- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
Juve jó, Ipswich jó, Norwich jó, már csak egy gól kéne a Realtól... ilyen stattal csak összejön a végéig egy
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Chereiose
addikt
Neten meccs előtt 500-zat raktam az X-re, de most 1500-zat tettem az Atleticora 6.5-èrt, hátha a semmiből jön a szokásos gól....
-
csababarca
őstag
Mindenre gondoltam az atma-realon,de hogy 0:0 lesz, azt zártam ki legelsőnek...erre tessék,0:0.
Persze megint jött minden,ipswich is juve is...
elegem van már.iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
yogibear
addikt
Wycombe - Exeter már 101 percnél jár
90+11. perc sárga lap.
90+12. perc hazai gól.
Persze 11-esből, hát hogyne...[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
B-L-A-C-K
titán
Új fajta tippmixig akartam várni a visszatéréssel, de lehet holnap megtöröm a jeget....
A meccs a Barca lenne. Egyszerűen nem tudom elképzelni ne legyen sima az a meccs. Vendég oldalon egyedül Daniel A. játékára nem lehet számítani eltiltás miatt, ettől eltekintve full kerettel lesznek. Hazai oldalon akik biztos nem játszik azok kulcsjátékosok, azaz Thiago Motta, mert még mindig sérült, Marco Verratti, Zlatan Ibrahimovic meg eltiltott, ezen kívül David Luiz se 100%-os sérülés miatt. Szóval PSG-nél a baj nem kevés, és hülye lenne egy majdnem full keretes Barca ezt pl egy 0-0rá kihozni (szándékosan mert jó nekik felfogással). Nálam ez fix V.
Ha úgy döntök visszatérek, és rakom akkor max téttel megy azaz 50 ezerrel. Tiszta 35 ezret hozna mixen ha nem esik tovább az odds.
-
lecsokolbi
aktív tag
sz_abika
Timike nyerni fog?
- Mindenki hazudik! -
-
csababarca
őstag
válasz B-L-A-C-K #109260 üzenetére
Figy én barcás vagyok, meg nem tudom mennyire vagy eleresztve,de azért ne hamarkodd el.
Hétvégi meccs jó példa,hogy a barca mennyire bele tud aludni meccsekbe,idegenben főleg.
BL-ben meg a visszavágókat hagyományosan képesek elrontani, és kényelmesre venni a figurát.Szóval hiába a sok hiányzó hazai oldalon, a Barca idegenben nem hiszem,hogy meg fog szakadni.
Hiába a csapatom,idegenbeli bl odavágón nem tudok bízni bennük.
Mondjuk ettől függetlenül V-re veszem én is, de kombiba fogom húzni, ez biztos.[ Szerkesztve ]
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
B-L-A-C-K
titán
válasz csababarca #109262 üzenetére
"Figy" ha elmegy 50 ezer nem leszek öngyilkos, te még új vagy itt, most kihagytam egy hosszabb időt így nem tudtad követni a játékomat. A lényeg ennyi a max tétem, ennél többet 1 szelvényre nem raktam még, ment már el sokszor ilyen, de sokszor jött is attól függetlenül hogy ennyivel megfontoltan és ritkán rakok. De a lényeg ha esetleg elmegy biztos nem fog jól esni, de nem is leszek kikészülve miatta.
Viszont még tényleg átgondolom.
Illetve még annyit hogy egy hétvégi bajnoki meccsel nem lehet összehasonlítani egy BL negyeddöntős meccset, minden topp csapatnak a BL az elsődleges, nem a bajnokság. Így ha esetleg nem is nyernek nem hinném azért lenne mert ellustulnak majd, meg jó nekünk az X is szitura mennek.
[ Szerkesztve ]
-
ANDROID???
addikt
Akkor a real funok lehet örülni...
-
csababarca
őstag
válasz B-L-A-C-K #109263 üzenetére
Én csak gondoltam mint barcás, megosztom a véleményemet a meccsről,hátha (másnak is) segít, vagy valami.
Szóval,csak azt akartam kihozni,hogy nem biztos,hogy a Barca meg fog szakadni idegenben. Mondjuk a PSG meg igen, és idén a Barca veszélyes tud lenni,ha nagyon kinyílnak ellene.
Nehéz ügy.
Mondjuk nálam tiltólistás a csapatom, idén főleg, ahányszor tettem rájuk,annyiszor buktam be. (gólok száma, vagy a kimenetel,vagy minden rossz volt..)De hajrá!
Mivel én is lehet kivételt teszek,és rakom, duplán drukkolok![ Szerkesztve ]
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #109260 üzenetére
nemá'! ( )
a hetem:
ugye tegnap szívás:
031 1 Amkar Perm - CSZKA Moszkva 6.85 --- --- 1-0
060 1 Valencia - Levante 1.29 --- --- 3-0
068 1 Liverpool - Newcastle 1.35 --- --- 2-0
21k*2.43810=51.200
mert hát ugye nem a cszka nyert.
-> -21k...a feljebb már említett logika miatt kivettem a 2 maradék meccset a cszka bukás után, (volt még idő), és hozzáraktam a juve-t.
rá sem néztem, csak a real meccs után nyitottam meg az eredmények panelt...
jött:
24k*2.43810=58.515...***
volt még egy kami 3/4 2k-s szelóm, de ahhoz a real hendi kellett volna.
ezeket eltaláltam:
054 1 Ironi Kiryat Shmone - Maccabi TA --- 3.25 ---
056 1 Düsseldorf - Kaiserslautern --- 3.20 --ezeket nem:
065 1 Perugia - Varese 1.38 --- --- ezt x-re vettem. ( )
107 1 *(1-0) Atl. Madrid - Real Madrid 1.43 3.50 5.25
ezt meg v-re.
ha az 1 fi-ben lerendezik az atma-t, akkor még jöhetett volna +27.500...
ez fájt, de azért a fő szeló fontosabb volt, hogy jött.**
**
**holnapi nagytétest még nem tudom, de ezekkel szigorúan kombinálok.
túl nagy nyereség lehet benne, nem bírom kihagyni...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
B-L-A-C-K
titán
válasz csababarca #109265 üzenetére
Persze vélemények jöhetnek, hiszen azért is van a fórum...
-
pohár
félisten
válasz ANDROID??? #109264 üzenetére
akartad mondani fan...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
lecsokolbi
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #109267 üzenetére
én meg azzal szemezek, hogy 2,5 alá igen csábító 2-es szorzóért. Kevés gólos meccset érzek szintén vendég sikerrel. 0-1 eredményt lehet valami apróval külön megdobok. Igaz, hogy ott van hátul szilva bácsi de azért egy csavart kifli férjen már be!
- Mindenki hazudik! -
-
szab.tam
nagyúr
válasz pohár #109268 üzenetére
nem értesz hozzá!
fun, fen, fan.
ez teljesen rendben van.
ez ugyanaz a kínaiban, mint az itthon előforduló -andó, -endő, -ondó...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
B-L-A-C-K
titán
válasz lecsokolbi #109269 üzenetére
A 2.5 gól alatt/felett szerintem elég lutri, azaz ilyen írás vagy fej alapú szitu nálam. Amúgy ha a statisztikát nézzünk inkább több mint kevesebb legutóbbi 5 meccsük:
2014.12.10 Barcelona - PSG 3 : 1
2014.09.30 PSG - Barcelona 3 : 2
2013.04.10 Barcelona - PSG 1 : 1
2013.04.02 PSG - Barcelona 2 : 2
2012.08.04 PSG - Barcelona 2 : 3[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #109271 üzenetére
én pl. teljesen más szempontból szoktam megközelíteni.
2 napos forduló.
klónozzák-e az előzőt, vagy totál más lesz.
szerintem az utobbi.
->
a mai 2 meccsen született össz 1 gól.
a szerdai totál más lesz.
szerintem.
ezért is fogom megrakni a hendiket, overeket.
de még pontosan nem tudom, melyikeket.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
-
adrian94
őstag
Ezt, hogy lehetne a legokosabban kihasználni ?
1. fogadás Barcára, ha bejön akkor 5250 ft nyeremény (tiszta 2250 ft) és élő tipp ára vissza
2. fogadás élőben PSG vagy X-re rakni és akkor ingyen 300 ft haszon
-
L_YKing
addikt
E-sport eredményeket lehet valahol nézni?
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
B-L-A-C-K
titán
Sajnos nem az enyém...
-
sz_abika
addikt
válasz adrian94 #109275 üzenetére
Nekem 5.5 sárga alatt van most megrakva, élőben meg rámegyek arra, hogy a PSG lő több szögletet.
Tegnapi bátrabb teniszek nagyon besültek és a meccseket elnézve nem is érdemtelenül.
Mára viszont Wawrinka+Berdych+Dodig/Melo igen jó kis napközbeni duplának tűnik.
Kami tippnek pedig Paire very Simont.[ Szerkesztve ]
PSN: xszabikax
-
expander
senior tag
1.7-ert adjak a bayernt is, en ott is egy szukos vendeg sikerre szamitok
-
akooos
veterán
válasz expander #109292 üzenetére
Én nem érzem a Bayern győzelmét ma. Tegnap is 2 döntetlenre számítottam, ha a Juve nem bundázik be is jön. Ma Barca győzelem 99% de a Porto meg fogja lepni a Bayernt, főleg ennyi hiányzóval. Egy X kinéz nekik. Úgy is lesz visszavágó Münchenben, ott simán továbblépnek majd.
-
szab.tam
nagyúr
olyan szépen rakjátok a papírformát, hogy egyre bátrabb leszek a kamik megrakásában.
(csak még várom, hogy emelkedjenek az odds-ok...)
**
(#109296) expander
ha valaki akar egy kis pénzt keresni:
157 1 SZKA Szentpétervár - Barsz Kazany 1.76 3.70 3.20
x2...[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
Hello!
Olyankor mi van, hogy minden fogadott meccs bejött, 5x is megnéztem, de a lottógép meg mindig azt írja, hogy nem nyert?
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- NBA és kosárlabda topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest