- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabN73
addikt
Ahh, mondom rakok már valamit, rég nem fogadtam.
5k-t felutaltam, élő meccsek közül válogattam össze jó sokat, ahol 2-0ra vezettek min.
1 kivételével az összes jött, 2-0-ról 3-3, a 89. percben.Kivenni pedig persze hogy nem lehetett, hiába az utolsó 3 meccs közül volt ...
[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
Nah, a Nordea Mastersra ment egy kis pénz (golf)
Henrik Stenson 7.50 (hazai pálya + race to Dubai 10. helyezett)
Francesco Molinari @ 15.00 (9 játszott torna idén, RTD 23. hely)
Thomas Björn @ 19.00 (Dán legenda, lehet villog majd a Svédeknek. Jelenleg RTD 1. hely, hátha tartani akarja)
Jonas Blixt @ 19.00 (hazai pálya, RTD 9. hely, mindösszesen csak 4 játszott torna idén. Szerintem az egyik legesélyesebb ember, azt nyilatkozta, hogy szeretne hazai pályán nyerni.)Lesz ami lesz...
-
stefyY
őstag
Éjszakára tutidupla:
Chicago kétesély @ 1.68x
Indiana Pacers +8.5 @ 1.25x"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
GabN73
addikt
válasz GabN73 #64811 üzenetére
+ 1-2 info
Stenson most kapott életre szóló svéd PGA tagságot, ez szerintem még jobban esélyessé teszi. Először akar nyerni hazai pályán.Björn győzni akar, előző versenyén 3. helyet zsebelte be, most nyerni szeretne.
Blixt-et szerintem kivehetjük, a favoritok között van, de elég fiatal és még csak "álmodozik" a győzelemről.
Akikre még lehetne dobni aprót:
Mikko Ilonen : Előző Nordea nyertese, 46-os odds van rá.
Akire ne tegyetek:
Peter Hanson, 34-es odds, fáj a háta.
-
Regirck
senior tag
Seppi - Monaco
Szettek száma 3,5 felet. (1,44 @ bet365)
Mára ez számomra ami válallható, de ennek is kora reggel még 1,5 fölötti odds-a volt. Remélem nem nép tipp ami elúszik.
Plusz még ment egy kemény 50->~500 forintos kami.
-
GabN73
addikt
Na, egy kis gyors kezdés utáni info
Stenson egész jól kezdett, szerintem meg fogja nyerni. Ne kiabáljuk el, de tényleg nagyon jó esély van rá.
Björn az elején bénázott
másik 2 ember még nem kezdte el.
Majd az utolsó nap jelentkezem
-
-
pohár
félisten
válasz stefyY #64821 üzenetére
hazucc!
ez ment mára, plusz egy 200-as puttó, 3+1...
most pedig megyek, és alkotok ebédre egy kis édes-savanyú pipit
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
B-L-A-C-K
titán
Ez már nagyon hiányzott, vagy 1.5 hónapja nem ettem ilyet...
-
pohár
félisten
-
dnl91
tag
Tippmixpronak van már mobilos oldala is, egész jól áttekinthető. Néztétek már, vagy ez csak nekem új?
-
MmDorian
őstag
lassan egy éve megvan az erősítő, de most jöttem rá, hogy nem szoftveresen kéne keresgélni a basszust.
picit följebb toltam, mert kevésnek éreztem. biztos, hogy ma nem rakok semmit, viszont az előfordulhat, hogy a szomszédok még a mai nap folyamán kiköltöznek -
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #64831 üzenetére
650 + kóla
de ez a lightmánia nem tudom mire fel, az a 200 kalória nem oszt, nem szoroz már
iszod a finom édesítőszert, nyamnyam, hányadék (legalábbis én rühellem az ízét, pfej)GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #64838 üzenetére
hát gondolom azért iszod, mert az light, hisz vigyáznod kell mit iszol, fontos az alakod
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #64840 üzenetére
tyű, rendesen beletaláltam akkor
amúgy meg igyál Cherry Coke-ot, annál nincs jobb (na jó, de, a barackos Fanta, amit sehol se láttam már tegnap Debrecenben )GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
pohár
félisten
-
törölt tag
Ez a Harimau Muda B - Tampines meccs is gól nélküli lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest