- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #156252 üzenetére
az én vidi meccsem a kihagyott büntetőddel kb. egyenértékű.
még bukott várhatóra is.
úgy hogy kézfogás.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
a 6.5 over-es meccsekről próbálok leszokni.
a délutániaknál 2 is volt.
és egy 6 gólos.így felbuzdulva, még menet közben megraktam az estieket 2/12-ben.
naná, hogy már csak 1 volt.de azért 24 meccsből 3 db. 6,5+ nem gyenge.
egyébként még mindig nem értek pár dolgot:
papíros mixen miért van meghúzva 20-ban a kombináció határ.
és ha papíroson megy a 20, pro-n miért 13 a határ?
és ha ezt a pro felugráló kérdőjelére meg akarom írni, miért nem lehet egyszerűen...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
zolynet
veterán
35485 H Maastricht - Telstar 1,50
35420 H Almere City - Achilles'29 1,25
38929 H Venlo - Dordrecht 1,30 -> ezt kiveszem, Dordrecht nálam mumus , elvileg simának kellene lennieElső kettővel 1,825x az odds, max 2k amit a holland ligára pakolok.
#156256 lord_m: tegnapi nem jött, ma inkább Hertha győzelemre teszek mint 2.5overre
[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
[CS]Blade2
addikt
válasz Prien #156236 üzenetére
EL-re 1:1-ben gondolkodtam én is tegnap. A másik, hogy nagyon sokszor nyer az esélytelen azokon a meccseken, amiket kiválogatunk. Lehet, hogy 10-es szorzós meccsekre is lehetne játszani, mert 10-ből 3-4 is jön, ha ki van válogatva. Persze gondolom, ha erre raknánk, akkor mind papírforma lenne.
Tegnap is, még az is elment a végére, ami azért volt felrakva 200Ft-al, hogy visszahozza az 1200-t, mert benne volt a Villareal.
A Más eredmény-re mennyit fizetett volna a EL-ben Azt hiszem 3 is olyan lett, ami nincs a listán. 7 körül volt vagy 50 körül?
Amit szabtam rakott a magyarokra, az lenne a koncepciója. -
zolynet
veterán
Brisbane Roar - Melbourne City 2,5over vajon jön-e ~1,6x lehetett
Lassan megint kellene bet-re töltenem ... valami jó kis akcióval megkínálhatnának.Life is too short to stay stock!
-
zolynet
veterán
Összetettem 10 meccset (kami), milyen kombiban játszam meg?
12527 H Bournemouth - Sunderland 1,60
07438 H Hertha BSC - Mönchengladbach 2,40
13288 V Wellington Phoenix - Newcastle Jets 3,20
10486 V E. Frankfurt - 1. FC Köln 2,70
23845 H Torino - Cagliari 1,55
34670 H Newcastle - Cardiff 1,40
09558 D Sao Paulo - Corinthians 2,95
24410 H Monaco - Nancy 1,50
15274 H Rijeka - Hajduk Split 1,406/10 20ft-tal 4200pénzre jön ki,talán kamira több mint szánok, de lehet megjátszom.
-
zolynet
veterán
válasz djculture #156261 üzenetére
Igaz, leredukálom a nagy oddsúakra és az megy 3/4-be.
Vagy ezt 3/5-be 200-al:
09558 D Sao Paulo - Corinthians 2,95
03101 H Düsseldorf - Dynamo Dresden 2,20Life is too short to stay stock!
-
sz_abika
addikt
Djoko + LASK Linz = 1.5x
Azt hiszem ez elég lesz mára.PSN: xszabikax
-
Prien
addikt
Ma Bulgáriába invitálnálak benneteket, Levszki Szófia- Cserno More Várna, Döntetlen vagy Vendég.
Indoklás: már a kupában is volt néhány vaskos, gazdaságilag megtérülő eredmény, itt a bajnokságban miért ne lehetne, főleg amíg a rájátszás nem kezdődik el? Ráadásul a Cserno nem gyenge idegenben, benne van a mérkőzésbe minimum egy dönci.
Prón 3.9x, a vendég pedig 6.75x. Beten még durvább...
1 óra múlva meglátjuk.[ Szerkesztve ]
A kevés is több a semminél.
-
Prien
addikt
Hoppá, ti látjátok az OTP kártyás befizetési lehetőséget a prón???
-
janos1988
addikt
Mai patent sorja 50-el. OM 6+ gól (15x), Hertha 1/2 (25x) és Malaga 1/2 (38x). ~811k várható.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
jpm
senior tag
valaki utalt ki mostanában a sportingbetről?
a hosszú hétvégén utaltam ki, és még sehol semmi. -
szab.tam
nagyúr
Galatasaray - Istanbul Basaksehir (élő) Hendikep 2:0 Istanbul Basaksehir 29,00 Nyitott
Düsseldorf - Dynamo Dresden (élő) Hendikep 4:0 Dynamo Dresden 24,00 Nyitottfanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
nem rakom meg, mert ma más a játékom, de ezt érzem:
Hertha BSC - Mönchengladbach (élő)
Vendég és több (1X2 + Gólszám 2.5)[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Prien
addikt
Tudja valaki? Ha a K&H rendszerén keresztül fizetek be OTP-s Visa kártyával a próra, az mennyibe fog nekem kerülni? Elvileg sima vásárlásnak minősül, gyakorlatilag fogalmam sincs.
-
zolynet
veterán
válasz Prien #156272 üzenetére
Raktam simán egy ötössel, remélem lehozzák innen már a meccset.
Meg ez ment 3/4-be 500-al:
09558 D Sao Paulo - Corinthians 2,95Szerencsére később értem oda és a Dresden már vezetett, így az kimaradt.
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #156252 üzenetére
hááát, mit mondjak.
matekoztam ma egyet.
és elkezdtem kísérleteni vele.
3 szelóból kapásból jött 2.
természetesen csak pro-n és apróval.valóban érdemes ezt kicsit jobban átgondolni...
a témában még 2 életképes kombináció lehet.
nemcsak a 3-as kötés, hanem 3/4, vagy a trixie, ami 2/3 + 3-as kötés.
ezen még számolok kicsit.szerk. rögtön:
a trixie azért nem lesz jó, mert a 4 egységnyi tétből 3-at elvisz a biztonsági játék. holott az másik 3 sima 3-as kötésű szelvény is lehetne, amiből megint bőven elég, ha csak 1 bejön...[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
Hertha BSC - Mönchengladbach (élő) Hendikep 0:3 Hertha BSC 10,00 Nyitott
Montpellier - Marseille (élő) Hendikep 0:2 Montpellier 11,25 Nyitott***
(#156279) zolynet
dárdai miatt lettünk egy csomóan herta drukker.[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz zolynet #156281 üzenetére
nem is tudtam, hogy megjelent könyve.
magyar nyelven? (is? )***
egy kis aprós kamikáze még a nap végére:
Montpellier - Marseille (élő) Gólszám 5.5 Több, mint 5,5 6,00 Nyitott
Malaga - Sp. Gijón (élő) Gólszám 6.5 Több, mint 6,5 5,25 Nyitott[ Szerkesztve ]
-
zolynet
veterán
válasz szab.tam #156282 üzenetére
Fateromnak vettem meg születésnapjára, mondtam neki haladjon az olvasással mert engem is érdekel.
2hét alatt befalta ... én 1Innsbruckéknál meg mi volt 0-0
Csak beakadt egy?!Life is too short to stay stock!
-
pohár
félisten
válasz zolynet #156279 üzenetére
loptam, de csak szaros 800-zal, hozott tiszta 1k-t, nem láttam, hogy ilyen alacsony az odds, de segond, az esti kínaimat állta legalább
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
LyonnaisFan1
őstag
-
yogibear
addikt
Sydney FC - Melbourne Victory 2/1
félidőben 4,85-ért még fogtam a H-t, tét után azonnal leesett 4,45-re
2. fi elején mikor felment az 1X 2 fölé, azt is fogtam szerencsére...Még a GG is jó lett volna 1,8-on meg a 2. gól Sydney 2-n...
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
pohár
félisten
válasz zolynet #156287 üzenetére
nekem 1k-val ment egy City rúg 3-at & Lever & PSV meccs o2,5 & Monaco, jöhet bő 4k
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
yogibear
addikt
válasz yogibear #156289 üzenetére
Na bakker török 1-ben is ott a fordítós játék, szünetben nem raktam, gondoltam kivárok picit, hát nem kellett volna... 4:3 (1:2)... ott is félidőben H-ra 5 felett volt az odds...
2. fi-ben sz@rják a gólokat...
végén még 4:4 lesz[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
LyonnaisFan1
őstag
Egy kis argentína az oroszmásodosztályban, fél óra után többen zuhanyoznak már most, mint amennyi találat született
[link]As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
szab.tam
nagyúr
lőhetne a granada még 1-et:
Zirka Kirovográd - Olimpik Doneck (élő) 1X2 Olimpik Doneck 15,25 Nyitott
Granada - Deportivo (élő) 1X2 Granada 19,50 Nyitottés a svédek is:
Svédország - Oroszország (élő) Melyik csapat szerzi a(z) 6. gólt? Svédország 3,60 Nyitott
Zirka Kirovográd - Olimpik Doneck (élő) Melyik csapat szerzi a(z) 3. gólt? Olimpik Doneck 4,00 Nyitottfanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
yogibear
addikt
Newcastle 2/1
vagy Bolton 2/1
vagy
Dag & Red - Halifax
Shrewsbury - Barnet
esetleg
Crusaders - Coleraine
Glentoran - Portadown
talán
Bradford - Accrington
Portsmouth - Wycombe
Walsall - Macclesfield
Whitehawk - Stourbridge
Yeovil - Solihull Moors
Westerlo - Zulte-Waregem 1/2„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
pohár
félisten
na, gyerünk City, ideje volna az első gólnak végre
ppff, erre meg a nyomi Lever kap egyet, nehogy győzzenek már simán
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
Újpest - Vasas Pontos végeredmény Más 46,00 Nyitott
Las Palmas - Eibar Pontos végeredmény Más 27,00 Nyitott
Napoli - Lazio Pontos végeredmény Más 19,50 Nyitott37 FT TRIXIE
Tét összesen 148 Ft
Várható nyeremény 994 727 Ftbiztos nem húztam le vagy 15*...
-
LyonnaisFan1
őstag
Antal tipszmikszűtéééé? Ilyen büntetőt is csak boti tud összehozni a diósgyőr kárára.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt