Új hozzászólás Aktív témák
-
South Velen
addikt
Lucic-Baroni is milyen rohadt könnyen nyer, hát persze hogy ez is csak a szett+brékelőnyből vesztő Beck-en fog elmenni. Pedig megfogadtam már, h 1,5 odds alatt no bet.
[ Szerkesztve ]
-
alázógyík
addikt
válasz South Velen #130602 üzenetére
Sevastova könnyedén hozta az első szettet.
Érdemes kivenni? -
South Velen
addikt
-
Rx
aktív tag
BL kami
keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
fmx
aktív tag
Ramos és Modric valószinű lesz.
-
alázógyík
addikt
válasz South Velen #130611 üzenetére
Pedig zseniálisan játszik a Lett csaj, nagyon szép dolgokat csinál.
-
-
zolynet
veterán
válasz South Velen #130615 üzenetére
Igaz, olyan kis búvalb*szott.
De ez most jó nekem, maradjon is csak ilyen leszedált.Life is too short to stay stock!
-
Dani_kp
addikt
Nekem mára ez ment:
M. City + ATMA
odds: 1,9 (bet365)
tét: 3k.Kaminak meg lehet ez megy:
CSZKA - M. Utd X + Real + 'gladbach
Tippmix odds: 62,01[ Szerkesztve ]
https://ingatlan.com/33821564
-
spm
tag
Kösz srácok!
Estére is érzem picit ezt a 'mindkét csapat lő két gólt' a két KHL és egy SHL meccsre, meg is raktam kisebb téttel. Remélem jönni is fog szépen nyugodtan, de a KHL-től azért tartok kicsit.
BL-re lehet próbálok egy tipszmiksz-lottót, azaz 3-4 pontos végeredményt 1-5k-val egyenesbe. Ha beüt, irány Vegas.
-
zsolti72837
addikt
válasz South Velen #130585 üzenetére
Raktam Szevasztovára. Köszönöm.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
C0d3r
addikt
válasz Soulfly842 #130631 üzenetére
Ugye ez a kiemeléses cucc, ezt hogy kell értelmezni, hány találattól fizet?
Szerk.: pontosabban fix tippek.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz C0d3r #130634 üzenetére
7/8-as és a tippmix mobil felületén a kijelölés a fix meccsekre gyönyörűen működik
a sima real és a real hendi a nem lefixált, a többinek jönnie kell.
Még kényelmesebb és gyorsabb is mint számítógépen böngészőből összerakni a szelvényt.
Amikor kijelöltél mindent a nyomtatásra kattintva gyönyörűen ki lehet jelölni a lefixálandó meccseket.
**
Kicsit merész kombi amit most bepróbálok, de nagy most a real lendülete A szerencsejátékban van szerencse-faktor is, ha valaki nyerni akar rendesen.
A megérzés azt mondta, hogy ezt a realt most nem lesz egyszerű elverni, akárkikkel is álljanak fel
Próba szemcsere! Kecsegtetőek voltak az oddsok nekem.
[ Szerkesztve ]
-
C0d3r
addikt
válasz Soulfly842 #130635 üzenetére
Ez nekem új, és nem is teljesen világos. Pro-n pl. nincs ilyen, ha egy meccsből rakok két eseményt, simán kiköpi a kötéstiltást.
Fura, hogy ennyire különböznek.[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz zsolti72837 #130599 üzenetére
AMC nincs az Invitelnél, M4 be sincs állítva a TV-n, nem is fogom sose, nem fogom növelni a nézettségüket még véletlenül sem, Sport1-2-s meccsek meg totál nem érdekelnek
pedig a Real & City meccsre fogadok majd valószínűleg (meg ATMA talán), azokat nézném is
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
South Velen
addikt
-
Jarod1
addikt
emberek hogy a fenébe lehet 3,4 es odds a Real Madridra? Nem játszik Ronaldo?
-
-
sz_abika
addikt
Timea Bacsinszky (adogat) nyeri a(z) 7. játékot @ 1.25
8 000,00 0,00Kommentár: "A gyors pályának köszönhetően nem volt brék még"
Hát mikor máskor
Nem baj, úgyis negatív spirálban voltam, ez legalább bezárja.PSN: xszabikax
-
Soulfly842
addikt
válasz pohár #130637 üzenetére
Nekem szerencsére mind a 4 van, beállítom kedvencek gombra 4 csatornát, s van egy 21 colos monitor, s egy 80 CM-es Full HD led tv egymás mellett a gépre kötve, egy stb-vel, a nagyobbik tv-n váltogatom a csatornákat, de a fő meccs a PSG Real lesz, a másikon pedig a TVGO fog futni a háttérben valószínűleg a Manchester/sevilla vagy a CSZKA-MU-t...
Egyik kollégám hasonlóképpen tolja csak ő még projektorral egy harmadik meccset is szokott a falra vetíteni kicsit magasabbra...
-
pohár
félisten
válasz Amarth #130643 üzenetére
na jó, felétek lehet, de Nádudvaron se analógon, se digitálison nincs
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
L_YKing
addikt
válasz zsolti72837 #130629 üzenetére
Nem kellene minden masodperben hszt irni. Mehet egy hszbe az egesz.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- Braun HC5030 hajvágó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest