Hirdetés

Aktív témák

  • whiteman0524

    aktív tag

    Üdv megint.

    Feature request következik :) Amennyiben a feature request tárgya, az valamilyen formában már benne van a rendszerben, akkor kéretik figyelmen kívül hagyni az alábbiakat, továbbá elnézést kérek ha nem voltam eléggé körültekintő.

    Bevezetés

    Az új hardverapró indulása óta nekem (mint eladónak) már volt sikeres üzletem, de piros pontot sajnos a mai napig (hetek óta) nem kaptam, pedig szóltam is (az egyébként nagyon korrekt) vevőnek, hogy ha lesz egy szabad 2 perce akkor a "piros pont sose árt alapon" legyen szíves és kattintsa már be, hogy megvette a terméket, és megköszönném ha értékelne is. Nem hiszem, hogy ne lenne erre az egész "procedúrára" pár perce az embereknek, főleg hogy ha a legnagyobb rendben ment minden az üzlettel.

    A probléma

    A bevezetésben említett "nem akarok értékelni/piros-pontozni még akkor sem, ha sikeres volt az üzlet és teljesen meg vagyok elégedve" dolog szerintem egyetlen problémára vezethető vissza. Arra, hogy a vevő egyszerűen nem kívánja felvállani a nyílvánosság előtt, hogy márpedig ő vette meg a terméket. Magyarul nem szeretné ha ennek a nyílvánosség számára bármilyen nyoma maradna. Konkrétan volt már olyan vevő aki azt kérte tőlem, hogy ha nem gond, akkor írjam már át a hirdetésben szereplő terméknek az árát "megegyezés szerint-re", és egyáltalán ha lehet akkor sehol se tüntessem fel hogy ki volt a konkrét vevő. Ez egyébként szerintem egy teljesen érthető szituáció, és ha valaki engem ilyesmire kér akkor ennek természetesen eleget is szoktam tenni, hiszen nekem mint eladónak igazából mindegy hogy ki vette meg a terméket, és a lényeg az, hogy megkaptam érte az ellenértéket. Innentől kezdve az anonimitás tehát csak egy plusz kényelmi funkció a vevő számára, viszont a hiánya az visszatartó jellegű lehet az üzletek értékelésénél.

    Feature request

    A problémából szerintem már mindenkinek lejött, hogy mit is szeretnék kérni, illetve hogy mivel lehetne felturbózni ezt az egész adás/vétel dolgot. Szóval valahogy meg kéne oldani, hogy amikor egy vevő értékelés küld, vagy jelzi a rendszer számára hogy ő volt az aki megvette a terméket, akkor legyen egy "Anonimitás" opciója is. Innentől kezdve tehát semmi akadálya nem lenne a piros pontok osztogatásának, meg az értékeléseknek azoknak a számára se, akik az üzlet kapcsán nem szeretnék felfedni a "kilétüket".

Aktív témák