Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • b.vr

    őstag

    Sziasztok, a következő a gondom. Pár héttel ezelőtt már sehogyse ment a böngészőből a tv.vodafone.hu-n se az élő, se a visszajátszás. Nem volt időm vele foglalkozni, bár messze nem olyan jó de néztem helyette tableten (ipad) Viszont kb. egy-két hete már ez sem működik. Ma volt egy kis időm, de megoldást nem találtam. Szóval a hiba:
    PC-s böngészőből bár belépni be tudok, de aztán már visszajátszási hibaüzenet sem jön, hanem egyszerűen hiába klikkelgetek bármelyik menüpontra, nem történik semmi.
    Tableten van hibaüzenet "Hiba történt a műsorújság betöltése közben stb (MM802)" Van ott ugyan egy újrapróbál gomb de persze arra semmi sem történik.
    Még amit le tudtam ellenőrizni, hogy böngészőből a voda profilomba belépve, ott a szolgáltatásoknál az extrák között a tv applikációnál mutatja a böngészőt és a tabletet is, és azt írja hogy aktivált. Azt is kipróbáltam hogy eltávolítom őket, akkor el is tűnnek, újra belépek. De továbbra sem működik, hiába lett megint a státusz aktivált.
    Még amit meg tudtam nézni hogy az ipaden a tv appban a rendszerinformáción belül a DRM státusz viszont "nem inicializált", gondolom ez lehet a gond, ezért nincs sehol kép, viszont sehol sem találtam hol lehetne ezt inicializálni...

    "Oscar bácsi meg nem gyütt"

Új hozzászólás Aktív témák