- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini PC
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Dell notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
club1
veterán
Van egy routered mondjuk xy szolgáltató hálózatában. Megváltozik az IP-je. A router rögtön bejelentkezik a dyndns.com-hoz, és jelenti az új IP-t. A dyndns.com fogadja, beállítja a saját DNS-ében. Ez a része eddig megvan kb. 5 másodperc alatt. A kérdéses 5 perc vagy akár fél óra az, hogy a routeredhez rendelt névhez tartozó új IP eljusson az összes ISP DNS kiszolgálójához. Magyarországon pl. a második legnagyobb ISP 3600 másodpercenként frissíti a DNS-ét, ha ebből a hálóból próbálod meg elérni a megváltozott IP-jű routeredet, akkor legrosszabb esetben (ha az előző IP-t mondjuk pont egy újabb dyndns.com-os ügyfél kapja) még 59 percet kell várjál a sikeres feloldásra.
-
forrest85
senior tag
Melyik ezaz ISP?
Vannak amúgy ingyenes DNS-ek, mint pl OpenDNS vagy a Google DNS szerver szolgáltatása. Azt használtam vagy 3 napig aztán visszaálltam a UPC-re.Jól tettem?
A UPC DNSének gyorsabb a válaszideje mint egy külföldi...mégiscsak a határokon belül van.A futás csak azoknak való, akik nem elég intelligensek a TV nézéshez!
-
Tonyk
veterán
Aldomaint kizártnak tartom, hogy az isp frissítgetné. Azt majd feloldja a dyndns.
De próbáld ki, én megtettem.
Regisztrálj be egy ip-re egy címet, nézd meg hogy megy-e. Majd, tedd át másikra ip-re. Nekem 1 perc múlva az új címen ment.
De az újonnan regisztrált cím is azonnal megy, pedig még azt sem frissítette a szolgáltató DNS-e. (azaz ha a szolgáltatóra várna, akkor addig fel sem tudná oldani, ennek ellenére azonnal megy.)Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
törölt tag
Május 13. óta brutálisan le van lassulva az internetem. Telefonon tettem hibabejelentést, mire azt mondták ez még benne van a garantált sávszélességben. Gyakorlatilag tizedére csökkent a letöltési sebességem. Havi 8500,-Ft-ért szerintetek ez elfogadható? Egy rakás F*s! Nagyon dühös vagyok...
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Akkor a honlapjukon miért 214mhz van megadva ? 256QAM-ot is megadtam ha más qam érték volt akkor nem volt jel, ha átraktam 256-ra akkor egyből megjelent a jel, igen jó 92-99% szinttel.
Kölcsön volt az STB, és apám nagyon nehezen adta oda, ha valami elcsesződik benne akkor kinyírja a barátnője. Nem nagyon merek vele kísérletezni, de nyilván célszerű lenne törölni az összes csatornát egy gyári beállításokkal aztán utána ráereszteni a keresést immár a 818mhz-n, mert ha benne maradnak a régi csatornák akkor lesz kavarodás, és apám megkapja a magáét. Ha resetelem és akkor sem hajlandó csatornákat találni akkor irtó nagy botrányt fog csapni az a nő. Azt esetleg ellenőrizhetem hogy a 818mhz-n van e jel, de erre sem valószínű h odadják már. Egyelőre mástól nem tok kölcsönkérni. Talán egy t-home-os rokon tudna egyet adni, de azt már pofátlanságnak érezném. Apám is csak úgy adta oda hogy előbb ezzel a t-home-ossal konzultáltam lehet e valami baja ha átállítom és végigkerestetem rajta a tvnetwork csatornákat, mondta hogy le van zárva szoftveresen és valószínűleg nem fog menni. Másik fórumon is panaszkodtak arra hogy thome-os box más hálón nem talált semmit pedig a paramétereket átállították. Persze egy szűz boxxal jobban mernék kisérletezni, csak kérdés tudna e adni, meg nem lenne e pofátlanság kölcsönbe kunyizni egyet ? Szerintetek ? Egy jobb box 20.000 felett van, ha nem működik akkor kiadtam egy valag pénzt a semmire, szal jó lenne előbb egy teszt.
