Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • asdf_

    veterán

    válasz gregory91 #118614 üzenetére

    És ezek melyikére kényszerül rá az ember mobilinternet-előfizetés birtokában? Ne már a 10-100 kbyte-nyi adatszükségletű levelezés, navigálás, meg egy pár megabyte-os termékrendelés (amit ám feltétlen, ott, rögtön, azonnal, telefonról kell megcsinálni, mert otthonról nem ér rá :U ) meg az ilyesmik próbáljanak valid érvek lenni, mert ezek így egyelőre nem állják ki nálam a próbát.

    Nincs mobilkereted? Akkor az már szívás...
    Igen, az, de a miért nincs mobilkerete az embernek, az az, ami előtt értetlenül állok. És nekem ne kezdjük el magyarázni, hogy minek milyen adatigénye van meg mennyibe kerül, meg ilyesmik, én már monokróm 160*128-on wapoztam, szépen végigjártam az összes adatkorlátlépcsőt, amikor havi 300 megabyte-ba kellett beleférni, akkor abba fértem bele, amikor 500 MB-ba vagy 1 GB-ba, akkor abba, amikor 3 GB-ba, akkor abba, amikor 5 GB-ba, akkor meg amabba.

    #118615 Donki Hóte
    Zsúfolt pesti belvárosi kocsma, szombat este 10 óra.
    Na, ez már majdnem ér pontot, bár még itt sem látom, hogy világvége lenne, ha nem tudnék a krimóból netezni. Pont múlt héten voltam koncerten egy olyan helyen, hogy zéró térerő volt mindkét kártyámon. És lám, még itt vagyok, a világ sem dőlt össze és én sem haltam meg.

    Egyébként a Wi-Free jelentősége pont abban volt, hogy ha tudtad, hogy a dolgaid 90 %-át Pesten belül kell intézned, akkor nem volt szükséges korlátlan mobilnet csomagra, hanem 1-2 GB-os fizetett havi internet keret mellett gyakorlatilag korlátlan internetet használhattál.

    Mire nem elég 1 hónapban 1 GB még akár most is, hogy wi-free-re szorulna az ember. De tényleg? Van ez a nyújtózkodás meg takaró dolog, ha 1 GB-be kell belepréselnem magam, akkor nem streamelek, nem pörgetem a FB-t meg az instát meg a youtube-ot és készen vagyunk, ha még úgy sem elég, opera mini.

    #118616 Gyurka6
    Hagyhatnátok már az egész analóg dolgot a csba, a szolgáltató meg úgy csinálja ahogy tudja/akarja...
    Én ku**ra hagyom, úgy 10 éve ismeretlen dolog számomra a lineáris televíziózás, rossz névre kattintottál, nem nálam akadt be a legalább fél éve felrakott lemez...

    #118621 gduck
    Egy fórum arról szól, hogy véleményt cserélünk, segítünk egymásnak :R
    De itt nem ez történik, hanem repetitiv, unalmas picsogás

    És mivel 14 éve nem képesek kivezetni az analógot (még a mai napig működik), ezért nem csoda, ha időről-időre előkerül a téma
    Azzal nincs gond, csak amikor ugyanazoknál kerül elő a téma, és ugyanazokat mondják mint 1-2-3-6-8 hónappal ezelőtt, folyton, folyvást végtelenített szalagként, az egy (rövid!) idő után eszméletlen unalmas tud lenni. Itt most már egy eszméletlen hosszú időn vagyunk túl és még mindig csak mondják, mondják és mondják ugyanazt vég nélkül. És ez kiba unalmas (és hajszálakra kezd lenni a témarombolástól, hogy még mindig ez megy itt).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák