Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • updog

    senior tag

    Sziasztok! Egy ideje kerülök híreket, infókat mindenről is, beleértve a covidot, kis tanács kéne.

    3. oltásomról lemaradtam decemberben, mert pont előtte héten sz*ptam be ezt a szutykot. Azóta volt még influenza, és még 4-5 kisebb-nagyobb ovis nátha (gondolom legalábbis hogy nem covid volt, bár az egyik kör az nem esett olyan jól mint a többi, de nem teszteltünk), most is az van, kapar kicsit a torka az egész családnak. Szóval mai napig nem jutottam el a 3.-ra (2 Pfizer volt és azt is akarok).

    Egyrészt vajon van-e bármi értelme előtte ellenanyagot nézetni? (Abott szerinti 9000 körül volt a 2. után szeptemberben, de decemberben mégis legyalult majdnem egy hónapra a virnyák, csak még a 3. előtt anno szerettem volna nézetni, dehát már 10 hós a második oltásom...).

    Másrészt szerintem amíg ovi van, úgyis lesz valami kis légúti szutyok a levegőben, gondolom ha most amúgy jól vagyok, nem akkora gáz erre ráadatni a harmadik shotot?

    Mert kb. akkor mennék hétfőn. De akkor meg már azon gondolkozok hogy egyáltalán beadassam-e most...? Ugye jóidő, nyár, dizsi, talán őszre lesznek upgradelt oltások is, majd akkor?

    "Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"

Új hozzászólás Aktív témák