-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
-
őstag
Már megrendeltem az usb-re rögzítős, hdmi kimenetes optibox-t.
Apámék boxával nem mertem volna kisérletezni, ha meg is találta volna a csatornákat akkor teljes lett volna a kavarodás a thome csatornákkal, tehát mindenképp a gyári beállítások visszaállítása és ezzel összes csati törlése kell legyen az első lépés, azonban ha így sem talál semmit, és esetleg a thome-os csatornákat sem hajlandó megtalálni, akkor kibeleztek volna főleg apám barátnője.Elképzelhető hogy a 214mhz a kissebb csomagokban levőknek szolgáltat digitális adást, mivel értelemszerűen a 818 mhz a legkissebb és a középső csomagban nem érhető el.
A dtvnews fórumon kiveséztük ezt és senkinek sem talált csatornákat aki thome-os boxxal más szolgáltatónál kisérletezett. Hiába állította át a paramétereket. Szoftveresen le van védve.
De nem is jegyzi meg a beállításokat ha kilépek a telepítés módból, (globalteq gcr300cx).-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
-
őstag
-
sonique
őstag
válasz attilav2 #6761 üzenetére
ezt azért igy nem mondanám
a tvnetwork Mpeg2 ben adta a digitalis csatikat
és a HD csatik voltak mpeg4 el kodolvaszoval nem teljesen egyértelmü a dolog
te tudod pl a digi miben sugaroz ?!?
masik ha késöbb lesz elöfizetös csatorna akkor ezekbe a boxokkal nem lehet majd nézni a csatornakat
szal tök felesleges sztem evvel szenvedni már
julius elejéig a halozaton elérhetö lesz és azutan kapcsoljak le
ez pedig nem azt jelenti hogy neked julius masodikatol már a digi jönhanem azt hogy már joval elötte att kell szerzödnöd vagyis nagyon hamarosan
-
őstag
válasz sonique #6763 üzenetére
A szabvány szerint mpeg2 a dvb-c, a hd az mpeg4 és ez mindenhol így van. Na majd meglátjuk használható marad e. Ez pvr-es box igaz csak pendrivera vesz fel, de az is elég, ezt még dvd-vé kell konvertálni hogy nézhető legyen mert csak az mpeg2 streamet löki ki a drive-ra, de még így is sokkal jobb mint egy analóg merevlemezes bohóckodás pláne vhs.
-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
-
őstag
Megjött az optibox hdmi pvr. Nagyon szép képe van élénk színekkel.
Usb-re vesz fel és vissza is játssza. Bár néha lefagyott lejátszás és az usbn való matatás közben. A ts fájlokat a PVAStrumento konvertálja dvd-képes mpegre, a make ps opcióval,
a packet size-t 2048 byte-ra állítva. Ezzel a progival végre nem csúszik el a hang a konvertált fájloknál. Az epg-ben be lehet jelölni a felvenni kivánt műsort, leegyszerűsítendő az időzítést.
A 818mhz, jól gondoltam az egy tartomány vége 214-818, 214-re állítottam és mindent megtalált, még a kódoltakat is, csatornaváltáskor az információs ablakban jelzi a mhz-et, és ez felmegy 818-ig vagy tovább nem figyeltem.Összességében a benyomásaim pozitívak, bár vehettem volna hd képes cuccot, egyelőre feleslegesnek tartom, egy fullhd tv több mint 100eft, ha nincs ami megjelenítse akkor felesleges a hd képes box.
Itt van egy leírás hogy lehet ts-ből dvd-t faragni [link]
-
zsolt501
nagyúr
A ciprusi bejegyzésű Trumbull Capital Advisors vásárolt a múlt hét végén a Businesslinktől 30 százaléknyi TvNetWork-részesedést - derül ki a tőzsdei társaság hétfői közleményéből. A tranzakció után az év elején még buzgón vásárló Businesslinknél 2,87 százaléknyi pakett maradt.
A pénzmosás magas foka...
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
őstag
Kipróbáltam a set top boxot egy usb hdd tokkal, ha fat32-re van formázva felismeri. A tok ITE chipes usb2.0 best connectivity. De gondolom más szabványnak megfelelő márkát is felismer.
A régi 120g-s vinyót sikerült egybe fat32-re leformáznom ezzel:
[link]
1 órányi anyagot vettem fel, nem volt probléma.-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
-
sonique
őstag
válasz zsolt501 #6768 üzenetére
A ma érvényes ütemterv szerint 2010. június hónapban fogunk utoljára kábeltelevízió elofizetést számlázni. Az internet és telefon elofizetések kisebb része megmarad. Ezek a megmaradó elofizetok részben üzleti elofizetok, részben azok az internet és telefon elofizetoink, akiket idegen tulajdonú kábeltelevízió hálózatokon partneri szerzodések alapján szolgálunk ki.
és akkor most az e-kábel kft vel mi a szar van
csak netem lesz tv meg mehet mashova vagy mi !?
nem értem én ezt -
tuser
aktív tag
Tegnapi levél szerint a Budapest X, XII, XIV és XVI kerületet a PR-Telecom veszi át.
Ezek meg vannak huzatva ... 14k 20 Mbit
4 Tb, 7200 RPM, garis winyó van óccóé' eladóóó : http://goo.gl/bWrs3
-
Tonyk
veterán
A tegnap esti levél szerint:
"Felhívjuk figyelmét, hogy az ÁSZF módosításának hatályosulását követően beálló változás, továbbá a szolgáltató személyében létrejövő változás, a
kábeltelevíziós, internet és telefon szolgáltatást sem tartalmilag sem árában nem érinti."(Mondjuk a digi csatornakiosztása nem épp ezt sugallja...)
"Tájékoztatjuk, hogy a jelen értesítést követő 15 napon belül van lehetősége jogkövetkezmények nélkül felmondani jelenlegi TvNetwork Nyrt.-vel kötött előfizetői
szerződését. Amennyiben ezen határidőn belül nem kerül sor az előfizetői szerződés felmondására, úgy ráutaló magatartással a szolgáltató-váltás és az ahhoz
kapcsolódó előfizetői szerződés módosítás elfogadásának minősül. "Azaz semmit nem kell csinálni.
Szerk:
Most nézem a levélhez csatolva van egy doksi is, abban meg gyorsan kinyírnak egy rakat KTV-s csatornát... számszerint 11-et....
Ekkora gennyes patkány társaságot. Első levéllel elhitetik, hogy Július 1-től továbbra is minden fasza, marad a régiben, majd azért odab@sznak egy infót, hogy azért Július 1-től kivettünk 11 csatornát. Azt a gennyes, sötét, gátlástalan rablóbanda mindenit....
Ja, hát így tényleg minden a régi. Tényleg egyezik a kb 0.0000000001 milliszekundummal megelőző állapottal.[ Szerkesztve ]
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
snemeth
aktív tag
Megváltoztatták a csatornakiosztást az ÁSZF-ben a Digiére és így már valóban változatlan.
Nem lehet, hogy ha nem csinálsz semmit, akkor az ráutaló magatartásnak minősül és ennyiért kapod, ha meg felmondod a TvNetworknél és bemész a Digihez és új szerződést kötsz, akkor meg a Digi minden más helyen érvényes díját fogod fizetni? Persze ez is csak akkor igaz, ha nincs rabságod.
-
zsolt501
nagyúr
"Tájékoztatjuk, hogy a jelen értesítést követő 15 napon belül van lehetősége jogkövetkezmények nélkül felmondani jelenlegi TvNetwork Nyrt.-vel kötött előfizetői
szerződését. Amennyiben ezen határidőn belül nem kerül sor az előfizetői szerződés felmondására, úgy ráutaló magatartással a szolgáltató-váltás és az ahhoz
kapcsolódó előfizetői szerződés módosítás elfogadásának minősül. "Igen ám csak ebbe elég erősen szokott belekötni a fogyasztóvédelmi hatóság.
A levelüket egyébként én is megkaptam, és túl sok benne a félre érthető közlés és ez nagyon zavaró, mint írtad a csatorna lista is a TV-n igen eltérő ez nagyon megtévesztő és félrevezető.
Pont ezért a húzásaik miatt fogom a meglévő szerződésem felmondani, a poén meg az hogy nem csak én hanem több ismerősöm is ezt tervezi mert nagyon megy a fogyasztó megtévesztése.
A poén az hogy az internettel kapcsolatban meg semmi infót nem közöl a levél, csak a kábeltévét és a telefont szajkózza, pedig az is fontos lenne hogy mi lesz ez után.Egyébként tv szempontjából én megtaláltam a nekem megfelelő csatornakínálatot egy másik szolgáltatónál csak sajnos az műholdas tv és lehet ez miatt újra kábeleznem, igaz volt már ennél a szolgáltatónál előfizetésem de akkor még nem volt tökéletes a program kínálatuk, ami időközben szerencsére megváltozott.
Aki még nem döntött ez ügyben ajánlom a figyelmébe a UPC Direct műholdas szolgáltatását.Itt a csatorna kiosztása[link] és még árban is elég elfogadható arrol nem is beszélve hogy itt van felvevős box, ami szintén hasznos lehet.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
pane
tag
válasz zsolt501 #6777 üzenetére
Mielőtt szerződést kötnél UPC-vel ajánlom nézz be UPC fórumokba. Amióta Thor-ra vándoroltak azóta kemény minőségi gondok vannak. Számomra nagy negatívumúja a kis Discovery-k hiánya.
Egyébként én is megkaptam a számlalevelet (Szeged) és valóban egy szót sem ejtettek az internetről, pedig nekem csak internet szolgáltatásuk van. -
zsolt501
nagyúr
Igen néztem a UPC fórumát, sajnos kicsit lement most az átállással a minőség, de remélem ezt rövid időn belül rendbe teszik majd.
Mindenesetre az utóbbi időben itt a tvnetwork hálózatán is megszaporodtak a gondok, sajnos itt is előfordulnak erős kockásodások és csatorna eltűnések, annak ellenére hogy itt kábeles hálózaton megy a tv.
Régen a UPC amikor még az ASTRA műholdon volt akkor nagyon megbízható volt, és a kép is egész jó volt egy 82-cm es CTR-tv-n most az LCD-n ami 37'-os azon nem tudom milyen képet fog adni de majd kiderül.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
snemeth
aktív tag
Azon godolkodom, hogy mennyire félrevezető az egész levél, amit kaptunk.
Ha elolvasom pl ezt, akkor arra jutok, hogy miután a TVnetwork eladta a hálózatát a Diginek, akkor ettől kezdve semmi kapcsolatom nincs a Tvnetworkkel, mivel nem az övé a hálózat. Így július 1-i hatállyal felbonthatom a szerződést a Tvnetworkkel, hiszen nem tud nekem szolgáltatni (akkor is felbonthatom, ha rabság van még pl. a netre) és új előfizetőként szerződhetek a Digivel a Digi csomagjaira és a Digi áraival. Nekem most a legkisebb IceNet van 2900-ert. De miért fizessek ennyit, ha nekem elég lenne a Digi legkisebb csomagja 2500-ért. Kábeltévé előfizetésem meg nincs is. Arra vártunk, hogy majd a Digi olcsóbb 2500 Ft-os csomagjára viszont előfizetünk. Amit valószínűleg meg is teszünk.
De mondjátok, ha hülyén okoskodom.
[ Szerkesztve ]
-
snemeth
aktív tag
Nekem mondjuk pont jó a kábeltévé kínálat, mert annakidején fájó pont volt, hogy Discoveryket egy kivételével külön fizetős csomagba tették és helyette valami magyar vackokat raktak be.
Erősen az a szándék látszik felsejleni, hogy biztosan sokan maradnak a megszokott tvnetworkos csomagoknál és így többet is fiztenek.
[ Szerkesztve ]
-
klezzz
tag
válasz snemeth #6780 üzenetére
Nem kell ezen okoskodni, eleve a csatornakiosztás változtatás miatt is felbonthatnád a szerződést, de a levélbe is bele van írva, hogy 15 napon belül felmondhatod a szerződést a tvnetworkkel és köthetsz újat a digivel a szolgáltatóváltás miatt.
Nekem speciel jobban megérné ha maradok a régi szerződésnél tvn:2800ft/50mbit vagy digi:2500ft/20mbit. Felhívtam a tvn ügyfélszolgálatot és azt mondták, hogy árban minden marad a régiben csak a mini csomagok szűnnek meg és a digi számláz. Erre kíváncsi leszek a gyakorlatban.
Ezzel kicsit ellentmond a levél 2. pontja:
Értesítjük azon előfizetőinket, akik korábban árgaranciás hűségszerződés vállalásával kötöttek szerződést, (azonban az általuk vállalt hűségidőszak lejárt) hogy társaságunk - élve az árgaranciás hűségszerződésben biztosított jogával, valamint az ÁSZF 10.3. a) c) pontja alapján - valamennyi szolgáltatást illetően (net,tv,telefon) az árgaranciás kedvezményt 2010. július 1-jétől megszünteti. Ezen szolgáltatásokat a továbbiakban a (mindenkor érvényes) listaár alapján számlázza ki társaságunk a szokott módon, előszámlázást alkalmazva. -
senior tag
válasz snemeth #6784 üzenetére
Nah srácok, én is beszélgettem az ügyfélszolgálatokkal!
Tv-network:
Ha nem csinálok semmit, ugyanezekkel a feltételekkel (kivéve a tv, mert arról pont most jött egy levél,hogy változtatnak a csatornakiosztáson.. összevetettem, gyakorlatilag uaz. mint a digié) megy minden tovább. Ugyanaz az ár, ugyanaz a net sebesség.
Kérdem meddig? Háát. talán mig le nem jár a hűség, de ezt már a digi tudná megmondani..jahDE!
Ha akarom, fel is mondhatom, hűség ide-vagy oda.Digi:
Ha nem csinálok semmit, marad minden ugyanaz,(tv csat. kiosztást fentebb).
A számlázással ha van valami tv-networkot, ha a szolgáltatással, akkor öket csessztettni.
(kezd bonyolódni )
Viszont azt is megcsinálhatom, hogy felmondom a tv-networköt, és megkötöm náluk az ő feltételeikkel.
(legalábbis remélem,hogy lehet, mert a netes onlány igénylésen a mi lépcsőházunk pont nincs rajta..)Én személy szerint ezt fogom tenni.
Mert:
- Nem tetszik ez a ők számláznak mi szolgáltatunk, ki tudja meddig hogyan merre...
- Jelenleg 50/asszem 20as netem van, Bónusz tv programcsomag + telefon. ez 5467 Ft.
- Diginél 80/25 net, Digi+ tv csomag (uaz mint tvn Bónusz), +telefon, 1éves hűség aláírásával 5200Ft-ra jön ki.
(ez utóbbi az akciójukból adódik: fél évig 3000ft összesen a fenti, aztán fél évig listaár: 4500+2900 ből adódik..beszorozz összead, eloszt 12vel)Tehát kapok elvileg gyorsabb netet, olcsóbb telefont (+ ingyen perceket, bár szinte sose használtam a telcsit), ugyanazt a tv-t, mindezt havi szinten 267, éves szinten 3204ft-al olcsóbban.
A kérdés csak egy, a szolgáltatás minősége marad-e olyan "jó".
Netem szinte mindig hozta a max értéket. Pingem (cod4ben) szinte mindig a legjobb volt a csapatban.
Tv nem izgat annyira. többnyire gépen nézem ablakban.. ritkán a "nagy tv-n" (régi 63cm-es Crt)Ami minusz, ugrik a fix ip(legalábbis ha jól tom diginél nincs fix), bár ez, hogy fox ip-m van, nemrég esett le, így nem is nagyon használtam ki, ergo nem érint...
Kb. ennyi.. holnap ha ki tok menni melóból kiderül,hogy megy-e így a dolog. Ma csak 14ig voltak elvileg a Digi irodában.
jah. Tvnetworkot meg "írásban" kell lemondani...
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Ha te mondod.. rendben
DE! (úgylátom csak nem úsztam meg a scannelést)
Ezt skubizdd meg.
Aztán olvasd el amit írtam " (kivéve a tv, mert arról pont most jött egy levél,hogy változtatnak a csatornakiosztáson.. összevetettem, gyakorlatilag uaz. mint a digié)"
Majd nézd meg ezt, ami a fenti lap másik oldalán van.
És mindezek után töltsd le EZT. Keresd meg BP-t.(elsó munkalap) hasonlítsd össze az előző táblázattal....Nekem ezek az infóim..
Illetve még annyi, hogy amikor a digi-s ügyfeles sráccal beszéltem, elmondtam neki,hogy mit mondott a tvnetworkos. Illetve,hogy ha jól látom, akkor gyakorlatilag ugyanaz lesz a tv, mint az ővéké, gondolom pont a háló átvétele miatt,helyeselt...
Tehát én ezeket az infókat tudom, ezek alapján mondtam amit...szerk: ha meg már scanneltem, még ezt küldték a fentiekkel együtt.. no meg persze a tvnetwork csekket
[ Szerkesztve ]
-
Lala6
őstag
Én is megkaptam ugyanezt a levelet, most pipálgatom, hogy milyen csatornák maradnak
-
akivan
csendes tag
-
Lala6
őstag
Én digis leszek.
Most fizetek 4400-Ft-ot a tv-ért és a 25-ös netért.
A diginél 1 év hűséggel a fullos tv csomaggal:
20-as nettel - havi 4200
30-as nettel - havi 4700
80-as nettel - havi 5200Ez mellé adnak egy telefont sok lebeszélhetőséggel, havidíj nélkül.
Tévé csatornák nem annyira borzasztóak, bár a 10 külföldi adót kicsit soknak találom. De nekem ott a műhold is, mint alternatíva.
Sajnálom azért a tvnetwork-öt, jó volt vele.
-
snipr
aktív tag
Ma kaptam egy levelet (Bp. X. Újhegy) miszerint minden változatlan, csak ezentul a digi kuldi majd a csekket... egyelore csatornakiosztast sem láttam mondosulni jelentosen (HBO HD megszunik) lehet lemaradt a "lenyeg" a levelembol
szerk.: megvan mi maradt ki... nálam nem kétoldalas az egyik lap
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Jah.. hogy JA! Digi adások.. az máás azt nem néztem
Mondjuk a T-t lehet még megkérdezem holnap mit tudnak, mert húztak ide a villanyóra szekrénybe optikát.. itt figyel a vége ledugózva.. asszondta a srác, hogy lakásig optikai lesz a rendszer Az azért komoly lenne.. (lehetne) -
reloop
csendes tag
Engem most az érdekelne, hogy megkaptuk ez a levélsémát amit mindenki, hoogy akkor mostmár ha bemegyek válthatok e kompletten a digi csomagjaira?
mert legutóbb még azt mondták hogy a mi lépcsőházunk a második körzetben lesz és utána kapunk valami 60 napos felmondásos levelet.
erről tud valaki valamit már, itt Szegeden? -
őstag
30K volt. De a digi-nél kb ennyibe kerülnek a HD-s boxok, igaz csak az egyik usb-felvevős. Ha lehet választani melyiket akarod akkor a Digi HD-s usb-se jobban megéri.
-
Lala6
őstag
Ebben a levélben nem mondták fel a szolgáltatást, csak átadják a Digi-nek. Korábban volt ahol felmondták és újat kellett kötni a digivel. Átadásnál nincs 60-nap, ha van hűséged 8 nap van lemondásra, ha nincs, akkor 15 nap.
Most hívtak a TvNetWork-től egy ügyben, aztán megkérdeztem, hogy a hűség szerződést is átveszi-e a digi, azt mondták, hogy igen. Ha nem mondom le 8 napon belül, akkor a hűség tovább fog ketyegni a Digi-nél is, változatlan áron.
Azért mindjárt felhívom a Digi-t is. Jól ki kell számolni, hogy hogyan járnék jobban, ha már ez történt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest