Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jonnyjoker01

    veterán

    válasz Perzeusz #24923 üzenetére

    Nekem a nagy különbség van a Witcher és a skyrim között az játékban való elmélyülésben. Harcrendszer, grafika, sztori szerintem mind erősebb a Witcherben, de számomra nem jelent ez semmit, ha nem tudok úgy elmélyülni a játékban.

    Skyrimban jobban lehet a világgal kapcsolatba lépni, szinte minden mozdítható, lootolható, van belső nézet és a legfontosabb, hogy te hozol létre egy karaktert, nem egy fikcionális karaktert irányítasz. Valahogy sokat számít nekem hogy kívülről irányítom Geraltot, vagy belülről a saját karakteremet, akinek backstoryt találok ki és úgy játszok vele, ami a karakter backstorijához illik.

    Most éppen a karakterem egy sötétben rejtőzködő illúzió mágus, aki csak akkor öl, ha muszáj. Erkölcsileg az átlag embernél magasabbnak érzi magát így Thieves Guild például kizárva (hacsak nem valahogy belülről össze lehet omlasztani az egészet, mintha láttam volna rá modot) és ha van hulla akkor nem lootol, csak a quest rewardokat szedi össze. Egyenlőre rohadtul élvezem, kicsit frissítő már az n+1-edik stealth archer build után:DDD Az arany is szépen lassan csorog ezért nem az lesz mint eddig mindig, hogy egy idő után annyi aranyam volt, hogy nem tudtam már mire költeni.

    Üdv. Johnny

Új hozzászólás Aktív témák