- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
honda89
újonc
Köszi szépen!
-
-
ForRedGlory
félisten
Division 2 AMD kodnal csak a kupon aktivalasnal ellenoriz. A kod kuldeskor mar nem.
En is hardverapron vettem a kupont. Az elado segitett a bevaltasban, nekem csak az amdrewards oldalon kellett regelnem es megadni neki a login adatokat. Arra raaktivalta es kesz. A Resident Evil 2 gyonyoruen oda is kerult a steamre azota. Mondjuk pre-loadrol le kell mondani, megjeleneskor jon csak a kod (plusz meg kismillio embernek, ment is a hozonges redditen is)... Sot nekem a Resident Evil 2 kod csak 01.25-en este jott meg, pedig ejfeltol mar lehetett volna jatszani...
[ Szerkesztve ]
-
gabo91
aktív tag
válasz ForRedGlory #1654 üzenetére
Én is AMD kodot fogok venni, AMD reward oldalon ő megcsinálta az aktiválást (kód majd megjelenéskor jön) gondolom ezt emailben küldik neki,...
Kérdés lényege, hogy ha uplayen aktiválom majd a termékkulcsot, nekem nem lesz szükségem ( a továbbiakban) az amdreward-os fiókra igaz?
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
A Resident Evil 2 peldaja alapjan kelleni fog. Az RE2-nel ez ugy mukodott, hogy miutan megkaptam AMD-tol az ertesitest, hogy tolthetem a jatekot, akkor az amdrewards oldalon a jateknal megjelent egy opcio, amivel ossze tudtad kotni steammel az amdrewardsot es kesz. Nem kodot ad, amit aztan manualisan aktivalsz, hanem osszekoti a steam fiokkal. Gondolom uplaynel is ugyanez lesz a metodika.
[ Szerkesztve ]
-
용 Bob
senior tag
válasz Anonymus23 #1610 üzenetére
"The beta/alpha is scheduled to run from 7/02/2019 to 10/02/2019"
Ez elírás akar lenni, vagy tényleg csak 3 naposra tervezik a zárt bétát?
[ Szerkesztve ]
MSI B350M mortar; R5 3600X; AC Liquid Freezer 240; MSI Gtx 1660ti ventus xs OC 6g ; Corsair LPX 16GB 3200@3200 / CL16; Phanteks enthoo pro m; Logitech G203 // Beyer Dynamic DT 770 Pro; Korg DS-DAC-100m
-
Brownage
tag
Nem a campaléssel van a baj, hanem a lehetetlen campeléssel, amikor egy jól összerakott 4 fős csapat felmegy egy megközelíthetetlen helyre. Abban semmi érdem nincs, hogy az ember mire felér a kötélen meghal a csapat ellen. Sokkal izgalmasabb úgy campelni/védeni, hogy több helyről kell figyelni.
-
GAbre
veterán
Üdv!
Ha anno feliratkoztam bétára,ha eddig nem jött email,akkor nem is kerültem be vszeg?Avatar
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki!
Érdeklődni szeretnék, hogy véleményetek szerint az uplay store-ban 110 euro-ért megvásárolható ultimate kiadás lessz-e jobb árban, vagy érdemes ennyiért előrendelni?
Köszönöm!
-
Bird
addikt
Year 1 passt mindenki megkapja és arról nem szól a fáma, hogy az ultimate gold verzió tartalmazza-e a későbbi szezonbérletet (gyaníthatóan nem). A kozmetikai dolgok sokunkat hidegen hagynak, valamint a plusz ládahelyről sem mondanak semmit (vajon miért nem). Ezek fényében nem éri meg az ultimate!
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
-
Anonymus23
veterán
Itt is le volt már írva legalább 20x, hogy melyik verzió mit tartalmaz, illetve a Uplay store összehasonlító táblázata is elég korrekt. (mondjuk lehet ezt bele kellene tenni egy összefoglalóba, mert tényleg sűrűn előjön a kérdés)
Egyetlen dolog nem derül ki feltétlenül azonnal, hogy az első évben a DLC-k ingyenesek.Jelen információk alapján a Standard verzióhoz képest a Gold/Ultimate nem sok hasznos dolgot ad (elsősorban early acces a DLC-khez), bár még mindig vannak ködös megfogalmazások, de ismerve a D1-et, valószínűleg nem leszünk elhalmozva mindenféle hasznos dologgal, de ez egyéni, hogy kinek mi éri meg.
Igazából két féle verziót érdemes megvenni szerintem (ha valaki nem hajt dobozos/figurás csomagra), vagy a Standard, vagy az Ultimate (az extra stash hely miatt), az Ultimate már viszonylag minimálisan drágább mint a Gold, a nagy lépték a Standard és a többi között van.;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
-
Gtaati
őstag
válasz Anonymus23 #1670 üzenetére
Helló!
Köszi a részletes választ. Most találtam meg a honlapon az összehasonlító táblázatot, így már tisztábba kép kicsit.
-
Gtaati
őstag
Még egy kérdésem lenne. Egy vásárlásnál 100uplay pontért járó 20%-os kedvezményt csak egyszer lehet érvényesíteni? Tehát ha beváltok 2x100 pontot akkor tudom-e érvényesíteni a 2x20%-os kedvezményt? Gyanítom, hogy nem de nálam tapasztaltabbak válaszát azért megvárom Köszönöm!
-
dragonfx
veterán
Sziasztok.
Segitseget kernek.
Nem tudok semmit a jatekrol.
Kaptam vga.hoz letolto kodot.ugy tudom egyet kerhetek csak.
Resident 2 vagy ez.
Ez a jatek mrg meg se jelent?
Ez netes vagy csapatalapu?
Fps vagy tps?
Vagy egyeni szabadterulet maszkalos?
Vagy kotott osonos?
Kowzi a helpet de videok kepekbol nem derul ki.hatha ti jibban tudjatok. Elsore hajaz?"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Gtaati
őstag
Köszönöm szépen a válaszaitokat! Nem vásároltam még így, de ezért is írtam, hogy gyanítom, hogy csak egyszer lehet használni
-
GAbre
veterán
válasz dragonfx #1677 üzenetére
Ha rx 570-580-hoz kaptad.
A 3ból 2 játékot tudsz kérni.
Tehát,nem csak 1 db,hanem 3ból 2. Devil may cry 5-öt kérhetsz még.
Ha érdekel,nézz róla videót,van első része is érdemes kipróbálni,ingyen megteheted uplayen is(korlátozott ideig(trial).
Némileg tuningolt változat lesz a 2,ha tetszik 1 akár váltsd be erre is.
Resident-el kívül mind1ik-et később kapod csak meg,és nem kulcsot kapsz elvileg,hanem fiókhoz kapcsolod hozzá az amd oldaláról(uplay,vagy steam)[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Bird
addikt
Division 2 gold 20k, magyar boltból.... Végre egy értelmes akció.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
-
GAbre
veterán
válasz akoska07 #1685 üzenetére
Amúgy ez is taktika.
Minek legyen nekünk könnyebb,ezzel csak több játékórát kell beleölni,visszamenni,újra kimenteni,újra eladni,és eladni,és eladni stb,erre jó kevés hely,a + játékidő!?
Ami azért a fizetős tartalmak után talán a legfontosabb tényező,mármint az "eladó" részéről.Avatar
-
Brownage
tag
válasz akoska07 #1685 üzenetére
1-ben igazából a modokkal volt a gond, azok foglaltak sok helyet a táskában. Ha jól tudoma 2-ben a mod-ok nem foglalnak majd helyet. Legalábbis az inventoryban. nem tudom, hogy stashben se. Nagyon kényelmetlen volt a jó modokat folyton gearben tárolni, hogy ne foglaljanak helyet és minden félrerakott setet egyesével nézegetni végig, hogy melyikben van az a mod, amire épp szükségem lenne
-
nagyúr
Még ha kevés is a hely,legalább jobban átlátható a stash.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
egyik sem, ez a teszt stash. afaik div1ben is változott az értéke a béta és a retail között, meg utána is.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Brownage
tag
Magyarok 15 perc hírneve, avagy bemutatkozik a multigroupos ganker team
Azéert 1v8-ban elég szépen el lettek picsázva, ki is jött a magyar mentalitás a fuck you cheater b+ a k. anyád és társaival a videó végére
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest