- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
L_YKing
addikt
aalen...
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
szab.tam
nagyúr
ha nem jött volna rám a vasárnap du-i, végtelen lustaság, ezt a tutit pakolnám meg.
de nem vagyok hajlandó átöltözni, majd fél kerületet átvillamosozni egy buktáért.ez az a fajta szelvény, amiért harapok, ha valaki nyertesként mutogatja felbujtásként a többieknek a buktára, és röhögök, amikor sirdogálnak sokan, hogy 1-en ment el.
de most olyan jó lenne megtenni, csak messze van...*****
az előző átdolgozása, ahol kivettem a 3 legkisebbet, mert ugye azok szokták vinni a szelót, és növeltem a tétet.
viszont ez kifejezetten tetszik.*****
*****(#110906) Dinter
valószínű azért, mert a fogadók többsége 1 vagy x-re tett.
az irodák így kompenzálnak.
akinek van esze, az most rak a realra.
akárhogyan is, de behúzzák.
a feljebb lévő szelóra azért nem terveztem rá, mert egy élő szelómon már rajta van....[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Dinter
addikt
Real oddsa mitpl ment fel 1,3-ról 1,7-re, a Celtaé meg mitől feleződött meg (9>4,5)?
-
B-L-A-C-K
titán
Oké, everton 2-0
-15 +2,5 kami. Lehet ezt a hetet nem kellene már eröltetni, amit rakok még féletlenűl sem jön...
-
Chereiose
addikt
Fasz United, sose nyernek amikor rakom....
Hát akkor lehet a maradèk 500 bol gladbach, chelsea megy...
-
pohár
félisten
válasz Dinter #110906 üzenetére
gondolom a meccsre már akkor megvoltak az oddsok, mielőtt kidőlt volna Modric - Bale - Benzin, így hirtelen ugrott egyet a kiválásukkal az odds
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Hunt3r22
őstag
Megint jó hetem volt, konkrétan semmi.
Xr
-
Jarod1
addikt
Na united meccsért már nem kell izgulnom...kuka. zsinórban 3. Kettesem van a lottón..
-
Vandit.
addikt
Bruges, Belupo X és GG
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Vandit.
addikt
Válogassatok:
Altach - Austria Wien
1X2
2015.04.26. 16:30 Döntetlen 3,30Gent - FC Bruges
1X2
2015.04.26. 18:00 Döntetlen 3,20Randers - FC Köbenhavn
1X2 + Mindkét csapat szerez gólt
2015.04.26. 19:00 Döntetlen és igen 4,55Grasshoppers - Young Boys
1X2
2015.04.26. 16:00 Döntetlen 3,30Slaven Belupo - Hajduk Split
1X2
2015.04.26. 17:00 Döntetlen 3,30[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
ted_mosby
senior tag
Szép volt Klose!
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
tigipuf
senior tag
Éreztem én,hogy az united meccset nem kellene piszkálgatni,persze mégis beleszaladtam
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
L_YKing
addikt
teniszen összeszedtem 13K-t plusszba, lehetett volna 25K plussz is csak mind elment focira..
50K-t leutaltam
maradt 3K.. meglátjuk mi lesz ebbű
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Duisburg V... szó'tam tegnap.
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
L_YKing
addikt
Dinamo
[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
Na még az Elfsborg is leszopat...
-
ted_mosby
senior tag
A holland bajnokságban eddig 4 meccsből 3 lett x. Kétesélybe az utolsó meccsre HV-re lehet tenni nagyobb összeget 1.3-ért.
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
yogibear
addikt
Juve már most rápihen a Real elleni BLre.
akooos: Duisburg 2,35-re allin és már jó is lennél. Szó'tam tegnap...
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Hunt3r22
őstag
3-0 az Evertonnak.
Szép munka MU
Xr
-
Vandit.
addikt
Élőzőknek:
Sabadell X.A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
ted_mosby
senior tag
Mit csinál a Lazio Megint egy 1-1 ... elegem van már
-
L_YKing
addikt
Lazio szopó... de éreztem.. persze más elvitte..
-
L_YKing
addikt
Beszarok
Kerber elverte wozniackit is
-
ted_mosby
senior tag
válasz ted_mosby #110930 üzenetére
rég nem voltam ilyen ideges szelvény miatt.. ezen a héten minden elment ami elmehetett valami szörnyű. Ez a Lazio is hogy lehet egy ilyen buzi banda, már elnézést.
és ilyenkor a felesleges cselek, meg stb. még rádob egy lapáttal erre a szar érzésre.
[ Szerkesztve ]
-
jokerbet
csendes tag
Ma a biztonságra mentem a mai nagy tétesemmel
[ Szerkesztve ]
-
ted_mosby
senior tag
Közben már vezet a Bröndby és a Monaco is.. Minimalizálnom kell a megjátszott meccsek számát , úgy látszik.
-
Linem
senior tag
A Győr pénz nélkül minek erőlködik. Inkább eladták volna a meccset. Ez a szelvény is kuka.
Maradt még 3. Ha azok is elmennek este, akkor ez lesz az első hétvégém, amikor semmit nem nyertem.[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
Fiorentina negyedóra alatt egy épkézláb támadást nem bírt vezetni egy ótvar formában levő Cagliari ellen
PSN: xszabikax
-
mango21
csendes tag
Sziasztok!
A hétvégén semmit sem sikerült nyernem, rengeteg meglepetés volt.
Most ezeket gondoltam ki a hét elejére:Valencia - Granada H
Bournemouth - Bolton H
Moreirense - Sporting CP V
Ath. Bilbao - Real Sociedad HOdds összesen 4,07
Mi a véleményetek? Még nem tudom pontosan, hogy mennyivel rakjam meg, de kb 5e Ft-ra gondoltam.
Melyik oldalon tudom megnézni a hiányzó játékosok listáját?
Előre is köszönöm.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz ANDROID??? #110944 üzenetére
Jó kaimra sose építkezz senkitől, csak a nagy tétesekre, de mint látod ez a hét katasztrófa nekem is, és mindenkinek szinte...De sajnos ez benne van a pakliban...
-
Atti1112
aktív tag
Honvéd +1
Segítsetek, ha tudtok ! Köszi !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?