- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Hobby elektronika
- Androidos tablet topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
Még jó hogy Bixby okos és majd fordít nekem,vagy lehet alkalmazok egy tolmácsot Nem sok játéktól várom el,hogy értsem is mi történik benne,de ez jó lett volna ha magyariszki nem paruszki.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
VTom
veterán
válasz Brownage #1604 üzenetére
Ez így van.
A div 1 esetén konzol exkluzívnak indult, de elég korán megváltoztatták a koncepciót, és elkezdték PC-re is fejleszteni. De a lényeg, hogy legalább 3 évük volt lefejleszteni a PC változatot, tehát nem mentség a cheater bakikra a túl rövid fejlesztési idő.
Egyszerűen elb@szták..De a második részre talán megoldják.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
nagyúr
Hát arra a massive vagy mittomén hogy nevezték anticheat-re kiváncsi leszek.
Jó mondjuk annyira nem érdekel.
De azért pc vonalon mindig érdekelt leszek (mindkettőn meg lesz a játék) akkor is,ha főleg xbox tolom.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Anonymus23
veterán
válasz Gubu0101 #1608 üzenetére
HRK-n csak 1,14 EUR (+0,13 ha PP-vel fizetsz, ha bk, akkor nincs külön díj) a zárt béta kulcs.
Ez legalább olyan szürke mint az IG.;) - The Power of the Light Side
-
Gubu0101
veterán
válasz Anonymus23 #1610 üzenetére
[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Anonymus23
veterán
válasz Gubu0101 #1612 üzenetére
Akkor neked szerintem a PP vált, náluk horror az árfolyam, állítsd át, hogy a bankod váltson, sok pénzt megspórolhatsz...
Vagy ami még jobb, a HRK-n tudsz fizetni HUF-ban is, és akkor még jobb, ők pl 317,5-ért váltják az EUR-t most - 362 Ft a kulcs.[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
Gubu0101
veterán
válasz Anonymus23 #1613 üzenetére
Tudtam volna kártyával,de ink paypal,azt biztonságosabbnak tartom.Azért még így is jóval olcsóban kijött mint az IG-n ~1200 Ft
-
Anonymus23
veterán
válasz Gubu0101 #1614 üzenetére
Nem érted, a PP-n belül tudod átállítani, hogy ha devizában vásárolsz, akkor a PP váltson HUF-ra, vagy a hozzárendelt kártyát devizával terhelje meg, és a bankod csinálja meg a váltást. A bank mindig olcsóbban fogja váltani a PP-vel szemben.
;) - The Power of the Light Side
-
Gubu0101
veterán
válasz Anonymus23 #1615 üzenetére
Áhhhhááá mindj megnézem
Így már,hogy van béta hozzáférésem és netán kapnék kulcsot amire regisztráltam,azt szívesen majd átadom valakinek akinek kell,ha kapnék
-
GAbre
veterán
Vki váltott már be kódot amd rewardson?
-
Gubu0101
veterán
Még nem,de írták már,hogy hogyan működik.Kell hozzá a termék amihez jár a kód,azzal kell itt regisztrálni majd az amd le ellenőrzi,hogy az a hardver van e a gépbe majd küldi a kódot.Nagyából ennyi
Az az emailcím kell a kódhoz amit használsz.Páran szoktak így aprón árulni kódokat.Itt minden levan írva Alzás
[ Szerkesztve ]
-
Gubu0101
veterán
válasz szabimabli #1621 üzenetére
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Gubu0101
veterán
Arra gondoltam amit írtál,csak rosszul fogalmaztam Azért is linkelgettem a alzás-t,mert ott a leírás lépésről lépésre,hogy kell aktiválni és igen,kell hozzá hardver,anélkül nem megy.
-
GAbre
veterán
-
sagem
addikt
Egészen pontosan úgy van, hogy a cd kulcsok kikéréséhez kötelező, hogy a gépben legyen a szükséges vga vagy processzor, ez megkerülhetetlen. Ha valaki kikérte a kódokat a megfelelő hardverrel, akkor az aktiváláshoz már nem kell majd bűvésztrükk, mert sima cd kulcsok lesznek. A CD kulcsok még nem kerültek kiosztásra, legalábbis a Division és a DMC esetében, de mivel lehet Resident Evilt is választani, így azokat gondolom már kiküldték.
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
nyulnyulu
senior tag
én is az alzás akcióban vettem ryzen procit,várom az amdreward tol a cd kulcsot,de sajna nincs időpont,ha a cd kulcs megvan akkor már mindegy hogy van e amd komponens a gépedben,csak amdreward hoz kellett amit a amd product verification program ellenörzött
privátra illik válaszolni
-
pilipi
aktív tag
Nem árt ha újra megosztjuk, nézzétek és írjátok alá:
[Petíció: Division 2-t Magyar Nyelven! link] -
TommyS_27
senior tag
Ezt a petíciót talán akkor kellett volna elkezdeni amikor kiderült, hogy nem lesz magyar nyelv. Az meg már sok sok hónapja volt. Már nyilván nem fognak ezzel foglalkozni megjelenés előtt kicsit több mint egy hónappal.
Bár az is lehet, hogy egy patchel berakják majd. De erre elég kicsi az esély.
