- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bammbula
tag
Gratulálok mindenkinek!
BLACK, neked ÓRIÁSI gratula, lesz mit el szórni a jövő heti BL-re.
Linem: Az nem semmi, érdemes jól átgondolni. Bár én szerintem hagynám a helyedben.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
B-L-A-C-K
titán
Ezt már szeretem ha mindenki nyer! Grat mindenkinek, én meg ma kidobtam az ablakon 800 ezret...
-
Soulfly842
addikt
B+ most akartam rakni egy szelvényt vagy 5 papírral egyben,hogy Nikolic rúg egy gólt és nyer a Legia, erre már az ötödik percben megszerzi a csapata az ő góljával vezetést!
-
zsolti72837
addikt
válasz Soulfly842 #130207 üzenetére
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Krisz79
őstag
Van még mára megérzés a tarsolyotokba?
Vagy már mindenki pezsgőbe fürdik?
Black biztosan...
Mi meg szárazéknál vagyunk?[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
Zjunior
veterán
Juvét senki se rakja?
[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
szállitó
senior tag
Tud valaki kocsmát benzin kútat ahol van terminál ilyenkor???
-
zsolti72837
addikt
-
zsolti72837
addikt
C0d3r: Darts-hoz grat.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Soulfly842
addikt
válasz Soulfly842 #130211 üzenetére
Még szerencse, hogy ez az ellenfogadások napja! Most az elején betoltam utána picivel egy ilyet is - gondoltam nem várok most az utolsó meccsig!
[ Szerkesztve ]
-
juliabrilke
veterán
Boldog vagyok, hogy a Stuttgart most tud nyeri első alkalommal.
Meg is érdemli az a csapat, aki a 4. percben 11-est hibáz. -
szállitó
senior tag
válasz juliabrilke #130231 üzenetére
Volt már győzelmük csak nem otthon.
-
Linem
senior tag
Remek, a Rosenborg is vereti magát. Ez már hihetetlen, hogy 67% birtoklással és 10 lövésből a Bodo jött ki jól. Remélem összeszedik magukat a maradék fél órában és rúgnak kettőt.
-
Dani_kp
addikt
Erre a meccsre kellene egy HF/FT 1/2 és akkor jönne egy kis plusz is a hétvégén.
[ Szerkesztve ]
https://ingatlan.com/33821564
-
C0d3r
addikt
válasz zsolti72837 #130218 üzenetére
Köszi!
De...
én nem is raktam darts-ot. -
Soulfly842
addikt
Pff... Nikolic mesterhármas...
-
-
szállitó
senior tag
A VG Sporten stúdiójában Bernt Hulsker korábbi válogatott futballista, most szakkommentátor az asztalt verve kiabálta, hogy „Álomsorsolás! Álomsorsolás!”
A norvég sportcsatorna szakértővel megerősítve közvetítette a sorsolást, és, amikor a saját nevük kihúzása után leesett, hogy már csak Magyarország jöhet, mint ellenfél, a korábbi válogatott futballista, Bernt Hulsker nem rejtette véka alá, hogy mennyire örül a mieinknek. Az asztalt verve kiabálta, hogy „Álomsorsolás! Álomsorsolás!”
„Hatalmas lehetőséget kaptunk, hogy ott legyünk az Európa-bajnokságon. Ez álomsorsolás volt – mondta később már lehiggadva. – Jobb csapatunk van, mint a magyaroknak, ennél jobban nem is alakulhatott volna. Most Högmón (a norvég szövetségi kapitány, Per-Mathias Högmo) van a nyomás. A győzelmen kívül minden más eredmény hatalmas csalódás lenne.”
Egyetértett vele Nils Johan Semb is, aki szintén úgy vélte, hogy két meccsen nem lehet kérdés, melyik csapat fog továbbjutni. „Bármelyik másik csapatban több sztár van, a magyaroknak nincsenek sztárjaik.”hacki87 Mint újdonsült vőlegény a nyeremény fele téged illet ezt ne feledd
[ Szerkesztve ]
-
tigipuf
senior tag
válasz Soulfly842 #130237 üzenetére
Jó lenne ha már a válogatottban is betalálna néha, mondjuk pont most esetleg ha kérhetnénk a norvégok ellen legalább kétszer ,ha már ennyire örülnek nekünk!
[ Szerkesztve ]
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
bodojani
csendes tag
A hét elején kaptam a Pro - tól 3000 ft nyereményt, tegnap meg 3 találatom volt az ötöslottón. Szerencsés hét... (az előttin meg itt nyertem egy 16GB - os pendrivot)
-
ETOM
addikt
Las Palmas gól se lesz ahogy nézem
-
Soulfly842
addikt
válasz Soulfly842 #130223 üzenetére
Itt már valószínűleg a Getafe, Legia kipipálva, Partizan idegelt egy kicsit, amikor a Javor elment egy góllal 9. percben, de már szerencsére időközben fordítottak.
Besiktas-Rizespor meccsen Besiktas fölény, de egylőre 0-0 az állás.
Iraklis-PAOK ugyanúgy indul, mint a Partizan meccse, de remélem ott is legalább egy döntetlent lehoznak a csapatok. Utoljára 2008-ban tudott nyerni az Iraklis a Paok ellen. Mindig hoztak legalább egy döntetlent, vagy Paok nyert.
Inter-Juve meccsre kíváncsi leszek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- PlayStation 5
- Yettel topik
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Macska topik
- Projektor topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest