- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
Újra belevetettem magam a papíros fogadási rendszerbe, kérdés: lehet szelvényt feladni vasárnap Pesten valahol?
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
tigipuf
senior tag
A kazan meg veri szépen a lokomotívot,nem is rossz oddsért
plus44:szerintem sok helyen,benzinkutak,vasárnap is nyitva tartó kis boltok,ahol eddig is volt lottózó.[ Szerkesztve ]
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
Chereiose
addikt
B-L-A-C-K mekkora mázlista vagy tényleg utolsó percben megvan a hendi Akkor már csak egy barca győzelem kellene neked
-
tigipuf
senior tag
Ne zaklassátok már ,eltépett kocsival valami tutit tenni nagy téttel
-
yogibear
addikt
Hobbitka nem lesz? Akkor tuti 1X
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Chereiose
addikt
Tippmixprónál mégis mi a jó eget csinálnak? Fél órája vége a roma meccsnek és szarnak jóváírni a pénzt...
-
!Tupac!
tag
válasz Soulfly842 #125716 üzenetére
Aaaaaazzzziiiigggeeeeen... "felvehető most" opció nincs?
Meg azt hogy csináltad hogy gg/végeredmény +gg egy szelvényen?
De nagyon szorítok, ez nem semmi fogás lenne
-
tigipuf
senior tag
válasz Soulfly842 #125716 üzenetére
Hát ez nagyon ütős,én szurkolok neked az tuti!!Az united meccs jól felszorozta,remélem jön a porto meg a juve,szép fogás lenne!
Tényleg a 2 fogadást a united-liverpoolra,hogy engedték egy szelóra,ez érdekes"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
pohár
félisten
válasz Soulfly842 #125724 üzenetére
hú, ezek a Porto meccsek, amik mindig a nagytétes szelók utolsó meccsei... néhány topiklakó még emlékszik arra az estére, amikor nekem egy Porto győzelem kellett már a 47 ezerhez, és az utolsó percben, egygólos Porto vezetésnél az ellenfél 11-est kapott...
azok a régi szép idők, mikor még nem bundavadász volt a tippmixtopik, meg viccesnek tűnő átnevezősdi
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
tigipuf
senior tag
válasz Soulfly842 #125724 üzenetére
Ja így már értem ,akkor is sok sikert
off:Az ute-fradi tuti nem lesz 0:0 így előre beköhögöm[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Soulfly842 #125727 üzenetére
persze, hogy szurkolunk... jópénzért bármit
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
szab.tam
nagyúr
válasz Soulfly842 #125727 üzenetére
ez természetes, hogy drukkolunk egymásnak.
az is, ha ez a szerencsétlen juve valamiért mégis megfordítaná a meccset, részemről rögtön megy egy 1x a porto meccsre...
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
tomrRRR
senior tag
Jó a spori a Barca meccsen 4x kezezés, mikor hozták be ezt az új szabályt, hogy a játékosok is beleérhetnek kézzel nem csak a kapusok?
The easy day was yesterday!
-
Soulfly842
addikt
Kapufát követően Pogba előtt egy tétlen játékos, kapus verve és pár méterről nem lövi be... áó...
-
Chereiose
addikt
B-L-A-C-K ma is szépet kaszált
-
Soulfly842
addikt
A Chievo visszaállt védekezésre, a Juve 4-3-3-as támadóbb felállásra. Kezdenek felpörögni az események. Minél előbb kellene egy egyenlítés.
-
bammbula
tag
válasz B-L-A-C-K #125736 üzenetére
Gratulálok! ☺️ Köszi, hogy osztottak a tippet, nekem is hozott mára 7300at tisztán! Holnapra esetleg valami hasonló 90+ ban fordítószolgáltatás tipped van már?
Épp a Fradi gól elott raktam volna 8as oddson a vendég győzelmet 2ezerrel, erre meg be lövik. 😢 Egy picit igazán várhatóak volna.
[ Szerkesztve ]
-
Chereiose
addikt
Kurv@ anyját a fradinak, hogy nyertek Jött volna a barca és fradi x + 2.5 alatt.....
Megint hiába jött ma pár fogadás, ugyanúgy nem haladtam semmit előre, max a tétek jönnek vissza.... -
Soulfly842
addikt
11-es a Juvének!
Góóóóól!
Van még remény!!
[ Szerkesztve ]
-
tomrRRR
senior tag
-
Soulfly842
addikt
Basszus, pedig most ez nagyon közel volt egy nagyon durca sikerhez
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest