- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
swoody
senior tag
Hi.
Nekem Lannet Net A(1024/384) csomagom van és még nem emeltek volt még 2006 Decemberében egy emelés amiko duplázták a netemet (le/fel) de aztán vissza csinálták.
És hogy most van ez az emelés nem tudjátok mikor lesz várható. (Debrecen) -
swoody
senior tag
Jo de akko kifog szted menni a Tvnetwork jöz?
Az is igaz amikor volt az emelés és pingeltem a tvnetwork.hu-t akkor volt vagy 30-100 ms
és igy elég rossz játszani nem csak arra használom de inkább csak arra és igy használhatalna. Szval remélem hogy megcsinálják mert semmi érlteme hogy van Tvnetwork 1mb 6 máshol meg ennyiert 5mb van. -
swoody
senior tag
És nem tudjátok a ping marad 30 ms körül vagy rosszab lesz? Letudnátok irni a Tvnetworknél miert rossz néha a ping és hogy fog e javulni a mostani emelésnél?
[Szerkesztve] -
swoody
senior tag
De miaz hogy Debrecenbe nem emelnek???
-
swoody
senior tag
-
swoody
senior tag
Ezt nem értem eddig nekem Micro-netem volt (ablakba volt egy antenna ) azután az antennát levették és a bérházból jönn egy utp kábel amin jönn a net eddig én azt hidtem hogy lanos vagyok de kiderült hogy az is egy antennához megy.
Vagyis akkor nekem nem fognak emelni mert mircos vagyok? -
swoody
senior tag
Szinte csak az adsl emelik aki meg lan neteseknek meg duplázzák ennyi.
Mikronet semmi.
Elvileg én is lanos vagyok csak megmondták amikor felhivtam ökét hja és megkérdeztem az emelést.
''emelés akkor mikor lesz?''
''nem tudom''
Hát jó. -
swoody
senior tag
Nekem is ez volt.
Csak amikor elsönek hivtam öket azt mondták micro netes vagyok.Kérdeztem hogy mikor leszek lanos azt mondja majd vmikor év közepe vége fele.Microsra azt mondták nem emelik.
Kb. 2 hét mulva felhivtam öket és azt mondták hogy lanos vagyok.De erre is azt mondták hogy nem tudják mikor emelik.
Szóval nem értem hogy mi van. -
swoody
senior tag
válasz -=Jam=- #3565 üzenetére
Remélem legalább dublázzák.De nekem alapból 1mb/384kb netem van és igy is 15-30ms az átlag ping.December környékén volt egy duplázás de a pingem akkor nagyon megugrott( 50-100ms) és vissza is rakták sztem mindenkinek mert nem birta a hálozat.
Csak remélem ha most emelni fognak a ping jo lesz mert akkor semmi értelme hogy emlenek. -
swoody
senior tag
Aki Debrecenben a csapó utcán vagy környékén lkakik megtudná mondani hogy emeltek e neki és ha igen miylen internetje van (lan vagy micros) ?
-
swoody
senior tag
Nah.
Nem értem a netemet meg 3*szorozták a feltöltést is kb 3-szorosára emelték és most estére vissza változot az egész nem értem.
Ezt vki eltudná magyarázni hogy ez miert történik? -
swoody
senior tag
Miért van az hogyha töltök valamit akkor a játékba a pingem 200-500 -ig megy fel?
De ez csak 1-2 hónapja van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen okostelefont vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Renault, Dacia topik
- Szólánc.
- Szövetségi felügyelet alá helyeznék a Google-t
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest