-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
-
petymeg
addikt
válasz woodworm #59504 üzenetére
A ConnectBox előtt is ugyanígy volt minden és az is egy UPC-s eszköz volt. A típusát nem jegyeztem meg sajna. A PC-re kötött usb-s vevő is ugyanaz a 150-es kis TP-Link volt. Azzal érdekes módon minden frankón működött, nagyon ritkán dobált csak le. Ez a CB meg gyári hibás, a ph!-n is van róla cikk, gyenge a chipset meg a szoft is el van cseszve. Tegnap 5 mbit/sec alatt volt a letöltés meg a ping ugrált 50 meg 999 között. Dróttal adja a 120 mbit/sec-et, de nem túl elengáns se egy csupasz drót, se egy kábelsín végig a galérián-folyosón-szobán.
Egyébként érdekes a viselkedése, mert az első pár percben normálisan működik, van 20-as ping meg 20-30 mbit/sec is, aztán a végére meghülyül meg lelassul.
[ Szerkesztve ]
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
petymeg
addikt
válasz mlinus #59506 üzenetére
Én erre a cikkre alapoztam az állításomat, illetve saját tapasztalatra. De lehet hogy tök jó a többi, csak nekem jutott egy hibás.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
golfvariant
aktív tag
válasz Intruder2k5 #59457 üzenetére
-
MODERÁTOR
válasz golfvariant #57932 üzenetére
Hmmm... Érdekes, nekem itt is csak a sztenderd csomagokat ajánlja. Sőt, írtam egy közeli, de másik települési címet, ahol tavaly nyár óta elérhető a DIGI, ott is csak a sima csomagokat adja. Nem értem én ezt továbbra se, hogy mi alapján adják, vagy nem adják.
Azért köszi!
-
pimmi
senior tag
Egy olyan kérdésem lenne, ha elektronikusan fizetem a számlát a my upc-n keresztül , van mód értesités kérésre mondjuk mailben hogy ott a számla fizessek? ezt most kezdtem ezért kérdezem, ti hogy figyeltek rá? mert ugye a csekk jött de itt figyelgetni kell, köszi
-
TeeJay
félisten
válasz Intruder2k5 #59510 üzenetére
ki mennyire rafkós a telefonos ügyfélszolgálattal
én is bekamuztam hogy a Telekom jobb ajánlatot tudna aztán mindjárt kaptam én is jobbat mint a Trio L csomag. jobb szolgáltatás olcsóbban csak kicsit elő kellett adni hogy a Telekomon gondolkozok
ennyiaki nem ért hozzá azzal meg kifizettetik a sima csomag árat úgyhogy kompenzálva van nekik bőven hogy pár előfizetőnek kedvezményt adnak
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
woodworm
veterán
válasz petymeg #59505 üzenetére
A probléma leíró hsz-ben nem ezt írod. Olvastam a cikket egyébként, de ha hasonló probléma korábban is fennállt és kábelen nem jelentkezik, akkor én inkább a wifi jelen helyzetben való alkalmatlanságára gondolnék és nem a cb gyári hibájára.
Két, belső antennás készülék közötti kommunikáció ilyen távolságból, köztük akadállyal pedig hasonló problémákat vet fel. -
Moonwolf
senior tag
Sziasztok!
Mi lehet annak az oka hogy olyan lassú az internet mintha nem is lenne?
Nagy a válaszidő és a sávszélesség is konkrétan a nullához közelít.[ Szerkesztve ]
=Privát üzenetre illik válaszolni!= \...Az élet értelme nem a létezés, hanem a létezés által megtett út...\
-
Klown
aktív tag
válasz Intruder2k5 #59492 üzenetére
Az a Direct-nél és a T-nél lévő box-okra (Kaon, Humax) igaz.
Üdv: Klown
<< Jégvirágos ablakot láttam már, de fagyott pingvint még soha! >>
-
MODERÁTOR
válasz Intruder2k5 #59150 üzenetére
Most hívtak telefonon. A jelenlegi ~9600Ft körüli áron kapott 120/10 net, Digital Gold TV 2 box-al amiből egy rögzítős, és alap telefon csomagomat ~6000Ft-ért kínálták, ha aláírok újabb két évet. Mivel én már eldöntöttem magamban, hogy nem maradok, így természetesen nemet mondtam rá, de egyébként is bevillant mackosajt csomagja, ez alapján pedig nem is erőltették meg magukat.
-
pjen
félisten
válasz Intruder2k5 #59518 üzenetére
Pedig az Jó ár lett volna.Főleg ha rögzíteni is akarsz.
-
MODERÁTOR
Csak néha napján használom a rögzítést (de van a DIGI-nél is), ha pont nem vagyok itthon egy-egy TV műsornál amit meg akarok nézni, de ez kb. havi szinten egy-két alkalmat tesz ki.
Az ár meg ugye relatív, az eddigi 10k-hoz képest mindenképpen jó, a DIGI-s csomagot itt írtam, jelenleg ehhez viszonyítok, de ebbe itt ne menjünk bele bővebben.
[ Szerkesztve ]
-
-
Moonwolf
senior tag
válasz kabelmania27 #59517 üzenetére
Hol lehet megnézni a rendes modem értékeket vagy mihez kell nézni?
=Privát üzenetre illik válaszolni!= \...Az élet értelme nem a létezés, hanem a létezés által megtett út...\
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Moonwolf #59522 üzenetére
Modem tipustól függ, általában 192.168.100.1 Összefoglalóban levan írva pár dolog.
Milyen modem van nálad?[ Szerkesztve ]
-
Moonwolf
senior tag
válasz kabelmania27 #59523 üzenetére
Ez Ubee van.
-
pimmi
senior tag
válasz golfvariant #59512 üzenetére
nem díjneten fizetném, kártya
-
albiosz
őstag
Sziasztok!
Trio csomag esetén van-e arra lehetőség, hogy a vezetékes telefonra bejövő hívásokat átirányítsuk egy mobiltelefonra?
Ha van, akkor vajon az indító félnél ezt vezetékes hívásnak számolják vagy mobilnak?
-
albiosz
őstag
válasz kabelmania27 #59530 üzenetére
Szia!
Köszi! Ha jól értem, akkor nekem is ketyegne a percdíj mobil irányba?
Akkor nem opció.
-
pimmi
senior tag
válasz golfvariant #59526 üzenetére
a kérdés az volt küldenek e mailt ha ott a számla, nem a kedvezmény
-
expander
senior tag
válasz expander #59468 üzenetére
ma ujra elojott a hiba, hazaertem, es ugyanaz fogadott mint tegnap. TV megy, net nem... osszevissza cserelgettem mindenfele kabelt, osztot, toldot, es rajottem, hogy nem fer meg egymas mellett a tv es a net ha bentvan a splitter, akkor a TV mukodik, de a net nem, viszont ha kiveszem a splittert, es csak a sima toldot rakom be a helyere, amit egybol viszek a modemhez, akkor tokeletes a net (de ugye igy nincs TV). raadasul az uj "gagyi" kabellel is mukodik igy, splitterrel viszont a regi "gyari" kabellel sem. szoval gyanus nekem ez nagyon
menjek el egy szakboltba es vegyem meg a legjobb minosegu splittert, meg hozza kabeleket? vagy mi a teendo ilyenkor?
-
expander
senior tag
válasz kabelmania27 #59535 üzenetére
tegnap irtam nekik facebookon, azt mondtak, hogy nincs semmi problema a halozattal, csak annyit latnak, hogy a modemem nem bir felkapcsolodni :\
[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz expander #59536 üzenetére
Ne a facebookon írj nekik, hanem 1221-es telefonszámon kettes menüpont hibabejelentés csak internethiba.
Egy frekin 57-el megy az adási csoda hogy van net, ha erre nem küldenek technikust mond hogy az NMHH-hoz fogsz fordulni. Az biztos, hogy erre azt nem lehet mondani, hogy tökéletes. Ne az obi-s koaxot kösd be hanem a UPC-st.
Ha bekötsz egy osztót már nem fogja a cmts hallani a modemet.
Látszik az értékekből, hogy gyenge a jel és gond van a feltöltéssel.[ Szerkesztve ]
-
expander
senior tag
válasz kabelmania27 #59537 üzenetére
a masik kabellel is ugyanezeket az adatokat produkalja :\
ha kijon ide valami szaki mit tud csinalni? mert ha ujra kell kabelezgetni meg ilyesmi akkor nem fogom engedni, amint tudom lemondom es jon a konkurencia -
v.attis
őstag
Sziasztok!
Most kaptam meg a Connect boxot és a tévém nem csatlakozik rá wifin. Az előző wifis modemmel semmi gond nem volt, de ezzel nem akar együttműködni.
Technika smart led tv és a routerben néhány beállítást kipróbáltam, de egy sem nyert. Látja a tévé a hlózatot, csak nem csatlakozik rá.
Valami tippetek nincs? -
India
aktív tag
Sziasztok! 30 netem van de nem vagyok mar elofizeto mar reg lejart tudtommal , ez ram vonatkozik? 2017. június 21-től visszavonásig a Fiber Power 240 Super és Fiber Power 500 Super internetcsomagok internet szempontjából új előfizetők számára elérhetőek UPC szolgáltatási területen. Eleg jo aron lenne ahogy latom a honlapon.
-
Topikgazda
-
Plebi
senior tag
Hosszú idő után megoldódott a netes problémám (hol vol, hol nem volt netem, de főleg nem és főleg a feltöltéssel voltak bajok). Egy kisebb torrentezés is teljesen leterhelte az eszközöket és volt kinti gond is a kábelezéssel. Letöltés ment, de a feltöltés és a gyakran másodperces pingek miatt netezni gyakorlatilag nem lehetett, főleg torrent mellett, hiába korlátoztam agyon a kapcsolatok számát.
Kaptam 3-4 havi (24000 Ft) kötbért, vettem egy jobb asus ac66u routert, most minden szép és jó. A UPC-s eszköz csak modemként megy most. A szerelő jósága miatt adtak egy cisco modemet, ez legalább nem omlik össze mint az eddigi connect boxok, de kellett a külön router, mert több szálas letöltés/feltöltés leterhelte ezt is, főleg több kapcsolat esetén.
120-as netnél nem volt ilyen gond, de a 240-es úgy néz ki nagyon kényes erre, főleg a szolgáltatói eszközök.
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
zsiga68
őstag
Sziasztok.
Az imént a Horizon kiírta az Rtlklub csatornára hogy korhatáros csatorna és adjam meg a PIN kódot. Mi a nyavaját lehet tenni ilyen esetben? Próbáltam a gyári beállításra visszatenni a készüléket de ahhoz is PIN kódot kér. Itt is elakadtam.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sziasztok!
Segítségeteket kérném.
Behozták ugyebár a horizon rendszert, ahol a set-top boxban nincs modem. Ezért kell neki a net kapcsolat. Ami nem lenne elvileg gond, de:
- nem tudom, bridge módban működik-e. Nálam tűzfal van, a modem csak bridge módban üzemel.
- nincs rajta wifi antenna, ezért viszik mindenhol a falon kívül a kábelt
Ennél nagyobb balf@$*ságot viszont nehéz elkövetni. Nekem nem kellene a horizon-os szolgáltatásokból egy sem, de a régi boxokat már nem adják. Nevetséges.
Igen, az új tévéken van CI+, de nekem két, régebbi LCD-m van, amik hibátlanul működnek, és ezért nem cserélnék.
Tehát amit keresnék, az valami olyan box, amiben van CI+ foglalat. Létezik ilyen?Bónusz kérdés:
Nálatok is van olyan, hogy szakadozik a net? Kihagy fél percekre, aztán újra működik. Ez is csak azóta van, mióta kicserélték a horizon-os, inteles retekre. 500-as netem van, ami természetesen csak papíron létezik.[ Szerkesztve ]
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Jim Tonic #59549 üzenetére
Üdv!
Bridge módban is kap netet a horizon box.
Csomagváltást követő 14napon belül elállási joggal visszakérheted a régi csomagot.
Kb 26 kódolatlan dvb-c csatornát tudsz nézni a régi lcd tévéken.
Ha nem használod a wi-freet kapcsoltasd ki, lehet úgy stabilabb lesz.
Modem értékek rendben vannak?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest