Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Az egyik céges telefonszámhoz hozzá van rendelve az egyik korábbi dolgozó otthoni nete(TV, telefon meg nem tudom még mik), már nem dolgozik a cégnél 6 éve.
    Ugyan ehhez a telefonszámhoz szintén hozzá van rendelve pár céges előfizetés is.
    Havonta érkezik sms hogy havidíjat kell fizetni ami nem baj mert több előfizetést is kezelek vele, viszont az idegen előfizetést ki szeretném törölni mert bár nem fizetném be véletlenül de jobb a békesség. Meg amúgy sem szeretném másnak a dolgait nézegetni. Az illető csekken fizeti, soha nem is lépett be így ez csak ittragadt valahogy.

    Most nagy nehezen beléptem az idegen myvodafone fiókba, elég ha kapcsolattartási telefonszámnál átírom valami random számra? Vagy van valahol fiók törlése gomb?

    (amúgy valószínű ez okozta a korábbi fennakadást amikor a céges fiókokat kezeltem, de persze vodások cseszték megmondani hogy több előfizetés van ugyan azon számra így ez miatt nem tudtak beazonosítani, bár már mindegy mert a nagyobb részét az előfizetéseknek a telekomhoz viszem januártól, de szeretném rendberakni az esetleges jövőbeni megkeresések elkerüléséhez)

    [ Szerkesztve ]

    Vintage Story PH szervere újra fut!

Új hozzászólás Aktív témák