- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Milyen TV-t vegyek?
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- M9702 media player - kinai Oppo UDP-203 klon
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefyY
őstag
Hajrá Anderson!
[ Szerkesztve ]
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
csib41
aktív tag
válasz 4850 oc #103599 üzenetére
Ezt én sem értem. Engem negatív értelemben befolyásolna döntéshozásnál, amire volt is egyszer-kétszer példa az én esetemben, de ismerősöm példájából kiindulva (fizetett a tippért, számára nagy összeget kockáztatott, 5 meccsből egy se jött...) egyenesen tiltanám az ilyesmit.
-
4850 oc
aktív tag
válasz férfiállat #103610 üzenetére
Szerintem csak vakítani akart...hogy milyen "nagyaban"nyomja
Zjunior:A k..va annyukat
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz sz_abika #103591 üzenetére
tyű, nem aprózod el
én holnap úgyis megyek Debrecenbe (az utakon vigyázni, 4. forgalmi órámat vezetem majd ), majd rakok valami faszányosat hétvégére, ha végeztem
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
férfiállat
tag
NFL mikor fog újra kezdődni??
-
gyuromoj
veterán
válasz férfiállat #103614 üzenetére
Ősszel
Anderson+ Van Gerwen 1,4k->3,15k
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
plus44
veterán
5k---15k Bouchard-nak köszönhetően kuka.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
C0d3r
addikt
Na ez a Maccabi TA - Alba Berlin kosár nem volt jó ötlet. 5-ből 4 jött, ezt nem kellett volna közé válogatni... Maradjunk a focinál.
-
stefyY
őstag
-
stefyY
őstag
Dallas mixen 2.10, netes átlag 1.94... ( holnaputáni NHL ) tud valaki valamit?
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
arsenal58
csendes tag
Nemigaz hogy ment el a 7500-am
Igaz, hogy csak a mai hasznot raktam fel (Chisnall-Barney X), de így is idegesít, elképesztő mennyin múlott -
Zjunior
veterán
Holnapi meccsek eredményei : Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
sz_abika
addikt
válasz lecsokolbi #103629 üzenetére
Nem, én ezt követem fél szemmel: [link]
Az öngól egy vicc volt, valaki nagyon megtette hogy nem vezethetnek a vendégek félidőbenPSN: xszabikax
-
szab.tam
nagyúr
válasz Zjunior #103630 üzenetére
"Holnapi meccsek eredményei :"
nyomtad volna az ok gombot, meg megint inaktív volt egy új pihi miatt.
így ezt már csak holnapután tudhatjuk meg.meg különben is.
bezárna az összes iroda.vagy úgy állna ki az összes csapat, mint ma a genk, aki elvitt egy kellemes 43k-s várható 3-as kötésemet.
(legia w. x +, brest jut tovább +, gent v. -)
tudják előre, hogy ki fognak kapni, neki sem állnak focizni.***
***volt ma egy gyerek.
feladott vagy 30 szelót. (lehet, hogy előtte váltott be valamit, és akkor többet.)
mindegyik 9-es kötés volt, és 1k a tét.
nem igazán tudtam elképzelni, miben utazott.gondolom, valami hiba bontásos akármi izé lehetett, sok kis odds-al.
9-es kötések...
az ilyentől konkrétan sosem sajnálom, ha mindent elbukik.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
ja, még 1.
kitaláltam a darts-ra egy tutit: 3/5 x.
ahogy nézem, nem 1-en ment el...***
viszont a maccabi kosaras disznóságát 4.50-ért megcsíptem.
a szépséghiba az, hogy a barca-t is verettem a galata-val, ami nem jött össze 6-ért. pedig nézve az alakulását, akár jöhetett volna az is.****
taylor papát végül nem mertem megrakni.
a terv az volt, hogy nagy téten teszem, és 1/3-dával az x-et is, téthozóra.
de szokásosan mérlegeltem, hogy mi bosszantana jobban: ha nyer, és nem rakom, vagy elbukok egy nagyobb zsét.
utóbbi jobban nem tetszett volna, így kihagytam.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
lecsokolbi
aktív tag
-
lecsokolbi
aktív tag
válasz szab.tam #103633 üzenetére
Van egy áhatos jólöltözött figura, aki mindig akkor tesz szinte amikor én. gól/totó tizenegykétezer ft-ért. A dolog szépséghibáját a kijelzőn véltem felfedezni amikor láttam, hogy az addig lehúzott összeg 450e pénz és még utána is "berregtették" hetente látom...
- Mindenki hazudik! -
-
szab.tam
nagyúr
válasz lecsokolbi #103636 üzenetére
nem értem az általam emlitett tippmix halomban feladott 9-es kötések és a góltotó közti kapcsolódási pontot.
a "lehúzott" alatt 450k nyereményt, vagy feladott szelvényt értesz?
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
L_YKing
addikt
Anaheim!
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
stefyY
őstag
A Marseille nem döncizett hazai pályán 18 mérkőzés óta ( 2014. április 20. ) és veresége is csak 1 van...lehet, hogy pont ma adnak le pontot? A nagy számok törvénye azt mutatja, hogy mostanság kellene, hogy pontot veszítsenek, ezt a meccset nem rakom...de a Portót sem...mára egy rohadt duplát nem tudok összerakni.
-
stefyY
őstag
válasz sz_abika #103641 üzenetére
Orosz jégkorong? Meréééész.
Én eddig ott tartok, hogy Eisbären Berlin...és emellé kellene még 1 vagy 2 mérkőzés. Nem egyszerű feladat. Porto 1.20-ért lutri, Marseille felejtős, Dortmund meg...hát állítólag a sokadikszámú kapus véd a Mainznál, de nem tudom, vállaljam-e 1.33-ért..
...esetleg mellé Érsekújvár és a pólósaink? Úgy már ~2.3 az odds.
[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
válasz stefyY #103642 üzenetére
Érsekújvár...hát látod hogy itthon hozott egy Xet az UTE. Szerintem nincs benne érték ennyiért.
A vizilabda meccs jó lehet, bár elvileg fiatalabbak mennek erre a meccsre. Nem tudom miféle barátságos meccs, de eredmenyek.comon kint sincs...Fos ez a nap, de online, tenisz ügyileg nagyon ígéretes. Töltök is pénzt Pinnaclere, hogy az underdogokat megtámogassam szaftos hendivel
PSN: xszabikax
-
stefyY
őstag
válasz sz_abika #103645 üzenetére
Már mindegy... Drukkoljuk ki...
Érsekújvár
Eisbären Berlin
Magyarország1.1k ----> 2.5k
Sztori: förszttájminmájlájf elkérték a személyimet...ráadásul egy olyan lóttózóban, ahol már raktam párszor az évek során...
[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
-
HaZsolt
őstag
Sportingbet csak nálam nem jön be? Ez
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest