Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    válasz Krinyo #10576 üzenetére

    nem lehet jelen helyzetben megfejteni, hogy "melyik a jó vakcina". nem is biztos, hogy ez egy értelmes kérdés, de hogy megválaszolni nem lehet, az összes tanulmány együtt bámulásával sem, az biztos. a pfizer nagyon hatékonynak tűnik minden téren, de egy folyamat közepén vagyunk, sőt, inkább az elején. lehet, hogy máshogy viselkedik egy másik technológiájú cucc egy adott mutációval szemben mondju most és két év múlva. valamiért azt várják, hogy a vektorosok tovább tartanak például. az sem hülyeség, hogy a teljes vírust letapogató immunitást talán nehezebb átverni, cserébe kevesebb antitested lesz egy elölt vakcinától, na de, ha kapsz 3 shotot, akkor megint lehet, hogy végül abból is bőven sok stb.

    csomó szempont van, szerintem lehetetlen most ítéletet hirdetni. a politikai dumákkal foglalkozni sem érdemes, de a nálunk lévő öt oltás egyike sem politikai termék!

    ezek mind nagyon jó cuccok valószínűleg, és inkább ott van igazi jelentősége a választásnak, hogy terhes vagyok-e vagy mondjuk 70+ stb.

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Új hozzászólás Aktív témák