Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Drizzt

    nagyúr

    válasz Narxis #22705 üzenetére

    Az eredeti cikkben, amire hivatkoznak, ez is le van irva:
    "The WHO's Strategic Advisory Group of Experts on vaccines said in June the Pfizer Inc (PFE.N) vaccine could be used as a second dose after an initial dose of AstraZeneca (AZN.L), if the latter is not available."

    Persze ertem mit jelent az if the latter is not available, ugyanakkor azert ezt nem irtak volna le, ha valoban veszelyesnek tartanak ezt a mixet. A tobbi komborol persze nem sok info all rendelkezesre. Azzal is egyet tudok erteni, hogy adminisztrative hatalmas kaosz lesz a dologbol, bar ez az egyen szintjen se nem zavar, se nem erdekel. En AZ-re akarok mrns-t, ebben a komboban kulonosebb veszelyt nem latok, sok helyen mar ez csak BAU. Sino - > mrns oltas is meglepne, ha bajt tudna okozni, foleg olyan delikvenseknel, akiknek nem volt antitestje. Azt azert igen valoszinutlennek tartom, hogy a mix veszelyesebb, mint 0 antitesttel egy delta mondjuk 70 evesen.

    Amikor meg mas nyilatkozik roluk, akkor elsosorban azt szoktak kiemelni, hogy elsosorban azt kene elerni, hogy a vilagon mihamarabb minel tobb ember kapjon az adott anyagbol eloirt szamu oltast. Ugyanezen okbol ssoktak kerni a nyugati orszagokat is, hogy egyelore ne a gyerekek oltasara koncentraljanak, hanem inkabb adjak oda az oltasokat a szegeny orszagoknak.

    I am having fun staying poor.

Új hozzászólás Aktív témák