség?
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
merqree
őstag
válasz enginev3.0 #77949 üzenetére
Hívd fel a szolgáltatót, vagy a myupc oldalon megtalálod, miután beléptél
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Építő/felújító topik
- Macska topik
- OLED TV topic
- Autós topik
- Lexus, Toyota topik
- Gumi és felni topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- További aktív témák...
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest