Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • glaci

    őstag

    válasz glaci #118390 üzenetére

    Sziasztok ismét!

    Elkezdtem képernyő képeket készíteni (DRM Info, Netflix, RTL Most és VTV), de már csak 2 -t töltök fel. A VTV appról. Ugyanis már napok óta szívat. Azt sem tudom már, hogy hányszor raktam újra az utóbbi néhány napban. (Most épp nem egyébként, utoljára tegnap tettem ilyet.) Viszont, most egyszer csak hirtelen magától megjavult.

    Nem tudom továbbra sem, hogy mi lehetett, de nagyon hajlok arra, hogy a hiba nem is az én készülékemben lehetett, hanem valahol a Vodánál. (Erre utal, hogy minden más DRM -es app jól üzemelt. Most meg ez is meggyógyult, pedig most épp nem is csináltam vele semmit. Gondolom a Voda szempontjából épp rosszkor csináltam az FR -t ...)

    Eddig ilyen volt:

    Most pedig ilyen lett:

    No de félre ne értsetek. Nem panaszkodok, örülök!
    (De azért mégis csak érthetetlen ez az egész ...)

    Még egyszer köszönöm szépen mindenkinek a segítséget!

    Szerk.:
    crok #118392:

    Semmi nem volt piszkálva. Megöregedtem, az ilyesmiről már leszoktam.
    De látod: egyszer csak varázsütésre rendbe jött.
    Van egyébként egy régebbi droidos TV boxom. RTL most megy rajta, Netflix is megeszi. (Widevine L3 és SD, de megy.) Ellenben a VTV app szerint rootolva van. (Root checker szerint meg nem ...) Próbáltam még régebben rejteni a semmit, de minden kiröhögött, hogy nincs mit. (Meg SU hiányában ugye jog sem volt hozzá.) Azt inkább elengedtem. (De az az első pillanattól nem ment.)

    [ Szerkesztve ]

    Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)

Új hozzászólás Aktív témák