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/ltommys
-
Gubu0101
veterán
És most akciózik a HRK(Gold) mikor nincs épp rávalóUps benéztem
[ Szerkesztve ]
-
Brownage
tag
Ennek a csapatnak, akik Divisionön dolgoztak, nem ez volt az első munkájuk? Kicsit átgondolatlan volt a kód. Nagyon szép környezetet alkottak, rengeteg jó ötlet, de nagyon fapadosra írták meg az első részt. Szerintem azóta fejlődtek sokat, megtanították a cheaterek mi mindent rontottak el. Meg a sok bug, ami előjött, hogy mit miért nem úgy kell. Emlékezzünk a mobile cover bugokra, falcon lost glitchelésekre, na meg amikor nem volt daily vagy weekly mission, abból kiderült, hogy a sorrend nem random generált, hanem random fixen bele volt írva a kódra, hogy melyik héten mi jöjjön elő, és egyszercsak elfogyott a dátum és ezért nem kaptunk újakat. Ez még amatőr programozó szemmel is tök cikis hibák. Összességében egy nagyon hangulatos, nagyon jó világot hoztak össze. És becsületükre váljon (mondjuk erősen saját érdekük is volt, hogy a Div 1 ne azzal a rossz szájízzel érjen véget, mert akkor a Div 2-re a kutya se lesz kiváncsi) hogy az 1.8-ra nagyon szépen helyre pofozták. Végére összerakták szerethetőnek a játékot. Nyilván vannak a jelenlegi motornak korlátjai, amik miatt nem mindenre találnak már megoldást. Én ezért örültem a Div 2 bejelentésének. Sokan inkább Div 1 kieget vártak, hogy megmaradhasson a jelenlegi progressük, de a foltozott kódot nem tudták volna ennél a mostaninál már sztem sokkal jobbra megcsinálni. Az okos cheaterekkel szemben tehetetlenek. Chicken dance és egyebekkel szemben szintén. Míg most egy új programmal megvan a lehetőségük egy tisztább indulásra. Szerintem nagy tanulópénz volt nekik az első kezdeti failszériája, biztos vagyok benne, hogy igyekeznek mindent megtenni, hogy ne ismétlődjön meg.
-
Bennyboy
őstag
én is miattuk hagytam abba és nem egyedül. A játék alapötlete és hangulata nagyon ott volt de dz ami az endgame-et képviselte élvezhetetlen volt miattuk. Sokkal jobban zavart a sok szar csaló mint a bugok stb. Ha most megoldják akkor lehet elfelejtem a sok rossz emléket az elsőről. Már előrendeltem egész jó áron az alapot, addig meg metro-zom kicsit.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
VTom
veterán
válasz Brownage #1638 üzenetére
Azért az, hogy szerethetőnek rakták össze a végére, eléggé vitatható..
Aki a kezdetektől játszott, az azt tapasztalta, hogy a PvP szekcióban ment a hiszti, hogy A szett túl erős. Így A szettet nerfelték. Akkor kezdődött a hiszti, hogy most meg a B szett túl erős. Oké, akkor nerfeljük a B szetttet. Hoppá, most meg a C meg a D túl erős. OK, nerfeljük azokat is. És így tovább.
Emellé jött a hiszti, hogy a meta buildes manhunt csapatok bekampelik magukat a tetőre, és nem tudjuk őket lelőni. Oké, akkor a tetőkre legyen hátsó feljáró, a manhunt meg legyen leadós..
Az egész játékot elb@szták azzal, hogy semmi következetesség nem volt az elképzelés mögött, csak ide-oda kapkodtak, hogy minden béna usernek a kedvében járjanak.
Lehet, hogy ez kezdő programozói hiba, de most őszintén, miért érdekelje ez azt a játékost, aki 40-50-60 dollárt fizetett a játékért? Aztán ha kihagyott esetleg három hetet, akkor azon kapta magát, hogy a karaktere, amit több száz órán át építgetett, nem ér semmit, mert valamelyik fórumon valaki hisztizett, és megint mehet letolni a 9846.-ik Lexingtont..Én őszintén remélem, hogy a második rész jobb lesz. Jelenleg úgy tűnik, hogy ebben már a kezdetektől fogva mindenkinek a kedvében akarnak járni, aztán ennek van előnye is, hátránya is.
Meglátjuk a bétában.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
-
s4hu|SyD^
addikt
Ennyi. PvE játékosokat pont nem érdekelte volna a sok csíter, mint engem sem, de minden patch-el megváltoztattak egy csomó dolgot és egy idő után már követhetetlen lett meg farmolhattál éjjel nappal, mert amid volt mehetett a kukába, aztán meg megint az kellett, amit dobtál előtte. Sajnos a legtöbb MMO-nak ez rákfenéje.
100% AC nincs, nem is lesz, 100% balance sem, viszont az, hogy mennyire tudják a 100%-ot megközelíteni illetve hogy egy bughalmaz lesz-e unalmas tartalmakkal az bétánál úgyis kibukik.
Az egy dolog, hogy hallgattak a játékosokra, nem feltétlen jelent semmit.
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
Brownage
tag
Igazából a campalős sarkok jó változások voltak szerintem. A sentry-vel valóban kezdeni kellett valamit, mert nem smg-re tervezték a buffját, nyilván le kellett nerfelni. Logikus változtatások voltak ezek többnyire sztem. Az másik kérdés, hogy szarul rakták bele és átgondolatlanul
-
VTom
veterán
válasz Brownage #1647 üzenetére
Nekem - és szerintem a csapatnak is - a legjobb élményeinket akkor adta a játék, amikor campeltünk egy tetőn akár másfél óráig, hogy aztán vagy lejárjon a manhunt, vagy 4 csapat tolnát-baranyát eltolva végre kiszedjen minket.
Ezt totál hazavágták ezzel a leadós hülyeséggel. Azóta kb.15 órám van a játékban.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
honda89
újonc
Sziasztok csak azt szeretném kérdezni hogy ez a része is állandó internet kapcsolatot fog majd kérni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Parfüm topik
- Autós topik
- RAM topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Robotporszívók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest