- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
centrino
aktív tag
válasz VágniValó #22900 üzenetére
Azért raktam be ide több képet, tapasztalatot, hogy akit érdekel időnként nézzen rá mi az aktuális Lincoln Memorial target loot, mert baromi jó cuccok jönnek az új Update óta, viszonylag könnyen, gyorsan. De érdekes, a mostmàr mondjuk 15 kör alatt egy exo se jött se drop se reward.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz centrino #22901 üzenetére
Ezt így nehéz megmondani, mert a loot random.
Vannak klántársak akik azt mondják, hogy host-tól is függ as loot, mert a legjobb lootokat mindig 1-2 bizonyos valaki session-jében szedték ki.
Én kicsit szkeptikus vagyok ezzel, de az is igaz, hogy azt vettem már észre, hogy ha pl egy területen vagyok, és végigm3egyek rajta a 4 karakterrel (pl területeken CP-ket kiszedem), akkor pl jellemző, hogy az adott karakternél mi esik több azt adott targeted lootból.
Pl ma Eclipse-t farmolgattam, az egyik karakternél mellények estek elég sok, a másiknál meg táskák. Ezt már többször is tapasztaltam, hogy karakterneként más volt az eloszlás, érdemes annál maradni, amelyiknél azt dobálja, amelyikre jobban "szükségem" van.;) - The Power of the Light Side
-
centrino
aktív tag
válasz Anonymus23 #22902 üzenetére
Érdekes info, köszönöm, ezt nem tudtam. Van két karakter, de a másik hónapok óta pihen. Elég a heti egy exo, (nem hiànyzik semmi, exo komponens is van bőven) könyörtelenül kukázok minden cuccot ami nem kell vagy nem maxos, szóval még helyem is van... szórakozásként eddig megfelelt, minmaxolni farmolni 4 karakterrel... Ez eddig még kimaradt.
-
granini
őstag
válasz Anonymus23 #22902 üzenetére
Nekünk is van ilyen megfigyelésünk, sejtésünk, de hát a randomok a végtelenben találkoznak.. szóval te / mi / mások csak egy kis szegletét / mintáját kapjuk az egésznek, szóval ki tudja hogy 10 / 100 / emilió lootból végül hány minőségi cucc esik.. De legalábbis gyanús hogy mi is azt tapasztaljuk amit ti, hogy karakter / host / időszak függő.. bizonyos napokon bizonyos tárgyból esik több..
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
nagyúr
holnap karbantartás, és mini-bugfix...
- Fixed an issue where players received a Delta-01 error when loading certain characters.
- Fixed an issue causing suicide drones to not target player skills....után indul a last resort apparel event.
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Anonymus23
veterán
válasz centrino #22903 üzenetére
"Kíváncsiságból" lefutottam a 4 karakterrel a Lincoln-t, és hát a feelingem visszajött számokban is, persze, a végtelen mennyiségnél lehet ezek kiegyenlítpdnek, de nincs vétgtelen időm erre
Ami számomra érdekes volt, hogy minden körben esett legalább 1 használható piros maxos cuccos (bocs, de én a weapon handlinget és a HS-t a Negonál nem veszem ide, mondjuk a weapon handlinget sehol sem ), maszk és mellény az ment a zúzdába, mert azokból már van elég, viszont a térdesek azok maradtak, mert volt 2 db 0,1%-os elmaradásom az elrakott cuccoknál , Ja meg 2 db exo alapanyag A %-ok is többnyire hasonlók, egyedül mentem 3 direktívával.
Viszont a targeteden belüli eloszlás azért látszik.;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
válasz velizare #22906 üzenetére
- Fixed an issue causing suicide drones to not target player skills.
Ez még aszem TU 10-el jött be, hogy a drónokat már nem érdekelte a skill, legendáson több random csapattal is beszéltem, és sok mindnekinek feltűnt az újfajta magatartás, de akkor ez is egy bug volt, én azt hittem, csak állítottak rajtuk, hogy nehezebb legyen a küldetés.
;) - The Power of the Light Side
-
centrino
aktív tag
válasz Anonymus23 #22907 üzenetére
Igen, nekem is átlagban körönként jött egy használható.
Máshol nem szoktam farmolni, itt a leggyorsabb, leghatékonyabb nekem, rövid pálya, sok boss=sok garantált target loot)
(Viszont nekem kb 15 körből egy exo se esett) -
Anonymus23
veterán
válasz centrino #22909 üzenetére
Ez a minden körben 1 maxos azért eléggé szokatlan volt eddig, vagy inkább amit Jam is írt korábban, hogy én/mi jellemzően még akkor farmoltunk, amikor az összes zöld egy poolba volt zárva, és hát ki a francot érdekelt a 100. maxos Ongoing vagy Tip of the Spear, amikor pl Nego táskját próbált az ember farmolni.
Most már sokkal egyszerűbb az már igaz.
Azért kipróbálom, hogy a 4. karakterrel megyek még 1 kört, de most random full csapattal, hogy így mit mutat...;) - The Power of the Light Side
-
centrino
aktív tag
válasz Anonymus23 #22910 üzenetére
Ha mission önként lehetne választani a target loot ot mint a summitban akkor három nap után unalomba fulladna a farming. 😀
Nagyon megtolták a loot ot a direktíváinak megfelelően. Minél több annál több/jobb nekem tu11.1 óta.
Bezzeg amikor Lincolnon AR target loot volt, akkor maxos (nem godroll) akárhány körből is csak 3-4 fele jött, famas, police M4 még véletlenül sem...[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz centrino #22911 üzenetére
Most lement egy Lincoln 3 randommal, de egy vicc volt így, direktíva nélkül, nem én voltam a host.
Összesen esett 23!!!! loot, ebből 6 Nego, maxos még véletlenül sem. Ha nem lettek volna a bossok (itt ugye 4 db van belőlük), akkor nem tudom mi esett volna
Jó, ez már második kör volt, azaz nem voltak ládák, és az is igaz, hogy ebben a küldetésben abból is sok van...
Végül is így a 23 loot nem is annyira gáz, ha nem négyes csapatban lettem volna...;) - The Power of the Light Side
-
centrino
aktív tag
válasz Anonymus23 #22912 üzenetére
-
centrino
aktív tag
válasz -=Jam=- #22915 üzenetére
EB sajnos nincs, nem is volt soha, bár igény volna rá
Glass Cannon nekem "no go", inkább választom a Perfect Braced nevű "aimbotot"tetszik amúgy "én szintemen kimaxolva" a Nego szett, van még bőven mit növelni az SHD levelen, de mindenképp mentem egy állandó Loadout-ra, Lincolnon bevált, majd kipróbálom több helyen, heroic CP ilyesmi, de tényleg meggyőző... BK-et még szokni kell, állandóan nyomom a Reloadot még ...
[ Szerkesztve ]
-
Janusz001
őstag
válasz Anonymus23 #22908 üzenetére
Én már azzal boldog lennék, hogy a rogue agent event zenéje ne akadjon be véglegesen miután lement a buli, függetlenül a kimenetel eredményétől. Csak a teljes ki/be lépés segít. Xbox.
-
Fl3x
aktív tag
Most léptem be és már elérhető a manhunt, meg az invaded mission, kicsit hamar frissített a rendszer
" Nem az számít mekkorát ütsz, hanem hogy hány ütést állsz ki mikor talpon kell maradni!"
-
centrino
aktív tag
Már meg is néztem: Vendoroknál és "átlaghoz képest" van egy pár igencsak jó cucc...
Lincoln Memorial most invaded, még egyszer se próbáltam... Indítottam a szokásos heroic+4direktiva.... hat basszus, egesz heten nem használtam osszesen annyi medpack-et mint most... Reviver hive is hasznos volt de meglett elsőre. Ma Walker Harris a targeted loot, délután biztos futok pár kört, hiányzik még pár maxos belőle...
úgy néz ki ezen a héten se lesz meg a nemesis...
[ Szerkesztve ]
-
snipr
aktív tag
válasz Anonymus23 #22907 üzenetére
Hasonló megfigyelésekre alapozva azt gondolom a tegnapi nap egy olyan nap volt, amikor az átlagos statok magasabbak voltak a "szokásonál" (sokszor maxosak)... sokan bekommentelték, hogy a direktívák milyen jó hatással vannak a lootra... szerintem viszont ennek nem sok köze volt, hiszen +1 direktíva +3% esély arra, hogy a kieső loot targeted loot, sem több, sem jobb nem lesz a loot, csak szimplán az esélyed több, hogy a kieső az, amit keresel... a legvalószínűbb, hogy ma már ismét a 60-80%-os itemek esnek nagy átlagban és a maxos ismét fehér holló, hiába állítgatod a direktívákat (és ezt most nem a annak írom, akinek a postjára válaszoltam, csak a gondolat itt ütött be ). A tegnapi egy olyan nap volt, amikor 15-20 loot után meg lehetett mondani, hogy érdemes farmolni, reméljük a legjobbakat mára is.
[ Szerkesztve ]
-
snipr
aktív tag
válasz Gigant20 #22926 üzenetére
GS-el is érdemes játszani... a crit üt annyival nagyobbat, hogy bőven kompenzálja azt, amennyivel a normál (nem crit) hit kisebbet üt. Én több buildemben eldobtam a magától értetődőnek tűnő item specifikus brandet és váltottam helyette GS-re. (szerk.: fox prayer még egy eszenciális cucc, pl nego lmg buildben GS mellény, fox prayer jobbnak tűnik, mint GS + contractor kesztyű)
[ Szerkesztve ]
-
centrino
aktív tag
-
Anonymus23
veterán
Én sehol sem írtam, hogy a direktíváknak köze lenne a loot minőségéhez, max a mennyiségéhez.
De ha már loot minősége, akkor még egy megfigyelés:
Amikor elkezdek játszani, akkor az első 5-10 percben kidob egy közel maxos, vagy full maxos cuccot, ami a legtöbb esetben targeted (az, hogy használható az nem számít, többnyire szivárvány), de utána látványosan leesik a minőség.
Viszont karakterenként működik, azaz minden karakternél van ez az idősáv 1-2 maxos itemre. Utána megint fehér holló.
Olyan ez mint a beetetés;) - The Power of the Light Side
-
centrino
aktív tag
válasz Anonymus23 #22929 üzenetére
komoly pénzeket fizetnék érte, ha sikerulne elbeszélgetni azzal a csapattal, aki a loot system százalékait reszelgeti, hogy minél addiktívabb legyen a rendszer
Brutális milyen komoly pszichológia van mögötte...(áttételesen van csak max köze a direktivaknak a loot minőséghez: több target loot=több esély a jobb cuccra)
[ Szerkesztve ]
-
snipr
aktív tag
válasz Anonymus23 #22929 üzenetére
> Én sehol sem írtam, hogy a direktíváknak köze lenne a loot minőségéhez, max a mennyiségéhez.
Én meg odaírtam, hogy nem neked írom, csak a te postodnál jött a gondolat
-
centrino
aktív tag
crafting van sztem nagyon elcseszve, jó lenne ha összefüggésben lenne a craftolt loot minősége mondjuk a megszerzett össz blueprint és maxolt recalibration library-val (nem egy az egyben, de legalább az esélyt növelné, ha sok sok órát beletoltál level 3/4 CP farmolásba és a library feltöltésébe)
azért már várom mikor jön egy Division 3, jó lenne már egy "tiszta lap" és elölről kezdeni mindent, ismerkedni, felfedezni, level 1 to 40 is baromi élvezetes volt számomra
[ Szerkesztve ]
-
snipr
aktív tag
válasz centrino #22933 üzenetére
Igen, a crafting rettenet... SHD szinttel, vagy valami crafting tapasztalattal (attól függően mennyit craftoltál már) simán lehetne ezen a részen dobni, jelenleg valóban tragédia, csak óriási szerencsével (vagy még inkább rengeteg mati felhasználásával) lehet bemákolni ezt azt :|
Én speciel nem játszottam a pándémia előtt (még anno koleszban diablo II-vel meg quake (1)-el legutóbb ) úgyhogy behúztam a div1-et, amikor ingyen volt... azt remélem annak a sztorija is leköt, ha megunom a div2-t és nincs még folytatás sem.
[ Szerkesztve ]
-
centrino
aktív tag
-
snipr
aktív tag
válasz VágniValó #22936 üzenetére
hát nincs sok kraftolt jó itemem az tény... de klánban van egy kraft mágus, aki jelenleg is a kraftolt tök maxos m4-et használja a nego buildjében néhány improvised cuccot kraftoltam talán jót csak - ott nincs ugye brand, cserébe kap az ember egy grátisz mod slotot - van néhány fun build (legalábbis szerintem az ) , ami ilyen impro cuccokra épül
-
-
-
centrino
aktív tag
megfeledkeztem a manhunt 2X XP boost - járól és csak néztem h mi franc van, mikor kaptam egy Lincolnért másfélmillió XP-t, laza két szint ugrás
(Lincoln heroic+4: első körben 2 max statos item, egyik se WH, és 3 max statos weapon, mindnél már van jobb) -
centrino
aktív tag
(max stat nálam - egy tulajdonság max, godroll - mind maxos)
második kör se jobb: 1 max statos item, 2 max statos WH, de mind kuka
harmadik kör: egy majdnem jó Chainkiller, egy Tartigrade Exo, egy 15%weapon damage WH kesztyű, egy 15%weapon damage + 12% CHD WH holster (már megérte a kör...),
plusz egy max statos HW holster
és egy "nemrossz" shoti:(szóval eddig három kör alatt jött 3-4 abszolút használható cucc)
-
addikt
válasz centrino #22944 üzenetére
Szívesen olvasom ezeket, mert jókat írsz. Viszont mindenféle hátsó szándék nélkül megkérdem: miért vágod le a képeket? Az agent-edet félted és/vagy az shd lvl-t?
Szerk.: 120-on valamennyi az shd levelem ha ez megynugtat, pontos szám nem jut eszembe.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
-
centrino
aktív tag
válasz VágniValó #22945 üzenetére
Jaja, titkoban SHD 69000 és bugyirózsaszín + szivárványos kiegészítők
Na majd legközelebb reveal...
snipr - Super 90 nekem még mindig a kedvenc shoti, szórok is ki minden mást a stash ból, marag egy godroll The Mop és ez... (egy godroll The Send-Off még lehetne, de az craft, azt meg tudjuk milyen...)
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
válasz centrino #22944 üzenetére
Aztakurva! Azert a Sadistos shotiert most en is olni tudnek... DZ-ben elegge meta az uj mellennyel, ha a masodlagosnak shotizgatnal is egy kicsit
Hol kapod? Siman random, shotis terulet/mission vagy celiranyosan erre allitv a Summit, Legendary-n es ugy?˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
centrino
aktív tag
válasz axlfsi #22948 üzenetére
Lincoln Memorial Heroic+4direktiva random drop (udvaron a gránátos boss dobta) ja és mivel godroll, talentrt bármikor bármivel lehet cserélni attól függően mi a "meta"
(tudom tudom semmt se tesz a plusz direktiva a loot quality végett, de pont ezt vizsgálom "közmunkában" a linkelt eredményekkel)
Summitot kipróbáltam legendary fokozaton... Három perc után röhögve kikapcsoltam meg a gépet is nem hogy a summitot...[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
Érdekes, godrollos shotiból tényleg nagyon sok esik. Mármint a többi cucchoz képest.
Super 90 van 2 is (igaz az egyik optimist talenttel).
2 db M870 maradt meg a többit én is vagy odaadtam vagy betörtem...Godroll alatt értem a minden max rajta és DTOOC van attribként, vagy csak azt kell rátekerni jó tálenttel.
[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest