- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaboo
tag
válasz -=Jam=- #3550 üzenetére
Igen,az oldalukon én is néztem,hogy nem vagyunk feltűntetve,viszont az újvárosi rádióban reklámozták magukat pár nappal ezelőtt,ezért gondoltam,hogy hátha...küldtem nekik mélt,ha nem válaszolnak,akkor felhívom őket jól.
Mellesleg jól működik a tvnetwork-ös net? Mert azt tudom,hogy nálunk van pl FiberNet,de azt nagyon szidják mindenhol...Aki korán kel...az előbb iszik.
-
-=Jam=-
őstag
Van fent a weboldalukon új ÁSZF április 1-től, persze az internet semmit nem változott a márcuis 1-től érvényes C melléklet van ugyanúgy benne... vicces...
-
swoody
senior tag
Szinte csak az adsl emelik aki meg lan neteseknek meg duplázzák ennyi.
Mikronet semmi.
Elvileg én is lanos vagyok csak megmondták amikor felhivtam ökét hja és megkérdeztem az emelést.
''emelés akkor mikor lesz?''
''nem tudom''
Hát jó. -
webc
csendes tag
Méghogy duplázták a sávszélességet, azóta az enyém stabilan a fele NET C-ben.
Az ügyfélszolgálaton a hibabejelentéskor - megmondta a faszikám -, hogy a helyzet nem fog változni egy ideig. Inkább váltsak NET A-ra, mert az is ilyen sebességű, de havonta négyezer forinttal kevesebbe kerül. Nekem nem az kell, hogy olcsóbb legyen, hanem stabilabb és gyorsabb. Rákérdeztem,hogy mi van ha fizetem a 18ezres havi díjért a legmagasabb csomagot, mire azt mondta az sem lesz jobb. Persze gondolom nem ez van mindenütt, de itt a Vág utcában Szegeden ez van.
Úgy hogy kedves TvNetwork kérem ezirányba egy kicsit fejleszteni, mert tudtommal más is fizetné a 18ezres csomagot, ha megkapná érte a megfelelő sávszélességet. Sokan pedig a NET A-ból mennének NET C-be, de amíg ilyen ratyi addig csak mindenkit lebeszélek róla. (bocsi) De így csak ''anyázás'' megy folyamatosan a szolgáltató irányába.
Akik meg szerencsésnek érzik magukat, hogy az internetük gyors a TvNetworknél, azok várják ki míg a környékükön is sok előfizetője lesz a cégnek. Majd megkérdezem tőlük is akkor, hogy ''Na még mindig gyors a neted? Nem szakadozik?'' Majd akkor örvendezzenek a vacak internetkapcsolat miatt.
Mert tavaly még én is örültem és büszkélkedtem, hogy milyen jó a netem...
[Szerkesztve] -
Boeing737
tag
Hát nálam mostanában elég sokszor megy el a net 5-10 perctől kezdve akár fél - egy órára is....
-
swoody
senior tag
Nekem is ez volt.
Csak amikor elsönek hivtam öket azt mondták micro netes vagyok.Kérdeztem hogy mikor leszek lanos azt mondja majd vmikor év közepe vége fele.Microsra azt mondták nem emelik.
Kb. 2 hét mulva felhivtam öket és azt mondták hogy lanos vagyok.De erre is azt mondták hogy nem tudják mikor emelik.
Szóval nem értem hogy mi van. -
-=Jam=-
őstag
Szerintem ezek sehol nem emeltek, csak irogatják a hülyeségeket... kábítják a népet...
Múltkor a szerelő azt mondja nekem, hogy fejletteb a hálózatuk mint a Chellonak... whahahah Minden bizonnyal, mert a Chellonál csak 20Mbit-es a legnagyobb csomag... Illetve a Bix felé a Chellonak van egy 10Gbit-es fővonala meg egy 10Gbit-es Backup vonala. TvNetwork-nél 1Gbit-es fővonal és 1Gbit-es backup vonal, ráadásul a fővonal már igencsak ki van használva, úgyhogy a backup vonalra is vannak kötve emberek.
Main vonal: [link]
Backup vonal: [link]
[Szerkesztve] -
Calogero
addikt
Én amikor 2 hónap után kiköttem a Tv-t (mert nézhetetlen volt), akkor a szerelő azt mondta hogy Lannetet is emelni fogják 2,5,8,12,20 Mbitese csomagok lesznek, de amikor a debreceni ügyfélszolgálatot kérdeztem erről, csak néztek rám hogy mivan. Ő szerintük nem lesz emelés, csak az ADSLnél.
-
-=Jam=-
őstag
válasz Calogero #3564 üzenetére
Pontosan így volt velem is, a szerelő ilyeneket mondott, az üsz meg nem tudott semmiről... Egyébként, hogy valamennyire védjem is a TvNetwork-öt, mert egyébként rendesen működik, bár mostanában kicsit talán lassúcska, a Chellonál még rosszabb a helyzet, mint megtudtam, ott is csak ígérgetnek...
-
swoody
senior tag
válasz -=Jam=- #3565 üzenetére
Remélem legalább dublázzák.De nekem alapból 1mb/384kb netem van és igy is 15-30ms az átlag ping.December környékén volt egy duplázás de a pingem akkor nagyon megugrott( 50-100ms) és vissza is rakták sztem mindenkinek mert nem birta a hálozat.
Csak remélem ha most emelni fognak a ping jo lesz mert akkor semmi értelme hogy emlenek. -
-=Jam=-
őstag
Most nézem itthon, hogy katasztrófális a net... packet loss-ol ezerrel, letöltés sebesség a negyede az általam előfizetetthez képest, az is megáll 10-15 másodpercekre. Weboldalak nagyon nehézkesen jönnek be, a bix.hu kb 20 másodperc.
-
poirot
őstag
Sziasztok!
Most kötötték be nekem is a NET-et, kábelen. Ha valaki pár szóban leírná,esetleg hogy kb. hányadik hozzászólás felé írták le a router beállítást a kábel-NET-hez, nagyon megköszönném.
Fibernet-ről váltottam, ott csak rá volt dugva router, és ment. Itt meg hiába reseteltem, avval nem müködik.
Előre is köszönöm. -
h_143570
addikt
A tvnetwork kabeles csatlakozas eseten MAC cim azonositast igenyel csak.
Ezt 2 modon tudod megoldani, felhivod az ugyfelszolgalatott a lezart boritekban kapott azonositto adatokkal es bediktalod nekik a router mac cimet ami altalaban a routere szokot rairva lenni.
A masik megoldas a halokari amirol eloszor felleptel annak a mac cimed beirod a routerbe, altalaban MAC Address Clone vagy valami hasonlo nev alat szerepel a routerekben. -
poirot
őstag
válasz h_143570 #3571 üzenetére
Köszönöm a segítségeteket, sikerült átírnom a routerben a MAC addres-t. Csak ennyi kellett és müködik.
Eddigi röpke tapasztalatom. Most mértem sebbességet a speedtest.net-en:
Download: 4922 kb/s
Upload: 1080 kb/s
Szóval meg van a 4Mb le/1 Mb fel.
A Youtube-n elindulnak a videók, azonnal,
(nem kell megvárni, hogy szaggatva, fél perces kihagyásokkal lejátsza, és megismételve, immár a cache-ből, letudja majd játszani).
Az elöző szolgáltatómnál 3Mb le/ 385 kb fel volt.
Papiron.
Az ügyfél-szolgálat korrekt, segítőkész. -
h_143570
addikt
Nem gond elsore nekem sem eset le.
Jo kerdes, Szegeden 2 helyen, ebbol az egyik a Tarjan kabel tv szolgaltatasi terulete, a masikat paszolom. Van meg a Budapest es Szeged kozt elterulo szolgaltatasi teruletukon, illetve talan meg a fovarosban is elofordulnak nehany helyen. -
-=Jam=-
őstag
Katasztrófális a net... Egyszerűen szinte használhatatlan. nem tudom, miért nem veszik észre, hogy az 1 GB-es sávszélességük este fullon van járatva??
Most is pingelem a bix.hu-t és 48-ból 24 csomagra nem érkezik válasz! Az 50%-os packet loss!!!!!!! Remélem nem számlázzák ki ezeket a napokat, amig nem történik érdemi változás, ugyanis az ÁSZF szerint maximum 5% lehet a csomagveszteség!!!! -
Tonyk
veterán
válasz -=Jam=- #3579 üzenetére
Gondolom felhívtad őket és jelentetted, hogy Loss-os vagy?!
És ha lehet ne 48 csomagot elemezz hanem vagy legalább 200-300-at mielőtt felhívod őket (de inkább 1000-et)
A hiba elhárítására 72 óra van - 3 nap - eddig ''semmi felelősség'' nem terheli őket. Megy egy napot majd megint - 3 nap - bár ekkor már közbejön az éves rendelkezésre állás is. De ezt meg rájuk nem tudod bizonyítani... Számlázni ezért gyönyörűen kiszámlázzák!Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
adamo171
csendes tag
Sziasztok !
szeretném megkérdezni hogy mien szolgáltaot ez a tvnet? megbizhato ? Kinek mine tapaszatlata van? bp-en lakom a 10-ker-ben és ide szeretnék netet Ti mit ajánlotok?
megköszönöm a válaszokat! -
Filiic
csendes tag
válasz adamo171 #3583 üzenetére
A tvnet!=tvnetwork:c) Itt a 16. kerületben eléggé megbízhatatlan mostanában (lehet csak nekem). Már pár éve náluk vagyok, és előfordúlt már, hogy hibátlan volt a net. Van amikor nagyon szar, akkor ha betelefonálok, akkor elég hamar megcsinálják. Csak lusta vagyok telefonálgatni.
Szal jó is meg nem is:c) Általában amikor a netemről beszélek másoknak, azt mondják, hogy ha náluk lenne ilyen, már rég váltottak volna.
[Szerkesztve] -
Tonyk
veterán
válasz -=Jam=- #3582 üzenetére
Ezt ugye egy pillanatnyi megingásra is érted, ahol épp elkpasz valami breakdown-t....
Javaslom inkább nagyobb időintervallumból vegyél mintát, mint kb 1-2 percből vonj le messzemenő következtetést. És így már nem is értelmetlen...Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
-=Jam=-
őstag
3 napja ilyen, és természetesen nem egyszer teszteltem, csak épp mikor beírtam ide 48 csomag után már meguntam a várakozást és CTRL+C-ztem a pinget... De elég lenne megnézni a bix.hu statisztikát, hogy este 19-22 között fullon pörög az 1Gb-os sávszélessége a TvNetwork-nek, úgyhogy gyanítom nem csak nekem van ilyen problémám...
Most néztem egy sebesség tesztet is a 6Mb / 2Mb-es netem 1,5Mb / 512Kb-el hasít...
[Szerkesztve] -
Dömi
csendes tag
Hi.
Én pont a múlt héten mondtam vissza az előfizetésem a tvnetworknél. 3 hétig nem volt internetem, de olyan szinten, hogy egy weblapot sem tudtam megnyitni. Folyamatosan ment a telefonálás 3 héten át, ahol el is ismerték, hogy rossz és azt sem tudták hogy mikor lesz jó. Állítólag valami szétosztó kütyülyük nem bírta a sávszél emelést, majd 3 hét múlva nagynehezen stabilizálódott és valóban kb 5Mb volt a letöltési sebességem. Nem is ez a lényeg, hanem amikor kijött a számla. A 3 hétből, mindössze 4!!! napot írtak jóvá. Na ezen felbuzdulva azonnal be is mentem a központba reklamálni, ahol az orrom alá nyomták, a 3 hét alatt (amikor még böngészni sem tudtam) volt olyan nap, amikor több GB!!! adatforgalmam volt és akármit mondtam (hogy nem volt jó, 90%-os adatvesztés, hallgassák vissza a telefonálásaimat, ahol ők elismerték a hibát stb.) sz*rtak az egészre. Másnap beköttettem az invitel 8 Mbites csomagját, ami sajnos a közelébe sem ér a régi netemnek, dehát muszály volt. Teszem hozzá, amikor felbontottam a szerződést, 4 éves előfizetőjük voltam (azóta elérhető nálunk a tvnetwork) és azt sem kérdezték hogy miért akarom felbontani, vagy tudnak e esetleg valamiben segíteni. Ennyit erről a cégről. Ez Szeged Tarján városrészében történt. -
-=Jam=-
őstag
Most voltak kint a szerelők, és a Motorola modem adta meg magát!! Beraktak egy másikat azzal már kevesebb volt ugyan a csomagveszteség, de az se hozta a 6Mb-et, végülis beraktak egy voip-os hitron modemet, azzal frankó minden.
-
Rommel6600
őstag
válasz -=Jam=- #3591 üzenetére
VoIP-os Hitron modem a tvnetworknél? azannya, ilyenről még nem hallottam, adnál egy tipusszámot vagy linket? Elsőre is köszi
Hitron van nálunk is, előtte is Hitron volt (~6 évig húzta), most is Hitron van, azt mondták ezt a márkát használják mert bevált, nemtom hogy volt nálad motorola, hacsak nem adsl-es vagy. -
-=Jam=-
őstag
válasz Rommel6600 #3592 üzenetére
Hitron BVG-3612 [link]
Kábeles vagyok, és egyébként a motorola modemek eddig nagyon jó minőségüek voltak, sajnos mostanában valami szar szériát kaptak, ezért elég sokkal probléma van. Azért volt nálam motorola, mert a nem VoIP-os Hitron nem ment 6Mbitet, a Webstar (mert azt is használnak) az meg nem találta meg a hálózatot -
poirot
őstag
10 napja kötötték be hozzám, akkor még minden Happy volt (Be is írtam ide).
Most meg felére esett vissza, jó esetben, mind a letöltés, mind a feltöltés.
Ide írná valaki az telefonos ügyfél szolgálat számát, mert kerestem a honlapjukon, de égen-földön nem találtam.
Ami 0-24-ig van.
Előre is köszönöm. -
-=Jam=-
őstag
válasz Rommel6600 #3594 üzenetére
Itt egy kép a webes felületről, ezek alapján döntsd el magad, hogy konfigolható-e, mert VOIP témában nem vagyok eléggé képzett
[link] -
-=Jam=-
őstag
válasz Rommel6600 #3599 üzenetére
Ilyenek sajnos nincsenek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest