- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Nyomtató topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autóhifi
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juhasz27
tag
-
Warzoz
senior tag
válasz Hublot #24596 üzenetére
Jól behúztál a csőbe! Azt hittem, valami jó kis ropogós 28 perces akcióval leped meg a közönséget. Erre ilyen össze-vissza vagdosott pár másodperces kínlódások...ejjj
Meg ne sértődj G, de ez bődületesen gyenge videó. Szerintem tudsz te ennél sokkal de sokkal jobbat is összerakni. Ez a 1080p-s minőség meg...ne viccelj már.
A zene viszont nagyon ott van! Az csillagos ötös. -
granini
őstag
válasz Anonymus23 #24603 üzenetére
most épp olyan buildeket nézegetek amikhez olyan item kell amit soha nem gondoltál volna hogy elrakod vagy hogy elraktad de tuti nem az a sora van tekerve aminek kéne.. olyan tárgyakra tekergetek armort meg headshotot amik egyébként instant ipszilon
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
Anonymus23
veterán
válasz granini #24606 üzenetére
Én már nem foglalkozok új buildekkel, egyszerűen már nincs ennyi a játékban nekem.
1-2 cél van még, HC-n az 1000 SHD, 1 (esetleg2) commendation és ennyi.Ha a kiszivárgott infó valós, akkor úgyis kuka lesz majdnem az összes cucc (az exokat gondolom megint fel lehet majd rollolni 50-esre), szal ha a fentiek megvannak, akkor nálam erősen le fog csökkenni a játék a DLC-ig, ha meg nem lesz, akkor kb. ennyi volt, ez sem kevés, de elég.
;) - The Power of the Light Side
-
Warzoz
senior tag
válasz Anonymus23 #24607 üzenetére
HC raid megvolt már? Vagy az nem volt cél sosem?
-
Juhasz27
tag
-
Anonymus23
veterán
válasz Juhasz27 #24609 üzenetére
Azok a commendation pontok, amit különböző kihívások teljesítéséért kapsz.
A "trükk" benne az, hogy nem elég teljesíteni egy kihívást, hanem ki is kell váltani.
A commendationokat a Progression résznél találod.A kaszás halálfej meg ugye a specializáció ikonja amit éppen használsz, az a Sharpshooteré, amit írtál, azt mondjuk sejtettem, de az lehetett volna a specializációs pont is másik helyen persze.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz granini #24592 üzenetére
Én csak a kíváncsiság, a szerelgetés (a Legót is nagyon szerettem, meg a mai napig mindig bütykölök valamit) a kísérletezés, felfedezés öröme miatt csinálgatom ezeket a variációkat. Összerakok valamit, kipróbálom CP4-en, bountyn, ha kell változtatok a taktikán, stb. Ezzel így jól elvagyok.
-
aktív tag
Nemtom mi történt az utóbbi javításoknál, de ahogy már páran jelezték, nálam is előfordul, hogy kilép a program. Ezt előszeretettel teszi abban a pillanatban, amikor junkba rakok egy cuccot a V-vel.
Azt is látom, hogy a Massive-nál senkit nem zavar, ahogy a lőtér (nem normálisan) működik. Szóval én nem gondolnék arra, hogy lesz egy 50-es szint, mert ilyen hibákkal sokaknak el fog menni a kedve a játéktól. -
arnikusz
veterán
válasz alibiman #24614 üzenetére
Konkrétan a december óta nem végzett normal karbantartás hozza szépen ezeket lesz még rosszabb. Ill. a kevés normal szerver, de ez van az AC Valhallánál is - Öcsém mindig mondja, ott az ingyenes frissítés és az Nvidia majomkodás is hozza szépen.
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
aktív tag
válasz arnikusz #24615 üzenetére
Pl. az is egy idegesítő hiba, hogy hosszasan jelzi a minimap, hogy valaki van mögöttem. Pajzsos cuccban, kb. 900K armorral nem lehet így felszabadultam lőni az előttem lévőket, mert aggódom, hogy lelőnek hátulról. Aztán kiderül, hogy valami szoftver hiba miatt nincs is mögöttem senki.
-
Juhasz27
tag
-
qukesz
senior tag
Miért olyan szenzációs ez a szett????
És ezzel nem bántani akarok senkit se.
Kis pisztollyal puffogtatniMindig válaszolj ha kell ha nem !!!!
-
Pferi
senior tag
Összeraktam egy Legendary Summit (TarLootAR) szettet, ha már csak így lehet megszerezni a The Bighorn-t.
Nem rossz, csak akkor halok meg ha valamit nagyon elrontok, viszont krv lassan ölök dehát valamit valamiért, szólóban farmolok Lgendary-n, most egy darabig elleszek vele, lassú, de azért élvezem
Csak esne ki az a Bighorn...Gigabyte B650M DS3H ; Amd Ryzen 7 7800X3D; CoolerMaster ML 120 Lite; Patriot Viper Elite 5 48GB KIT DDR5 6000MHz; Asrock 6900XT OC Formula; 2 Hdd 2 db SSD ; FD ION + 2 Platinum 860W; CoolerMaster HAF XB ház
-
őstag
Patron új videója! "I'm a FKN Cheater and i dont care"
“ A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!”
-
Pferi
senior tag
válasz arnikusz #24627 üzenetére
Pár óra alatt eljutottam lev18-ra, rászánok 100 szintet arra a Bighorn-ra...
Gigabyte B650M DS3H ; Amd Ryzen 7 7800X3D; CoolerMaster ML 120 Lite; Patriot Viper Elite 5 48GB KIT DDR5 6000MHz; Asrock 6900XT OC Formula; 2 Hdd 2 db SSD ; FD ION + 2 Platinum 860W; CoolerMaster HAF XB ház
-
Elims
veterán
válasz Hublot #24596 üzenetére
Asztakurrva!!!Honnan van neked Ilyen szemed/kezed bazzeg????
Nagyon komoly!!!
Sok mindenben igaza van Sith-nek,de..tudom,ill. sejtem,hogy eszedbe sincs váltani,te ne is válts.Nem szeretnék összefutni veled ps-en.Fekete zónában ha én Arnikusz szettben lennék,a te kezedbe meg egy darab botot adnék akkor sem mennék ellened.. :-)
Az érzékenység még scope közben is nagyon fel van húzva.Miből vagy te hallod..?Ez hogy lehet??
Most küldte egy barátom.
Ez a közel 9000-es szintű ezzel kel,ezzel fekszik?
Vagy 2-3emberé..
Egyébként láttam egy cheat szerű vmit a múltkor.Egy régi arab barátom behívott summit-ra,nem tudtam menni,mert küldetésben voltam.A küldetés végén rányomtam a meghívóra,de ő szerintem akkor már nem számított rám..Summit,8x szint,aktív volt rengeteg direktíva,ahogy beléptem szinte rögtön feküdtek és kiléptek.
Vmi zsiványság lehetett a dologban szerintem..létezhet vmi summit cheat?Nem érdekelne,kicsit sem.Ha csinálnék ilyesmit tudom,hogy a játékom végét jelentené.Csak kíváncsi vagyok.
Másnap újra hívott,de inkább nem mentem. -
granini
őstag
"Ez a közel 9000-es szintű ezzel kel,ezzel fekszik?
Vagy 2-3emberé.."
Jaaa igen a Meshal család, vietnámiak, ismerem őket alattunk laktak egy időben.. Meshal papa nagy gamer, a nagy fia is, a lánya meg a kis ikrek.. közös account.. az öreg ügyes szaki volt, botokat meg scripteket programozott, persze feketén mert hivatalosan nem dolgozhatott.. a vegyesboltot is főleg az asszony vitte..<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
PETEE78
senior tag
Srácok! Világ életembe bénáztam a sniper buildekben, és nem is nagyon próbálgattam eddig, azonban tegnap összeraktam ezt a buildet, ami nem perfect, azonban 19M lövök vele már a 2. lövésre általában, de van, hogy már az első lövés 18M és alább nem megy egészen a kör végéig a headhunter miatt. 1 lövés aztán csók az elit babáknak Kíváncsi leszek maxosan mi lesz a vége tanácsot szívesen fogadok.pl 2. fegyvernek mit ajánlotok? Lehet AR lesz belőle... Lehet Nektek ez nem új, de nekem az Tegnap Summiton megmentettem pár rambot vele és a 100. floor hcnak is hamar vége lett
You are being revived
-
Anonymus23
veterán
Nincs ebben semmi, ha valaki csak Heroic WT + minden lehetséges/értelmes direktívával tolja ez simán benne van.
Nekem is majdnem 7000 SHD szint van, + van egy majdnem 1000-es HC karakter, ha ezt összeadod, az már ~8000.
Van barátlistámon olyan, aki jóval több időt tolt a játékba, mégis kb fele annyi SHD-ja van, rohadt sokat számít, hogy mit játszol, és azok mennyi XP-t termelnek.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz PETEE78 #24632 üzenetére
chainkillert és a talentjét nézd majd meg, a mantissza ahhoz van kitalálva. a nemesis meg pláne. én ezzel a szettel nem tudtam szólózni, nekem nagyon lassú, és körülményes is, pláne, hogy szólóban téged lő mindenki.
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
granini
őstag
válasz PETEE78 #24635 üzenetére
WH Headhunter mellény nagyobbat üt mint a focus, igen, és Mantis sniper fegyó.. ez a build lassú, csak csapatban jó, és hátul kell vele maradni. Ha van előtted 2 ember akkor viszont tényleg gyönyörűen szedi a sárgákat is, de sok a paralízises mob szal nem olyan könnyű ám fenntartani a headshotot.. sok fog mellé menni, vagy nagyon "statikus" kell legyen a targeted.. borzasztó élvezetes mikor eltakarítja a mobot egyetlen headshottal, szal fun a build, de meg kell tanulni játszani vele..
Mi pl DUA és Roosevelt bizonyos szakaszain (ahol van értelme) még legendre is szoktuk hozni..HA átállsz a Headhunter mellényre egy tipp - ezt a buildet üvegre lehet húzni headshottal, de mivel a mellény cappel 850% (vagy 1250% már nemtom) körül, ezért érdemes megnézni hogy mennyi headshot attribútumra és modra lesz szükség, és mennyit érdemes esetleg weapon handlingre meghagyni a builden.. chc/chd szerintem érdemben nem módosít a headshot dmg értékén mert az is cappes.. a sima 22M dmg a CHD-s meg lesz 23 szal szinte mindegy is.. tapasztald ki, lehet hogy érdemes az Aces szetten headshot helyett néhány sloton wpn handlingre menni.. érdemben nem kevesebb sebzés de jóval élhetőbb a célzás..
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
nagyúr
válasz PETEE78 #24635 üzenetére
voltam én így is... aztán amikor nekem kellett volna lelőni négyes groupban a heroicot, akkor dobtam az ötletet. a focus nagyon jó, amíg nem lőnek rád, a mantis nagyon lassú, de legalább nem üt nagyot, és kicsi a tára. nemesis headhunter kombóval felstackelve oneshotolhatóak még a nevesek is (heroic, 4fős group), egy chc/chd sárga szettes m1a nagy szkóppal és focusszal pedig kellően gyors, lucky shot talenttel a tár is nagyobb és a mellément lövések miatt sem kell aggódni. ezt a két utat látom, annyi megjegyzéssel, jogy a mobok kényszeres epilepsziás rohamai miatt a nemesis + headhunter csak erős idegzetűeknek ajánlott.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
aktív tag
válasz qukesz #24624 üzenetére
Van olyan kis pisztoly, amivel mocskos nagyot és pontosat lehet lőni. De ettől függetlenül engem pl. kifejezetten szórakoztat a pisztollyal rohangálás, talán azért, mert könnyebb kezelni.
Hovatovább - és gondolom ezzel nem vagyok egyedül - a játékból engem az a rész szórakoztat a legjobban, hogy sok mindent kipróbálok. Nem a teljesítményre, XP-re gyúrok.
Nyilván nem vagyunk egyformák, de pont ettől szép a világ. -
PETEE78
senior tag
válasz velizare #24638 üzenetére
velizare, granini köszi a kimerítő válaszokat
Igazság szerint eléggé rajta vagyok most ennek a buildnek a kitapasztalásán. A Nemesist beszerzem ahogy azt köll és kipróbálom miket írtatok. Nem érzem bődületes nehéznek így a célzást, de kipróbálom mindenképp a wph módosításokat köszi srácok!You are being revived
-
aktív tag
válasz Anonymus23 #24639 üzenetére
Bírják a G terhelést, extrém vadászpilótáknak készültek eredetileg.
Rátapintottál arra, amit én az egyik legszemetebb tulajdonságnak tartok a játékban. -
PETEE78
senior tag
-
aktív tag
válasz granini #24636 üzenetére
Ki szoktam menni a fehér ház alá a minibosst abajgatni. Most gyorsan összepattintottam valami csipás cuccot: 9 milliós fejlövés M700 Carbonnal, pedig nem igazán jók a körülmények, és egyedül vagyok, ami szintén nem jó.
Úgy 9 milliós lövés sárga cuccban, hogy sem a breadbasket, sem a perfect headhunter, sem a memento nem indult be. A képen jól láthatóan.
-
-
GAbre
veterán
Csak nvidiások szenvednek crashekkel amúgy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen videókártyát?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Nyomtató topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest