Új hozzászólás Aktív témák
-
C0d3r
addikt
Fene, jól kiment a fejemből a Wolverhampton, tegnap is szemezgettem vele, egyelőre úgy tűnik ajándék lett volna...
-
B-L-A-C-K
titán
Na semmit nem találtam, talán ha bekap az egyik egy piros lapot utána lehet gondolkodni, de így talán csak a Celtic következő gól van, de annak olyan kicsi az oddsa hogy nem rakom meg.
-
!Tupac!
tag
Monaco lövi a 2.at.. Nagyon nyomnak.. Szaladok is hogy elérjem
[ Szerkesztve ]
-
Digestive
veterán
Basel & Dinamo
Raktam egy olyan élőt, h nyerik az 1. félidőt!
(#123057) !Tupac!
Be is rúgták, csak les volt!
[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
Na egy Basel fordítás, Rapid gól, és min 2 gól a Dinamo meccs második félidejében rendel
Basel alakul 1-1
Leedset de kár volt lehagyni, és a szorzó is szép volt
Wolves jó volna ha nem kapna még egyet
[ Szerkesztve ]
-
Linem
senior tag
A Rapid - Shakhtar meccsen is történhetne valami.
Csak írnom kellett.
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Mocskos Pró jobb oldalt az élőnél (nem az eredményeknél) írja a Leedset, de fogadni meg nem enged rá, Kb rohadjanak le...
Meg az élők közt is ott van a sorban... elmennek a fenébe...Az lesz a mai 2/1...
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
szab.tam
nagyúr
Skenderbeu (Alb) 1-0 Dinamo Zagreb (Cro)
1. égetnek 1.15
2. szerb zászlót égetnek 3.45
3. szerbet égetnek 8.75ja, most nézem, hogy a dinamo az horvát....
na jó, akkor közösen égeetnek szerbet...****
ez még jöhet:
4/5
Celtic - FF Malmö Pontos végeredmény Celtic 2:1 7,75 Nyitott
Basel - Maccabi TA Pontos végeredmény Döntetlen 1:1 7,25 Nyitott
Skenderbeu - Dinamo Zagreb Pontos végeredmény Dinamo Zagreb 3:1 16,25 Nyitott
Valencia - Monaco Pontos végeredmény Valencia 2:0 6,75 Nyitott
Rapid Wien - Sahtar Doneck Pontos végeredmény Sahtar Doneck 1:0 8,00 Nyitott[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
-
szállitó
senior tag
-
yogibear
addikt
válasz szállitó #123072 üzenetére
Azért leszek mérges magamra, mert ezt meg a Doncastert sejtettem 2/1-re 22-es odds volt mindkettőre... aztán végül persze hogy nem raktam és le fogják hozni... bet statja is erre mutat meg a 40. perces Licc gól is...
-
szállitó
senior tag
Ááááá Eleredt az eső cinciben pedig most kezdödőtt volna a 2. fixem
-
C0d3r
addikt
válasz C0d3r #123000 üzenetére
A legkisebb is számít.
Egyébként az elég kemény, hogy a mai hokimeccsek közül csak kettőn nem jött az over 3,5. Kemény arány, pedig kb. annyit fizet mint focinál az over 1,5.
És ennyit az ajándék Wolves meccsről.
[ Szerkesztve ]
-
!Tupac!
tag
Huh nagy sprintbe letoltam azt a km-ert mire hazaérek 1-1.. Ezt már szeretem--->1k-->2,6k.
[ Szerkesztve ]
-
szállitó
senior tag
Na jóccakát mindenkinek.
-
pohár
félisten
válasz pohár #123013 üzenetére
kellett nekem kötésben rakni, genyó NYY elszúrta, csak 1-gyel nyertek
na jó, ha a Hull megtartja a győzelmet, akkor visszajön a bukó
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Linem
senior tag
Rapid gyerünk! Kell az a 2.5 over. Azt hittem 9 gólos meccs lesz. Erre ezt az 1-et is alig tudták összehozni. Lassan már mindenki besárgult a meccsen.
(#123091) B-L-A-C-K:
[ Szerkesztve ]
-
Linem
senior tag
Ez a szelvény is bukó. Pedig szép lett volna. Viszont a kombinált jött, csak fogalmam sincs, hogy mennyit nyertem. Ha jóváírják, majd kiderül.
-
yogibear
addikt
Zágráb 1/2
75. perc környékén a Zágráb - Basel győzelem majdnem 7-es odds volt összesen... csak pont lockolták Basel gól miatt, hagytam a francba, erre nem adták meg...
Na nyomi Celtic a 95. percben kap gól... jó pénz lehetett...
Izraeli meg a 97-ben egyenlít mennyi sékelbe került nekik a skót bíró?
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
ha a többiek el nem cseszik a végén, akkor a zágráb a végén hoz egy kis aprót.
de itt még lesz egy egyenlítő gól valahol.
régen volt már, hogy 90. perc után ne elment volna, hanem jött szelóm.a végén még a malmö vagy a maccabi végez ki.
b+. én csak poénkodtam.
ez kész....
97. perc basel...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
C0d3r
addikt
A varázslatos hosszabbítás időszaka, mikor vörösben izzik a monitor...
-
B0V9B
tag
Kötsög rohadt Basel 97. percbe kapja a gólt 70%-es labdabirtoklás mellett hogy a áááááááááááá
ez az egy meccs kellett volna 50 ezerhez 200-ból, kajak letopom már magam hogy mindig ez van... jóhogy nem jövőhét szerdáig játszottak...Na még a Leeds is 0-2-re megy 89. percben azt 2-2....
Nagyon elkúrták ezt az új kínálatot mert arra nem lehet fogadni hogy a 87. perc után mennyi gól esik a meccseken... már rég gazdagok lennénk[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest