- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
samfishR
senior tag
na fener dnb szépen gyött úgylátom
meg a végén lehetett vmi kis box is, igen megszaladtak a sárgák
-
WaterWave
veterán
nem kell izgulni így legalább a hosszabbításon, és megvan a fenernek a kupa
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Bati0501
őstag
Fenerbahce nyeri a kupát
A Debrecen és Győr is rúg gólt
2000-->4460 ForintGondolkoztunk,h azt tegyük,h a Fenerbahce nyer a rendes játékidőt,mert annak ~1,9 volt az odds,de inkább a biztosra mentem.Még pénzt is feldobtunk,h melyik legyen... Mindegy,úgy 1400 Forinttal több lett volna,de mindegy,ennek is örülök.
-
Mano_01
aktív tag
és még a debrecen is nyer..bár kihagytam volna a Göteborgot..ahhjj
"Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és h
-
samfishR
senior tag
[link] seems legit
-
Mano_01
aktív tag
Real Soc-Madridra mit mondtok?
"Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és h
-
Mano_01
aktív tag
de én nem
-
Mano_01
aktív tag
mostmár én is azon reménykedek..
de ha hiszed hanem, amióta apum rávitt a tippmixre, hogy jobb mint a lutri azóta csak 1 rohadt eseményen bukom el..áhh
[ Szerkesztve ]
-
Mano_01
aktív tag
válasz WaterWave #8717 üzenetére
mostmar nyerjen..
-
Mano_01
aktív tag
koszi
jolenne ha betalalna egyszer,nem vagyok az a fajta moho ember.lathatod kis tettel jatszok mindig,es a 10knak is orulok/ orultem volna..[ Szerkesztve ]
-
rwin5
őstag
Spartnak mit nem adtak meg De nagy mák, ha D lett volna tuti be is szarok helyben
-
Ace owner
addikt
Ez a Sparta már megint mi a pöcs volt? 7-es oddsra rúgtak vagy 4 gólt Sírok, mondjuk úgyis elment már..
Ha már tippmix a topic neve, valami tippet holnapi nap folyamán megosztanátok velünk? Van egy jókis FB oldal, de mindig azokat szúrom ki onnan amik egyáltalán nem jönnek. Kezdek kifogyni az apróból, jólenne nyerni egyet.
Galaxy Fold 4
-
L_YKing
addikt
Mondtam hogy Debrecen nyer!
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Mano_01
aktív tag
válasz NyxNyxNyx #8720 üzenetére
de kinek?
-
stefyY
őstag
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Zimmi91
addikt
Fener H
ETO GG
Empoli 2-3gól2000->11320
Valami azért csak csurrant
" Just remember Manchester is RED! "
-
samfishR
senior tag
na miami beat megrakva, indiana loserst csak elverik otthon
-
Mano_01
aktív tag
és a Pittsburgh is nyert..
na ma megint egy hasonló kaliberű szelvény, remélem ha elmegy nem 1 szaros meccsen fog."Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és h
-
gery2123
őstag
A szerencsejáték zrt honlapján mikor írják jóvá a fogadast? Tegnap be fizettem, és fogadtam. Nyert a Pittsburgh, és a Miami és még mindig nyitott a fogadási állapot. Ez csak azért fura mert eddig a bet365 és a bwin percek múlva max jovairta.
-- PSN_ID: GerY2123
-
DeathBat666
aktív tag
Na jött a Pittsburgh, aki nem látta a meccset, annak ajánlom, hogy nézze meg a meccset 15:15 kor a Sport 1 en, nagyon jó összecsapás volt
-
gery2123
őstag
válasz DeathBat666 #8736 üzenetére
Csak kár hogy nem rendes jatekidobe raktam és kevés pénzel :-(
-- PSN_ID: GerY2123
-
L_YKing
addikt
-
Ace owner
addikt
Galaxy Fold 4
-
Zoli9292
tag
[link] Sima volt a Heat
-
gyuromoj
veterán
Ez mennyire vállalható:
Helsinki JK - Vaasa PS
Helsinki JK (1X2)
Odds: 1,35
Wolfsburg - Lyon
Lyon (1X2)
Odds: 1,40
Twente - Utrecht
Twente (1X2)
Odds: 1,60
Hoffenheim - Kaiserslautern
Hoffenheim (1X2)
Odds: 1,85Odds összesen 5,59
2k->11kPSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Speedhs
őstag
válasz WaterWave #8717 üzenetére
Waterwave: Idáig az összes megérézésed jött azok közül, amiket én raktam. (Persze mindig az ellenkezőjét érezted )
Szóval ez mehet 5 K-val? :
005 1 Caja Laboral - Gran Canaria Hazai 1.21
023 1 Utrecht szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.43
047 1 Cercle Bruges - Mouscron-Peruwelz H 1.60Amit neccesnek érzek az a 047-es, de már nem akarok bukni egy petákot sem .
-
-
Speedhs
őstag
-
stefyY
őstag
válasz Speedhs #8744 üzenetére
Hát lehet, hogy tévedek, de...
Mindenki mindenkivel játszik kétszer, az 6 meccs/csapat. 4 meccs után 6 ponttal vezeti a csoportot a Cercle, így ha a maradék 2 meccsén szerez 1 pontot, akkoris első...bár nem tudom, hogy utánna az itteni rendszer hogy van...ugye első helynél oda van írva, hogy "Osztályozó - Jupiter League".
[ Szerkesztve ]
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
WaterWave
veterán
válasz Speedhs #8742 üzenetére
sztem is a 047-est vedd ki
ami ma jó lehet, az a Lyon, és a Hoff. gól
[ Szerkesztve ]
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
L_YKing
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?