- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
frovery
senior tag
Személy szerint több mint 10 stb-t rendeltem onnan, minden gond nélkül. Gariztattam is egy távot és egy cserélhető tunert is. Hamarabb megoldották mint itt a madaras tescóban vett kütyümet.
Ennyi volt az össz gondom. Van ami 3 éve hibátlanul megy, az említett vu solo klón augusztus óta hibátlanul teljesít fele annyiért, mint amennyiért itthon vesztegetik.3 nap alatt itt van csájnából, persze kicsit drágább, mintha simán csájna postával rendelnéd.
Látom te sem rendeltél még semmit, mert csak hadoválsz a levegőbe! -
bogabi
senior tag
válasz frovery #4604 üzenetére
Látom te sem ismersz, és csak hadoválsz a levegőbe. Dettó. Téma lezárva. Én már megégettem magam csájnával (ráadásul ez hamisítvány, abba ne menjünk most bele, hogy van-e olyan jó, mint az eredeti). A többit meghagyom másnak.
A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.
-
frovery
senior tag
Azért, mert valakinek más a véleménye az már neked nem tettszik?
Lehet 1× rábaltáztál de mi a többség még nem több 10 rendelésnél sem. Na???Egyébként más fórumokon is firtatták már páran ezt az eredeti és klón kérdést. Elárulom, ugyanott ugyanabból a kókány anyagból ugyanazon a gépsoron készül az eredetid is. Az újabb klón boxokon meg simán elfut az eredeti image.
Ez nem hadoválás, hanem tény. Az meg, hogy nem ismerlek, lehet hasznomra is válik!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szeretem az ilyen hozzáállást: téma lezárva. Ez is mutat valamit a dologról
Van az én igazságom és más nincs. Téma lezárva. -
bogabi
senior tag
válasz frovery #4606 üzenetére
Azért, mert nekem más a véleményem, mint Neked, már nem tetszik? Nekem az a véleményem, amit fentebb leírtam. Nem állítom, hogy ez minden esetben az egy létező igazság, de nem én voltam, aki beléd állt, hanem Te kötöttél belém. Elfogadom,hogy másnak más a véleménye/tapasztalata, csak ne oltsanak már le amiatt, mert nekem pont az ellenkezője. Én leírtam a véleményemet, ami a saját tapasztalatom alapján alakult ki bennem. Ennyi, nem több. Nem kell túllihegni a témát. Ugyanez érvényes ungawa fórumtárs kommentjére is. Felőlem mindenki onnan rendel, ahonnan akar, nem fogok álmatlanul forgolódni, ha történetesen Kínából. Téma tényleg lezárva, már így is többet időztünk ezzel, mint amit megérdemelt...
[ Szerkesztve ]
A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.
-
HDH
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik éri meg jobban(anyagilag is)? UPC Direct bekötéssel kapcsolatos. A UPC-től kérni mindent (kültéri,beltéri, kártya) vagy csak Direkt kártyát és venni hozzá saját cuccot? -
_Norbi_
aktív tag
upc direct havidíjas neked kell fizetni kültéri egységet + kapsz upc beltérit de 2 év hűség 4300FT/hó
direct kártya+ csak kártya és neked kell mindent megvenni hozzá és az a tied arra használod amire akarod !
3200FT direct+ csomag 1 kártya
+500FT 1 kártyabolt vezetö tölem kérte volna beltéri egységemet .
érdemes egységestül bemenni upc üzletbe hogy tényleg műholdas beltéri egysége van ügyfélnek.
hol ott semmi köze lenne hozzá hogy megkérdezze ![ Szerkesztve ]
-
bopeti98
őstag
Az mennyire normális hogy ismerősnél komplett csere után ( beltéri + kártya ) az összes csatorna nyitva van? Alapból csak a Direct + meg az HBO MaxPak van előfizetve de az összes HD csatorna, FilmBox, meg a 18+ csatornák is bejönnek. Nem mintha probléma lenne, csak nehogy kiszámlázzák neki.
[ Szerkesztve ]
-
NyalokAA
aktív tag
válasz _Norbi_ #4611 üzenetére
Direct + csomagról beszélsz jelenleg . Maradjunk annyiban , hogy nem kell megvenni a kültérit mert gyakorlatilag az első havi díjért megkapod, 3490 ft a bekötés 2 beltériig utána a quad fej miatt drágább.
A havi díj pedig 3 hónapig 3490ft ( ebből 1 hónapot kifizetsz a kültérire meg a havi díjra bekötéskör ) utána 3.-tól a 9.hónapig 3990ft aztán 10. hónaptól 4190ft. A hűség pedig nem 2 év hanem 2015.02.05 a jelenlegi akcióban.
Direct + mellé pedig a társkészülék 300ft/hó ezt hozzá kell adni a havi díjhoz 2készüléknél. Jelen pillanatban ezek a feltételek.
Direktkártyánál pedig a Direct+ 2990ft 3hónapig a havi díj utána pedig 3190ft , a társkártya pedig 100ft 3hónapig utána 300ft és ezt is 2015.02.05 ig kell megtartani
Amennyiben segítenél Norbi ne csak összecsapd a választ , hanem fejtsd is ki érthetően mert sokan itt nem értik , hogy mit is szeretnél valójában mondani.(Aki Szabolcs megyében lakik kereshet esetleg kicsivel még kedvezőbb ajánlatokért privátba)
-
Gyurka6
őstag
Szevasz!
Azt gondold végig hogy, 1: csak tv-t akarsz nézni, esetleg fölvenni a műsorokból,
2: minden eszköz beszerzését, felszerelését, beállítását (antenna!) magadnak kell
megoldani, később sem mehetsz ilyen panasszal a szolgáltatóhoz. Új csatornák megjelenését figyelni, azok nem kerülnek be automatikusan a beltéridre. Az indulási összeg itt biztosan magasabb. (Nekem csak kártyám van...)Gyurka
-
poli27
veterán
Mi ez a katyvasz ami levéllel jött ászf módosításról tudja valami? Április 29 es dátummal van benne a jogerőre emelkedés,addig lehet ellene panasszal élni, azt tegnap kaptam meg, ez megér egy fogyasztóvédelmet!
-
bopeti98
őstag
Erre valaki?
Amúgy Philips DSR4101 beltéri lett cserélve Humax Ud-Fox HD-ra.
A Cryptoworks kártya is Irdetora-ra lett cserélve. -
bopeti98
őstag
válasz NyalokAA #4623 üzenetére
Hát nem tudom. Én amikor a UPC D.-nél voltam többször is volt beltéri csere, amit ugyan az a forgalmazó végzett mint most ismerősömnek, de én sosem kaptam ingyen prémium csatornákat.
Lehet hogy csak véletlen nyitották ki, aztán amikor frissül a kártya már kódolva lesz. -
Himm
csendes tag
Sziasztok egy kerdesem lenne ki az admin ezen az oldalon?
Először gondolkozz logikusan, nézz magadra, utána cselekedj vagy szólj/kritizálj!
-
tylerddd
veterán
Hello!
Venni szeretnék egy saját beltérit a gagyi kapott helyett. A kérdés az, h bármilyet megvehetek, tudom majd használni a kártyával?! Csak mert olvastam olyan infókat, h a kártya ahhoz a beltérihez van rendelve, amit kaptam. Ennek ellentmond, h amikor lemondtam a HD előfizetést, simán átrakta a srác a kártyát és működött a dolog.
Köszönöm!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
_Norbi_
aktív tag
válasz tylerddd #4629 üzenetére
parancsolj
AB-Cryptobox-600HD
AB-Cryptobox-600HD soft
alma S2220
alma S2220 szoftver
amiko alienokos műholdvevők indítási ideje mérve
boot time[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Érdemes két tuneres boxot kérni? Felvételhez szeretném, de olvastam hogy csak HD-t tud felvenni, vagyis 720p-be, nem 1080i-be o.O Jelenleg is felvevősöm van, de arra vinyót kéne kötni :S USB-hub-on keresztül látná a box a külső vinyót?! Mert akkor így is meglehetne oldani, de félek hogy azon keresztül nem, csak közvetlenül csatlakoztatva menne a dolog, nincs kedvem ide-oda dugdosni a kábelt, elég gépről tv-re is, nemhogy még egy 3. helyre. Bár nemtudom hogy a külső vinyó menne is-e, mert ugye ahhoz usb-n keresztül kell áram is neki. Szerintetek?!
-
tylerddd
veterán
válasz _Norbi_ #4630 üzenetére
Köszi! Mint írtam, én ezt az Amiko-t néztem ki. A lényeg pedig az lett volna, h működni fog-e a UPC-s kártya ezzel vagy bármilyen másik ketyerével?!
Illetve ha sikerülne a vásárlás, gondolom a második beltérit visszaadhatom és nem kell fizetni a +500 pénzt érte.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
bopeti98
őstag
válasz tylerddd #4632 üzenetére
Írtad hogy egy ratyi Philips beltérid van jelenleg szóval nem. Abban a Philips-ben valószínűleg Cryptoworks kártya van ami minden esetben párosítva van a beltérivel.
Át kell váltanod DirektKártya előfizetésre, és az ahhoz kapott kártyát már használhatod saját eszközben. -
_Norbi_
aktív tag
válasz tylerddd #4632 üzenetére
1 box csak 1 tv nézhető
igen működni fog upc vele
amiko 8840 szoftver
usb kell feltölteni maincode-ba
SRG is viszi[ Szerkesztve ]
-
-
_Norbi_
aktív tag
válasz tylerddd #4639 üzenetére
HDt csak akkor adnak ha HD csomagra ráfizetsz és akkor lesz philips dsr 8111 vagy humax ud fox HD beltérid ami nem jó , ha direct+ kérsz akkor adnak szürke philips boxot annak a kártyája jó saját készülékben.
leírtam elözö hszben 3 képen melyik 3 vevö nem jó a kártyája ....[ Szerkesztve ]
-
_Norbi_
aktív tag
válasz _Norbi_ #4640 üzenetére
upc gyári szoftverját úgy kiolvasva visszafejtik hogy nem lesz semmi baja a upc készüléknek
így van megoldva irdeto2 és nagravision3 párosítása dreambox-ba
hogyha már szolgáltató nem képes adni kártyát akkor ilyenre vetemednek egyesek
soknak fantáziáját firtassa ez két kodolás
kár párosítani.
érdekes hogy conax és videoguard kódolás sosem volt feltörve ....
nem tudnak vele megbirkózni . de többi mind fel volt törve kártya rossz titkosítása miatt[ Szerkesztve ]
-
frovery
senior tag
válasz _Norbi_ #4641 üzenetére
Norbi, te egy igazi eszméletlen érthetetlen figura vagy. Ebből még én sem tudom kibogozni, hogy mit is akarsz, aki 17 éve műholdazással foglalkozom. Hát még egy amatőr, aki most kérdez előszőr.
Legegyszerűbb, ha lemondja a szolgáltatást és elmegy a legközelebbi forgalmazóhoz, majd vesz tőle egy direkt kártyárt. Sokkal olcsóbban kijön havi szinten, mint egy sima előfizetéssel. Az Amikoba simán használható a direkt kártya ami jelenleg ice tipusú. Egy emus szoftot kell csak az Amiko-ra feltölteni aztán megy simán.
-
frovery
senior tag
válasz bopeti98 #4644 üzenetére
Pedig abban sosem volt párosítva a kari, ez tuti. A másik ilyen még a régebbi nagy fekete Philips, a 6010-es.
Minden esetben crypto karit adtak ezekhez. Akkor valószínűleg amibe raktad, az nem olvasta, mert nem crypto volt az olvasója. Gyárilag amiket üzletben veszel beltériket, conax olvasó van bennük. Sw cserével orvosolhatók, majd minden esetben.[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs