- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ETOM
addikt
Kazma SC 2-1 (0-1) Kuwait SC
szerintem itt még lesz gól
Granitas Klaipedas 0-2 (-) FK Utenis
és itt se rossz a 3.5 over beten.
Dukla Praha 2-0 (2-0) Usti nad Labem
ezen meg esetleg mindkét csapat szerez gólt v 3.5 over szintén
[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
zolynet
veterán
válasz zsolti72837 #134063 üzenetére
Nem rossz az, Dortmund II tele van sérülttel.
Ha a norvégoktól véded, áhhh, azt is jól tette szerintem. Még nem tudom mennyivel rakom őket.Life is too short to stay stock!
-
bammbula
tag
válasz zsolti72837 #134065 üzenetére
Szerintem olyan sima hazai győzelem lesz, hogy csak na.
Lehet érvelni, hogy nálunk több az, aki külföldi csapatoknál játszik, több a tapasztalata, de addig amíg nem tudnak játszani, semmire nem megyünk vele. Amatőr hibáik vannak, ha tényleg olyan nagy játékosok lennének, most nem kéne izgulniuk a kijutásért.
Storck egyébként már előre elkezdte a mentegetőzést, amiből mindenki rájöhet, hogy mennyi reményt fűz a csapatához.
[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
A Galata ellen hendiztetni milyen jó ötlet volt...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
djculture
félisten
válasz bammbula #134068 üzenetére
Kedvencem most az öregfiúk bajnokság:
Hétfőn rendezték az öregfiúk bajnokságban az MTK – Újpest bajnoki mérkőzést. A találkozóra kilenc emberrel állt ki a hazai gárda, tizenegy perc után pedig már kettővel vezettek lilák – írja a klub hivatalos honlapja.
Fehér Csaba és Kovács Zoltán találatai után pedig úgy döntöttek, hogy nem folytatják a mérkőzést. A játékvezető lefújta a mérkőzést, az Újpest pedig megkapta a három pontot. A vendégcsapat egymás közötti játékkal vezette le a mérkőzésre szánt energiát.
-
Hunt3r22
őstag
Most néztem a csütörtöki és pénteki kínálatot..akad bőven.
Ti raktatok már valamit?
Xr
-
pohár
félisten
válasz Hunt3r22 #134072 üzenetére
én mára, de Chisnall szépen el is vitte a szelót... helyette pedig először Wrightot akartam, de mondom ez biztosabb lesz, hát nem
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
stefyY
őstag
Mix pipa!
[ Szerkesztve ]
-
-
zolynet
veterán
Bromley gyerünk, húzz bele....
Life is too short to stay stock!
-
djculture
félisten
Én a Babos Tímeával szrtam el a szelót pedig megfogadtam magyarra nem teszek Kinai agyonverte kb..
-
sz_abika
addikt
Hát nem is tudom h sírjak vagy nevessek.
Ma kb minden elment, -10k jött össze kemény munkával. Egy dolgot rakosgattam folyamatosan minden kötéshez. Crepaldi sikerét.
Élőben ment a meccs már, láttam Marcora ász betyár , tizensokat szórt ki a meccsen végül. Szóval első szett, ujjam az all in gombon.
Mark Oosterhuis - alatt 0.5 @ 1.66
Erik Crepaldi 2-1 @ 5.00
4000 * 8,3 , circa 33 guriga.Először visszavettem 2000re a tétet, de mondom menjünk biztosra.
Mark Oosterhuis - alatt 0.5 @ 1.66
Erik Crepaldi @ 2.00
2-es gyűjtő, 1 bet * 4 000,00 HUFSejthetitek hogy mi lett a vége. 7-6, 4-6, 5-7
PSN: xszabikax
-
szab.tam
nagyúr
ti a mai kínálatból is bírtok rakni?
ügyes.erről az jut eszembe, akikkor a heroiista szívja fel az asztalról a kokót. a többek nem értik, de ő megmagyarázza, hogy hernyó nem volt, valami meg kell.
norvég meccs felvezetésről egy szösszenetem. very fájt.
(#134086) sz_abika
próbálam dekódolni, de nem értem.
olyasmi, ha jöbban követed a ritmust, akkor sok zsét kereshettél volna?
közben asszem értem.*****
(#134082) djculture
"Én a Babos Tímeával szrtam el a szelót"
hidd el, ő nem. ő utazik, befiezti a nevezési díjat, kikap. és utána még pénze is marad.
(ha véletlenül nyerésre áll, feladja.)[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz Chereiose #134089 üzenetére
tegyed. tuti pénz.
mindenki nyerni fog a világon 1.9*-es pénzt, aki a norvégokra rak.
általában így szokott lenni.****
szerintem, 0:0, visszavágó 1:1.
ha lehetne, kötésben is raknám...1:1, majd 2:2 is lehetne, de a norvégoknak 3 gólt nem rúgunk.
amikor volt az utolsó forduló, és 2 meccs, ami kellett volna nekünk. egy forgatókönyv volt, hogy ne jussunk ki. jött is a 2-es kötés. azt is vagy 3* leírtam, rajtam kívül senki nem hitte el.
(vagyis asszem még valaki megrakta kötésben.)itt a lényeg az, hogy nem jutunk ki, de azt megint valami igazán lúzeres forgatókönyvvel produkáluk ki.
mint pl. tavaly a debrecen a hosszabbításban bekapott góllal a bate ellen.én annál bénább forgatókönyvet nem tudok most kitalálni, mint a fent említett.
ha kikapunk kint, akkor az túl sima, nincs hurrá optimizmusos reménykedés a visszavágó előtt.mint az utólsó fordulóban is "jogosan" volt.
de a törökök ugye lőttek egy gólt.tehát fogadás szempontból azon kell agyalni, hogy a visszavágó utolsó pillanataiban hogyan tud úgy alakulni, hogy gundi vagy jenő hangja szokásos módon elcsukolhasson:
"gól". rezignáltan. itt szünet, majd: "kutya fáját, megint az utolsó pillanatban, balsors", stb.
aztán jöhessenek a stadionépítést fikázók, beszántók, stb.nem tanultátok még meg?
na: ezt kell lefordítani a fogadás nyelvére, hogy legyenek forintok....
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
mntn
tag
Ez a vendég miért ilyen magas? Még a gólra is 1.65 van.
Ecuador - Uruguay - 1.90 | 3.15 | 4.20
Nincs Suarez azt tudom, de az ecuadori keret sem olyan acélos. -
yogibear
addikt
válasz Prien #134094 üzenetére
Van benne logika, nem egyszer előfordult már ilyen, hogy mendegél feljebb a hazai odds, pedig a papír szerint sima hazainak nézett ki, és az is lett a végén...
Ez is elsőre sima hazai, így rakja is boldog-boldogtalan, és ha jön bukiknak sokat kell kifizetni, így "kétségeket" ébreszthetnek az oddsmozgással és lesz bőven aki X vagy V-t rak, látva a mozgást, így némileg kiegyenlítődik a bevétel-kiadás...
Emellett az oddsokhoz a csoportmeccsek teljesítményét is figyelembe veszik, ami pedig egyáltalán nem mérvadó, lásd anno a jugók elleni pótselejtezős oda-vissza sima zakónk még Csankkal, ha jól rémlik...[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
zolynet
veterán
válasz zsolti72837 #134091 üzenetére
Valóban, de azt csak apróval tettem, az nem érdekes.
Viszont a Bromley, na azoknak bizony a jóóóóóóóó "+!'%+"!%'"+%'"+!
Csak a vereséggel nem számoltam, 100% biztos voltam benne hogy nyernek, áhh.Life is too short to stay stock!
-
L_YKing
addikt
Azert lassan mar hianyzik a mix.
Lehet hetvegen durrantok egyet. Csak nem nagyon lesz semmi.Nem talaltam semmit, hagyom. Jovoheten viszont tuti lovok egyet.
[ Szerkesztve ]
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Vandit.
addikt
válasz yogibear #134095 üzenetére
Idegenben tolnak egy 2/1et amit megbeszéltek, aztàn itthon meg egy X és ennyi. Jó magyar szokàs szerint inkàbb bundàzunk és keresünk egy kicsit, minthogy kijussunk
[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest