Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    válasz kezo0 #113960 üzenetére

    Akkor még esetleg megnézhetnéd, hogy mi újság van, ha tápot cserélsz. (mielőtt még lehuhogsz: értem, hogy ez Cisco médiabox és nem modem)
    Ugyebár ebben a topicban egy időben rendszeres volt pl. a modem-routerek esetén a táp hibája, ami ugye abból eredt, hogy a kedves UPC évekig ugyanazt a szar tápot adta mindig a modemekhez (nyilván típusonként eltérőt) és emiatt simán képesek voltak modemcserére is, holott csak egy normális tápot kellett volna biztosítaniuk.

    Szerintem nekem is úgy maradhatott meg még mindig a Cisco modemem, hogy saját táppal működtetem, ugyanis idejét se tudom már, hogy mikor ment tönkre a UPC által biztosított. Ha akkor elkezdek óbégatni, akkor ugyanolyan szar cseretápot kapok, amivel megint nem ment volna egy idő után a modem, aztán pedig ráfogták volna a modemre, hogy hibás. Na most ha emiatt a baromság miatt kicserélték volna a modemem, lehet én is zsinórban qrva anyáznék egy csomót, hogy miért ilyen szar a net, holott eddig jó volt.
    Hát valaki itt meg is fejtette korábban: az újabb modemek érzékenyebbek a szarabb jelre. De ez engem, mint előfizetőt, hadd ne érdekeljen már, hogy miért szarakodna a net egy újabb modemmel. Oldják meg pont. :DD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák