Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Jo lenne egy valencia win de eddig nem sok remeny van ra...
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
-
pohár
félisten
válasz yogibear #108260 üzenetére
azt látom, azért egy izgalmasabb meccset vártam volna, mondjuk 2-2-vel, de ez... mindegy, PSG-re még megy egy GG, aztán mára ennyi
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
underdark
aktív tag
Hali
Olyan oldalt keresek ahol meglehet nézni hol mennyi döntetlen van HT/FTra lebontva
Kösz"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
-
Arcképgyáros
-
sutyesz96
őstag
Estére Celta?
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
mario1012
tag
A Kiel jól kibabrált velem a végén ezzel a döntetlennel, így a mai kombi hátralévő meccseit felraktam újra.
Esbjerg - Midtjylland X2 1,42
Celta Vigo - Barcelona V 1,30odds: 1,85x
tét: 15000 HUF -
nzsolt77
tag
a barcelona este azért is 10-et ver a celtának!
Remélem Messi 6 golt rug[ Szerkesztve ]
-
Digestive
veterán
A Tottenham meg a Valencia vajon hány mixet vágott ma agyon?
-
underdark
aktív tag
válasz Soulfly842 #108266 üzenetére
Úgy értem hogy melyik bajnoksagokban van a legtöbb döntetlen
Azt tudom h francia 2 ben rengeteg van
Ilyen oldal érdekel, de kösz ezeket is"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
-
jokerbet
csendes tag
Ez a dárdai gyerek azért tud valamit kezdeni ezzel a Hertával. A statisztikán tisztán látszik amióta ő az edző. Ez már nem lehet szerencse.
-
nagyúr
-
Soulfly842
addikt
válasz Soulfly842 #108252 üzenetére
-
Digestive
veterán
válasz csababarca #108273 üzenetére
Itt a fórumon írtam is 4850 oc-nak, h szerintem a Valencia nagyon nem tuti, viszont a Tottenhamet biztosnak gondoltam. Egy 30k-s szelómra már csak az és a Midtjylland kellett volna! Úgyh az utóbbi 1000%, h jönni fog, h "csakegyenmentel"-es legyen!
-
csababarca
őstag
válasz Digestive #108277 üzenetére
Igen, Vale nekem se volt fix,de ezért vettem 4/3 őket, mert mindet neccesnek gondoltam. De hogy mindhárom telibe 0-0 legyen, azért az fura. Herta jött egyedül.
Mindegy,most dühből raktam egy Barca V, PSG-Marseille 1,5 over, Gaz-Steaua 1,5 over, Genk H szelvényt, 4/3ba,de szerintem a mai nap olyan,hogy ez is csontnélkül elmegy.
Tegnap jött minden, ma ilyen nap van.
[ Szerkesztve ]
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
tigipuf
senior tag
Remélem minden épelméjű fogadó tudja,hogy olyan "papírnap" mint a tegnapi évente 3-4 alkalommal van maximum .Aki nem hiszi kérdezze meg bátran a topik öreg harcosait.
(tele van a net 200-as téttel megtett 8-9-s kötésű nyertes melldöngölős szelvényekkel ,amik egyébként 4-5%-ban jönnek talán,hagyjuk már gyerekek."Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
ted_mosby
senior tag
Hajrá Barcelona. Úgy érzem ezt most nem hagyhattam ki.
kezdők:
RCV: Sergio, Hugo Mallo, Cabral, Fontàs, Jonny, Augusto, Krohn-Dehli, Pablo Hernández, Orellana, Nolito, Larrivey.
FCB: Bravo; Adriano-Mathieu-Piqué-Alves; Iniesta-Busquets-Rafinha; Neymar-Suarez-Messi.
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
zolee5016
őstag
Esjberg 3 perc alatt fordít.......
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
mario1012
tag
A 90. percben mentette meg a meccset így nekem az egyenlítéssel a Midtjylland, bár csalódott lettem volna ha ezt elszórakozzák, így viszont, hogy már ,,temettem" még örömtelibb
Már csak a Barca siker kell. -
4850 oc
aktív tag
Hát ez gyönyörű nap volt....
-
jokerbet
csendes tag
Ez a barca nem fog nyerni ma :/
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #108294 üzenetére
el fog fáradni a celta.
amúgy én nagyon messze elkerültem ezt a meccset.
pont úgy, ahogy a bayern-t is, de azok valahogy behúzták.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
csababarca
őstag
válasz csababarca #108279 üzenetére
Jön mind ebből a dühből megrakott szelvényről,csak a barca nem akar focizni ma...remélem behúzzák, ne rajtuk menjen már el ismételten a pénz...
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
bammbula
tag
Hova lett a Barca gólom?
(#108300) szab.tam Erre én is rájöttem múltkor, mire sikerült végigolvasnom. Pedig az elején azt hittem, hogy valami óriási felfedezést tettél.
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #108298 üzenetére
na, ilyen zöldségeket szoktam én is írni, de csak szigorúan éjjel 1 után, viszont nem ilyen egyszerűen, hanem 15-20 mondatban...
(#108299) denkadam
konkrétan a partjelzőnél maadt.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Házimozi belépő szinten
- BMW topik
- Politika
- NBA és kosárlabda topic
- Horgász topik
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- DJI Mini 2 Fly More Combo drón (újszerű)
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest